-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
a ja wylicytowałam 2 gierki oraz zakupiłam kilka drobiazgów od tego użytkownika od którego plushak ostatnio fotkę wrzucała. ciekawe kiedy przyjdzie:)
ostatnio zamawiałam szablony i takie tam pierdółki (niedawno przerzuciłam się na formy więc jeszcze testuję różne firmy), więc myślałam że dziś przyjdą, ale nic;(
-
plushaku buty świetne tylko zaraz spadnie śnieg i nie wiem czy długo w nich pochodzisz... a co do buciorów to wczoraj wlazłam do sklepu LUX w czewie i oglądałam kozaki, chciałam kupić takie jedne w kolorze pięknego fioletu taki odcień jak uwielbiam bardzo podobne do tych (MEGASALE GIANMARCO LORENZI lux buty ITALY 35.5 (741908137) - Aukcje internetowe Allegro) tylko ciut krótsze i na łydce o zewnetrzej strony miały takie wstawione futerko (jakby z króliczka- fioletowe)... ale jak pani mi powiedziała cene to sobie usiadłam, i nawet zasada WDEEEEEEEEEECHHHHH-WYYYYYYYYYDEEEEEEEECHHHH nic nie dała...
2,700zł!!
-
Hihi woszczurku wiem ale nie mogłam się opzreć dziękuje !! :kwiatek:
Meeega wysokie te Twoje buty a cena :szczena:
Chocolata dziękuje fakt przeca czarny też pasuje :P
-
Ojaaaapikoleee.. jakie buty:O Do nich musiałabym dokupić jeszcze takie nogi hyyyyy:)
-
Cytat:
Napisał
woszczur
plushaku buty świetne tylko zaraz spadnie śnieg i nie wiem czy długo w nich pochodzisz... a co do buciorów to wczoraj wlazłam do sklepu LUX w czewie i oglądałam kozaki, chciałam kupić takie jedne w kolorze pięknego fioletu taki odcień jak uwielbiam bardzo podobne do tych (
MEGASALE GIANMARCO LORENZI lux buty ITALY 35.5 (741908137) - Aukcje internetowe Allegro) tylko ciut krótsze i na łydce o zewnetrzej strony miały takie wstawione futerko (jakby z króliczka- fioletowe)... ale jak pani mi powiedziała cene to sobie usiadłam, i nawet zasada WDEEEEEEEEEECHHHHH-WYYYYYYYYYDEEEEEEEECHHHH nic nie dała...
2,700zł!!
to żeś sobie wybrała buty ;P ;P !!
-
no ja ostatnio kuiłam sobie podgrzewacz do wosku w puszkach i wytestowałąm go i działa :)
-
woszczur, gdyby te buty były ciut niższe (tzn nie do kolana), zabójcze... a cena? nasz pierwszy samochód był połowę tańszy:):) a w sumie to nawet o 2/3:)
-
No i napaliłam się Woszczurku ponownie na fioletowe butki!!
Moja wina Asiu już prawię śpie :P
-
hmmm.. nie wiem ale te załączniki nie chodzą. a i to temat o zakupach?:) ale nie wykluczam że mi się net zrąbał, bo ściągam film i się zacina..
-
A ja chyba na stare lata zdziecinnialam bo kupilam sobie ciemno rozowa pizamke,spodenki i koszulka na ramiaczkach z Hello Kitty i do kapletu skarpetki:)
-
hmmmmmm buty rewelacja:):)
-
Cytat:
Napisał
plushak
Meeega wysokie te Twoje buty a cena :szczena:
Cytat:
Napisał
chocolata
Ojaaaapikoleee.. jakie buty:O Do nich musiałabym dokupić jeszcze takie nogi hyyyyy:)
no włąśnie... pfffff... ha ha ha
Cytat:
Napisał
natalia268
to żeś sobie wybrała buty ;P ;P !!
