-
Odp: Nasze fryzury :))
Dziękować :kwiatek:
Co do koloru to dążyłam do platyny żeby potem pofarbować jednym z tonerów bo mam turkusowy, fioletowy i czerwony ;]
Jednak z ciemnych nie tak łatwo zrobić jasny...
ale wyszło śmiesznie... tylko odrosty już widać powoli... :( więc muszę coś zdziałać.
jeszcze co do Ewelina83 krótko nie znaczy że na chłopaka ;)
-
nutella o tak te to juz mam na komputerze to moje typy ale normalnie boje sie fryzjera jak dentysty:) Dzis mam wizyte az sie boje co z tego bedzie mam nadzieje ze nie bede plakac:)
-
hahaha , masz racje ciężko jest trafić na dobrego specjalistę :D
Po fryzjerze czekamy na :cwaniak2: foto twojej nowej fryzurki :D
-
-
ja ostatnio sama kremem koloryzującym odświeżyłam kolorek ;) wyszedł mi o ton jaśniejszy niż naturalne więc jest ok :)
-
a to moja nowa fryzurka-po ostatnim nudnym miesiącu. pierwsze 2 foty nie oddają prawdziwego koloru :) jestem mega zadowolona :love: na żywo ogólnie fajniej ...jeszcze bez makijażu jestem :porazka: ale co tam :D
Załącznik 31622Załącznik 31623Załącznik 31624
-
z przodu mi cos ten jasny pasek nie pasuje, nie wiem czy tak chcialas ale za to z tylu rewelka, zawsze chcialam miec tak wloski sciete i pod spodem jakis kolorek...
swietnie Emi :)
-
bo pomiędzy tym ciemnym różem a czarnym mam taki pasek jasnego różu po całości i to fajnie się cieniuje...tylko fotki tego nie oddają...jak zrobię sobie sesje to wrzucę więcej :D
Dzięki :*
-
jeny świetnie to wygląda moja kuzynka ma podobną fryzurkę tylko taką czerwień ognistą od spodu przechodzącą w czarny :D
-
Toś poszalała:) też tak kiedyś miałam tylko z wierzchu blond:D
-
wow Emilia jakie odważne kolorki ;) super.
-
Emi fajniutkie ;D czarne z tym ciemnym różem świeeeetny, ale ten jasny jakoś mi się osobiście nie widzi, dlatego czekam z niecierpliwością na jakieś lepsze fotoski ^^ żeby zobaczyć efekt ;)
-
tego jasnego już nie ma :D jak sobie porobię foty to wstawie :) a miałbyć ten blond bo wcześniej trochę była inna koncepcja, ale się zmieniło :) ale bez blondu zdecydowanie lepiej ;)
-
moja aktualna fryzurka:
ostatnia fota ze skróconą grzywką...
-
Lusill ładnie już urosły Tobie te włoski... ;) zapuszczasz dalej?
-
owszem, ale nie wiem jak długo wytrzymam..
dziękuję..
-
Trzymaj się, trzymaj ! Będziemy Cię dopingować :)
-
Meg - super fryzurka :)
Lusil - swietnie wygladasz w blond wloskach i z krotka grzywka , poprostu bomba
Emilia - wow sama farbowalas ? jak tak to gratuluje talentu.
-
Emilia no to zaszalałaś z kolorem dla mnie bomba !!!!
Lusil bardzo fajna fryzurka :)
-
nutella nie u fryzjera (kwestia rozjaśnienia dołu ) sama wole nie ryzykować :D
ale ten kolor ma jeden minus-farbuje wszystko :/: ale i tak mi się podoba :D
-
Nutella-propozycje ktore podalas sa super.
Ja uwielbiam fryzjera i pewnie fryzjer mnie, od jakiegos czasu dwa razy w roku obcinam wlosy na krotko (ale nie na chlopaka).Uwielbiam krotkie wlosy bo moje piorka nie nadaja sie na dlugie.Jak bede miec jaka fotke to wstawie.
-
ja się rozjaśniłam, mam włosy piaskowy blond z pasemkami rozjaśnionymi^_^ale nie mam aparatu aktualnie, żeby się pokazać
-
dobra mam kilka nowych (nie śmiać się :P ) i tak wygląda to bez tego blondu co tam był :)
Załącznik 32293Załącznik 32294Załącznik 32295
-
-
-
Emilia B. - dzięki :P podobne kolorki mamy :D:D
-
odwazne kobitiki jestescie ;P !!
-
Emila no bez tego blond paska zdecydownie lepiej :)
na ostatnim zdjeciu swietna fryzurka, podobaja mi sie takie do gory zaczesane :)
i ten usmiech :D
Renatka mialam caly lepek w wieku 16 lat w takim kolorze jak masz na przedostatnim zdjeciu ( czerwony, tycjan dokladnie mialam )
akurat to zdjecie wzielam bo wyzej chyba ten sam kolorek ale wydaja sie rozowe jak u Emi :)
przy okazji to bardzo ladna jestes i masz przemila twarzyczke :) szczegolnie na ostatnim zdjeciu :)
-
na dwóch pierwszych kolorek to różowy toner ;) a na ostatnich to rudy:D ale ze na włosach rozjaśnionych to nie wyszedł taki mocny jak mial wyjść :)
rudzia1985 - dziękuję za miłe słowa :*
-
Renatka ten "siwy" z czerwonym/różem, wygląda pięknie ;) takie połączenie idealne wręcz ...
-
świetne fryzury i kolorki kobitki w końcu do odważnych świat należy:D
a tu moje na 2 pierwszych aktualne włoski a na ostatnim super fryzura mojej niuni:skacze:
-
Korcia to drugie zdjecie wymiata, przeslicznie na nim wygladasz, mimo ze masz na "pol otwarte" oczka...
-
rudzia ja mam zawsze takie oczka jak sie nawet leciutko uśmiechnę jak jestem poważna mam niewiele większe oczy takie małe kocie oki mam hahahha
-
Korcia śliczna z ciebie kobitka ;) Fryzurki super :ok:
-
Takie miałam fale na weselu:)
-
Kaja ale masz piękne długie włosy :slina: i ten kolorek :ok:
-
Kaja piekne włosy...ta długosc blask kolor super/....
ja w piatek smigam do fryzjera i albo wroce z poprawionym odrostem albo zmienie calkiem kolor...raz sie zyje heh ....
-
kaja..............ale masz wlosy kobieto..cudo!!
-
wrocilam od fryca.....był blond pasemka a jest.....
-
i powiem ci Nisia że 100 razy lepiej - inna dziewczyna zupełnie :) jak dla mnie rewelacja :ok: