hmmm... mi się najbardziej podobają kolory fioletowy, czerwony, żółty, pomarańczowy i taki morski :D nie mówię że chcę mieć wszystkie kolorki na pazurkach tylko te mi się najbardziej podobają i myślę żeby zrobić jakieś w tych tonacjach :D
Printable View
hmmm... mi się najbardziej podobają kolory fioletowy, czerwony, żółty, pomarańczowy i taki morski :D nie mówię że chcę mieć wszystkie kolorki na pazurkach tylko te mi się najbardziej podobają i myślę żeby zrobić jakieś w tych tonacjach :D
no zaraz mnie chyba potarga!! sorry że to pisze ale poprostu muszę!! nerwy mam jak jasny szlag!! mój mąż baaaaaaaardzo rzadko chodzi z córką na spacery, ale dzis sie wyjątkowo wyrwał... i wrócił z córką z ubitym zębem!! żeby to jeszcze jakiś z tylu!! ale nie!! wypieprzyła się na twarz!! nos cały zdarty, usta rozwalne i ułamana 1ka!! no zaraz mnie krew zaleje!!
czy ci ludzie nie potrafią się opiekować 3,5 letnim dzieckiem!!??
jak nie teściowa nie dopilnuje gorącej kawy, to znowu ten pleps chodzący nie potrafi sie odezwać!! ło żesz qrwa mać!!:zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly:
Mąż właśnie torturuje rybkę którą złowiliismy dzisiaj :D 7 kg karpik :D
wow jaki karp :D a ja siedze i czytam forum :P
aga !!!!!! miłego sprzątania:skacze::skacze::skacze: po tych torturach:skacze::skacze::skacze:
racja aga, sprzatanko male bedzie !!!!
woszczurku wspolczuje ci a raczej coreczce biedaczka, nie krzycz na meza bo jeszcze bardziej bedzie jej przykro !!!
zizuś jak nam się uda w czwartek spotkać to karpika spróbujesz a mój mężuś juz posprzątał ;) On to zawsze full serwis zrobił ;P
ja wlasnie przeglądam rosyjskie forum, i jestem załamana jak mało umiem, ach
woszczurku :przytul:
a mi odpadają nogi, bo wyciągnęłam mojego chłopaka na rolki :) ja to jeżdzę od dziecka ale jemu jak na 1 raz to i tak dobrze szło:) ale ubaw miałam niezły jak wjechał w krzaki :P
"Tylko nie mów nikomu, że się przewróciłem" :lol:
Ja to bym się chyba popłakała jakbym rąbnęła tyłkiem o asfalt tak jak on :P
Woszczurku przykro mi z powodu corci:(Jedyne co zostaje to dentysta,biedne malenstwo.Nie dziwie sie ze jestes wsciekla pewnie ja tez bym byla.Agusia super rybka,powodzonka w sprzataniu i smacznego:)U mnie wszystkie chlopy w rodzinie maja swira na punkcie lowienia ryb i tez niezle okazy lowia:)No a ja dzisiaj pomalowalam sobie troszke farbkami na tipsikach,ale sie wkur..bo pedzelki sie porozkraczaly i moge sobie je wyrzucic,ale juz zamowilam nowe przy okazji dopisalam jeszcze dwie pierdolki do pazurkow:)niewiele mi wyszlo ale przesylka jeszcze no i maz niewie a jak sie dowie to mi tez jedynki wybije
hehe Miminko pewnie i tak wszystkim powiesz :P
Aguś niezły karpik :D mój tata jest nim zachwycony.. musiałam pokazać zapalonemu wędkarzowi..
a ja sie spakowałam i ztuningowałam paznokcie :D jutro pokaże :)
Ja odebrałam próbki od listonosza ale na swoje akrylki dalej czekam a podobno 27 wysłane ;/ Ja to mam pecha !
Ale ryba huh !Smacznego :D
A ja oprucz buszowania na forum,pije druga kawke:)Robie pizze,umylam lepetyne,i zaraz szykuje sie niestety do pracy.Pozatym czekam na nowe pedzelki bo moje sie rozkraczyly,czekam az mnie maz ukatrypi bo policzyli mi za przesylke i mu nie powiedzialam czyli zaplace dwa razy tyle,czekam na katalog i aplikacje z oriflame bo zaczynam rozprowadzanie kosmetykow i chyba to wsio:)
Próbki akrylowe Infinity Nails błyskawicznie przyszły wypróbuje i wstawie fotosy do tematu o tej marce :D
A paczka się zgubiła jutro mają wysłać drugą eh ta poczta polska...
