Diamond z mojej stronyto jest tak ze jak nie wydam na aerobik kasy to nie bede miec motywacji... a tak zaplace, wyjde do upoconych wymachujących szkitami bab i jest lepiej :) ja planowalam sobie zumbe potrenowac w domu... na planowaniu sie skonczylo...
Betisska fajnie ci doradzali :/: mi kazali trzymac diete bo za szybko tylam i sie okazalo cukrzyca ciązowa pfffff... lekarz z kosmosu ten twoj...
ja osobiscie zadowolona jestem z wygladu swojego bom kobieca... ale jednak nie jestem typowa rozmiarówka, nie wleze w zadne ciuchy w sklepach... ja bez tych nadprogramowych 17 i tak nosze rozmiar 40 bo mam bardzo szerokie plecy duzy biust i bluzek to musze szukac ze świecą... ale po warsztatach ktore jutro zalicze mam zamiar ostro sie wziąc za siebie... bo ja tak sie mądrze tu i wszem a diete trzymam caly tydzien potem przychodzi weekend a to ciacho spróbuje a to cos tam :P u mnie najgorsze jest slodkolubienie i kiedys nawet szkoleniowa mi powiedziala ze jak ktos lubi slodycze i tuczy sie slodyczami to najcięzej taka osobe odchudzic. Żartowala nawet ze ona nie lubi podejmowac taakiego ryzyka... :)