Cytat:
Napisał
asia
woszczur, gdyby te buty były ciut niższe (tzn nie do kolana), zabójcze... a cena? nasz pierwszy samochód był połowę tańszy:):) a w sumie to nawet o 2/3:)
no jakby były za 800chociaż to bym je wzięła, no ale..... i pisałam włąśnie wczeniej że tamte co widzialam były niższe ciut przed kolano... jak pokazałam je rano męzowi to bardzo mu się spodobały i nawet powiedział że były je skłonny kupić, ale jak zobaczył ile kosztują to kazał mi najpierw sprzedać kufer z całą zawartościa i mógłby mi dołożyć ze stówke, nooooo... może dwie :lol: :lol: :lol:
Cytat:
Napisał
iwma
hmmmmmm buty rewelacja:):)
-
Czuję się jak chwalipięta ale jestem tak podniecona że paczka zdążyła przyjść przed szkoleniem że muszę Wam pokazać:P
Kuferek torba na drobiazgi i moją mini lampkę :)
Długie tipsy na zdobienia:P Pilnik i-nails uwielbiam,akryle, farbki, Gratiski żel też gratisowy :)
-
super!!
a mi nadal dziś nic nie przyszło paznokciowego.. czekam na 3 mini paczuszki z allegro z pierdołami do paznokci oraz liścik od fox z akrylami ra..
-
pluszaczku super zakupy:)
-
Cytat:
Napisał
plushak
Czuję się jak chwalipięta ale jestem tak podniecona że paczka zdążyła przyjść przed szkoleniem że muszę Wam pokazać:P
Kuferek torba na drobiazgi i moją mini lampkę :)
Długie tipsy na zdobienia:P Pilnik i-nails uwielbiam,akryle, farbki, Gratiski żel też gratisowy :)
wcale sie nie dziwie ze sie chwalisz :D ja tez dostalam paczki przed szkoleniemi oto co w nich było :skacze:
-
łoooooooł...!!!! super!! kurcze czy tylko do mnie nie chce przyjść?????? inne paczki przychodzą a te paznokciowe nie chcą ;(
-
przyjdzie przyjdzie Asiu , ja to sie tych moich paczek doczekac nie moglam , ale i tak teraz czekam za kamuflazem od naszej Fox , ale cos mi sie wydaje ze nie dojda mi do szkolenia :(
-
no no Dzidzia jakie zakupy :skacze: ja nawet nie mam połowy Twojego zamówienia moich wszystkich rzeczy do pazurków razem wziętych ;P 3 akryle na krzyż, kilka ozdób zresztą zobaczysz w sobote;P przynajmniej nie będę miała problemu ze spakowaniem tych rzeczy bo zmieszczą się w malutkie pudełeczko :lol:
-
no ja sie zaczynam obawiac ze sie moge nie pomiescic , bo w sumie to co na zdjeciu to nawet nie polowa... a gdzie tu jeszcze ciuchy spakowac??
ale najlepsze to ze nakupowalam akryli a nic nie potrafie z nich sklecic... mam nadzieje ze na szkolonku sie naucze:skacze:
-
ej jak zaczynacie o szkoleniu to się robię zazdrosna...:)
-
hehe to zwijaj menele i przyjedz też :D
-
Dzidzia szalona daj połowe :skacze:
-
Dzidzia ma za dużo podzieli sie z nami w sobote troche hehehehe :D żartuje oczywiście:)
-
hehe wiecie co Wam powiem ze jak dla mnie powinni mi zablokowac strony ze sklepami internetowymi !! mialam kupic tylko lampke !!