No nic lece na dwór bawić dzieciaczki Buziaki kobietki :* A i Kamisku :przytul: hihi
ja sie wkurzam, ze dzisiaj tylko ozdoby przyszly :(( bo to moglo poczekac a strasznie zalezalo mi na zelu, zeby juz moc cwiczyc i pokazac Wam pierwsze wypociny... a tu kiszka buuuu
ogladam Miami Ink ;D
a ja chciałabym się z Wami ludziska moje pożegnać :) macie być grzeczne i robić pazurki żebym miała co oglądać jak wróce :* :* postaram sie do Was zajrzeć :* a jak nie to moja mama bedzie to robić :)
pa pa Kochane :* bede w poniedziałek za tydzień :)
trzymaj sie Madziu i uwazaj na siebie ;*
Baw się dobrze i do zobaczenia. Pa
Już tęsknimy Madziu:* Udanego wyjazdu :*
Do zobaczenia Madziu:) Ty też nam przywieź jakieś fotki żebyśmy miały co oglądać :) Trzymaj się tam cieplutko i wracaj do nas szczęśliwie :*
:macham::macham::macham:
no papusie Madziu czekamy z utęsknieniem :D
ja dopiero teraz w końcu wlazłam na forum , kurde myślałam że padnę na tych wyborach , miałam w ekipie dwie babki które cały czas trajkotały i przez te france trzy razy się pomyliłam w liczeniu głosów aż w końcu powiedziałam że mogłyby się przymknąc bo nie mam zamiaru liczyc czwarty raz i o dziwo się zamknęły...Pewnie se pomyślały jaka ta młodzież nie wychowana haha
i dobrze im powiedziałaś, przecież nie przyszły tam trajkotać tylko pracować :)
ja idę się przejechać na rolkach i spalić tego strucelka z makiem którego właśnie zjadłam:P
o 9 ide do Sequoi :D zapisałam się do Niej na kurs :D
raz się żyje- ryzyk fizyk :D
ja upieklam drozdzowe, zrobilam pazurki klientce,oczywiscie najadlam sie placka a teraz musze uspic moje malenstwo,potem bede mogla spokojnie pobuszowac w tematach forum,
a ja już wróciłam z przejażdżki cała i zdrowa... no prawie, bo jak już wracałam do domu to chciałam ostatni raz obkręcić się o 360 stopni i.... łokieć zdarty ale najważniejsze, że pazurki całe:D bo troszki się przejechały po asfalcie...
to dobrze bo szkoda by bylo pazurkow,moj maly cos marudzi i nie chce zasnac wiec nie wiem kiedy bede miala labe i troche spokoju i czasu dla siebie, ale kocham to moje malenstwo nad zycie
a moje już śpinkają. i mam czas na szperańsko na nk:skacze::skacze::skacze:
moj wkoncu tez zasnal,ale ja tez juz padam wiec za duzo czasu mi nie zostalo
a ja wróciłam ze szkoły cała wkurzona, bo dzisiaj na przedostatniej lekcji baba od matmy powiedziała nam że jutro mamy sprawdzian z całego semestru!!!:zly::zly::zly::zly::zly:
Przecież oceny już wystawione więc może Was w migdał cmoknąć. Idź na wagary:P
ciekawe czy swojej córce też byś tak doradzała :P
ps popieram :D
ja bym poszła ;p
tez popieram
a ja byłam dzisiaj u Seqoi na ploteczkach ;) tańczylam z mopem walca angielskiego na panelach ;p i ogólnie było spoko :D teraz bede miała romans z Cifem :D
hahahaha ja to bym sie z nią kłócila czy ona normalna jest przypadkiem...
Na szczęscie od dzis juz sobie robie odpoczynek od szkoły... bo dzis byłam i na kazdej lekcji ogladalismy film :/: no co za beznadzieja... a teraz siedze i nie wiem co ze soba zrobic... :( wyszłabym na dwór ale leje... zreszta z drugiej strony boli mnie brzuch, a lezec mi sie nie chce bezczynnie i mam problem :D
tez bym sie klocila,jakas nawiedzona ta nauczycielka z matmy...zawsze ich nie lubialam...a ja dzisiaj juz przed ostatni dzien kursu,jutro ja zadaje pytanka na egzamin i tutaj niestety nie maja nic do powiedzenia..no i pozegnanie i najmilsza czesc kursu,ktore wzystkie uwielbiaja...rozdanie certyfikatow...:)
a jakie np. są zadawane te pytania?
też jestem ciekawa ;) prosimy Aniu o przykładowe pytanko :)