-
u mnie też tak się to kończy. a z takimi grubszymi zakupami podobno lepiej jest na ebay niż allegro. a teraz czekam na hmm... 7 przesyłek? :) 3 gry, 4 x pierdoły do pazurków:)
-
a ja wczoraj wreszcie kupilam kurteczke jaką chcialam.. i słodkie majtaski:):skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
wcale sie nie dziwie ze sie chwalisz :D ja tez dostalam paczki przed szkoleniemi oto co w nich było :skacze:
O moj ty panie bozie:wow:Widze ze straszne upaly byly u ciebi,hihihihi zaszalalas konkretnie!!Super zakupy a ta lampa to tez mi chodzi po portfelu tylko ze rozowa:)
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
Ojaaaaa:wow: majątek na stole;) Tak chyba ze 4 stówki jak nie wiecej na to poszło, co?:D
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
ohohohohooo :szczena: na bogato !! :D
---------- Dodano o godzinie 23:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:50 ----------
Cytat:
Napisał
asia
łoooooooł...!!!! super!! kurcze czy tylko do mnie nie chce przyjść?????? inne paczki przychodzą a te paznokciowe nie chcą ;(
mam to samo.. moj brat tyle rzeczy zamawia, wysyła i wszystko idzie sprawnie ale jak juz ja sobie zamowie cos do paznokci to awiza w skrzyce nie ma.. i czekam.. i czekam :/:
__________________________________________________ ________________
Dziewczyny pomocy.. :( chciałam sobie kupić zestaw akrylowy ale sa jak dla mnie drogie.. i w sumie pomyslałam ze wszystko co tam daja to nie potrzebuje tego.. i chyba potrzebny mi tylko akryl i liquid? Bardzo chciałabym popróbowac i nauczyc sie lepienia kwiatków jakis.. lecz niestety nie mam za bardzo pieniedzy... czy uwazacie ze takie cos sUpEr ZESTAW STARTOWY akryl liquid szablony (744515499) - Aukcje internetowe Allegro by sie nadało czy nie za bardzo ? czy lepiej kupic u kogos osobno jakies kolorki akrylu, osobno liquid i jakis pedzel... ?
Wiem ze wiekszosc z Was używa tych droższych i lepszych rzeczy ale moze sie ktos sie spotkał z czyms tanim albo cos..?
-
Cytat:
Napisał
natalia268
ohohohohooo :szczena: na bogato !! :D
---------- Dodano o godzinie 23:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:50 ----------
mam to samo.. moj brat tyle rzeczy zamawia, wysyła i wszystko idzie sprawnie ale jak juz ja sobie zamowie cos do paznokci to awiza w skrzyce nie ma.. i czekam.. i czekam :/:
__________________________________________________ ________________
Dziewczyny pomocy.. :( chciałam sobie kupić zestaw akrylowy ale sa jak dla mnie drogie.. i w sumie pomyslałam ze wszystko co tam daja to nie potrzebuje tego.. i chyba potrzebny mi tylko akryl i liquid? Bardzo chciałabym popróbowac i nauczyc sie lepienia kwiatków jakis.. lecz niestety nie mam za bardzo pieniedzy... czy uwazacie ze takie cos
sUpEr ZESTAW STARTOWY akryl liquid szablony (744515499) - Aukcje internetowe Allegro by sie nadało czy nie za bardzo ? czy lepiej kupic u kogos osobno jakies kolorki akrylu, osobno liquid i jakis pedzel... ?
Wiem ze wiekszosc z Was używa tych droższych i lepszych rzeczy ale moze sie ktos sie spotkał z czyms tanim albo cos..?
Też szukam zestawiku akrylowego,. Ten z Sun flowera może i droższy, ale chyba bardziej się opłąca :D
ZESTAW DO METODY AKRYLOWEJ SUN FLOWER (753523450) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ZESTAWIK AKRYLOWY ZA GROSZE SUN FLOWER (749151345) - Aukcje internetowe Allegro
-
Jak tutaj wszyscy się chwalą co kupili ciekawego to też się pochwalę swoim zakupionym towarem :) Kupiłam sobie bardzo ładne czółenka satynowe, czarne na 10,5 cm obcas - szpilki. Są przepiękne :skacze:
-
oo dziękuję Szpilka :* tylko własnie czy to wszystko potrzebne.. ja chce tylko jeden, ew. dwa jakies małe kolory akrylu, liquid i pedzelek tylko na spróbowanie.. a jak mi sie spodoba to bym juz kupiła cos lepsiejszego..
-
To nie moje zakupy ale nagroda z Nail Experta i Nfu OH !!! :love::love::love::love:
http://i167.photobucket.com/albums/u...g?t=1254130290
-
Booskoo!! Zazdroszczę i gratuluję:]
-
Cytat:
Napisał
plushak
To nie moje zakupy ale nagroda z Nail Experta i Nfu OH !!! :love::love::love::love:
za co ta nagroda plushaczku? :) jest świetna !!
-
Dziękuje :*, wysłałam kuponik jest taki ranking na najlepszy produkt :P
Z głupoty wysłałam a cieszy jak cholera taki prezencik :)
-
lakierów zazdroszcze:):) to te z gorsetową zakrętką??
-
Tak to te gapa źle zdjęcie zrobiłam hihi
-