-
Odp: Żelo - lakiery / hybrydy / Shellac
my zamawialysmy dosc spora ilosc z jappee... jesli ktos nie lbi pilowania nie polecam... aceton ich nie rusza ni w ząb...
dl mnie to zwykle żele w pedzelku chociaz producent zapewnia ze schodzą w acetonie hahahaha :) jaapee :: LACCO UV - Nowość!
chociaz kolory super mocno napigmentowane i wgl...
-
Cytat:
Napisał
zyza
my zamawialysmy dosc spora ilosc z jappee... jesli ktos nie lbi pilowania nie polecam... aceton ich nie rusza ni w ząb...
dl mnie to zwykle żele w pedzelku chociaz producent zapewnia ze schodzą w acetonie hahahaha :)
jaapee :: LACCO UV - Nowość!
chociaz kolory super mocno napigmentowane i wgl...
a jak z wytrzymałością? :cwaniak2:
-
mam ta letnia bryze z la perl i mam jakies taki dziwne odczucia pisalam wyżej co mnie boli;p
dostalam info od la perl ze to wina niskiej temperatury te babelki niewiele myslac wlozylam do wrzatku jeden lakier na momencik i teraz jest prawie idealnie, a co do pazurka wszytsko nim robilam doslownie i o dziwo jeszcze nie pekl i nie skruszyl sie :) narazie jestem coraz bardziej pozytywnie nastawiona
-
Ile się na razie u Ciebie trzyma? :)
-
No to super bo cene maja fajna to i kolorkow by mozna miec wiecej
-
Piszecie o roznych lakierach hybrydowych ,ale tak naprawde ciezko domyslec sie ktora firma jest najlepsza ,badz dobra :).Dziewczyny poradzcie bo chce zakupic sobie hybrydy ,jaka firme wybrac ?? ktora jest godna polecenia?? .Nie chce pieniedzy wyrzucic w bloto bo to nie jest tania inwestycja ...
-
dziewczyny czy ktoras z was uzywala lakierow hybrydowych firmy estetiq?
wlasnie szefowa zamowila do salonu.. sa baaardzo tanie bo kosztuja ok 25 zl
-
Wystarczy, że wejdziesz w galerię :D
Zobaczysz tam tylko Gelish'a, Ra Nails, Mistero Milano, Indigo i Artistic ;) samo mówi za siebie :D
Ja mogę dorzucić jeszcze, że miałam okazję przetestować hybrydy od NSI. Fakt też dobrze się trzymały, ale były gęste i ciężko się nimi pracowało. Reklamowałam je, bo okazało się że w buteleczkach były różne ilości hybrydy. W jednej było może koło 30 % zawartości...Reklamacja uwzględniona, ale wolałam wymienić je na Gelish'a i raczej już do nich nie wrócę ;)
A o Estetiq nic nie słyszałam. Ja bym nie zaryzykowała kupna pełnego kompletu...zwłaszcza po takiej cenie i zwłaszcza do salonu. Ja kupuje po 1 max 2 kolorach i testuje na rodzinie- bezpieczniej ;)
-
souki ten kolorek co masz na pazurku to jaki jest? podoba mi sie a pokazesz reszte?
la perl ma jeden do frencha ale zaden z tych kolorow nie jest pokazany na tipsie ani pazurku a ja chcem polprzezroczysty
-
To ja również czekam na dalszą opinie la perl mają ładne kolorki i cena też super :) I jeszcze jestem ciekawa jak się odmaczają ?
-
paznokieć robiłam 4dni tdmu, normalnie w mojej robocie, już by dawno zwykły odpadł czy skruszył się a ten o dziwo się jeszcze 3ma;p na pazurku mam kolorek orzech tutaj daje wam probki kolorow ktore kupilam :)
jak do tej pory jestem zadowolona i z nablyszczacza tez bo swieci sie jak psu jajca
kolorki La perl to te aznaczone Lp ;p
-
souki a ten od gory fioletowy i ten obok szary co to za hybrydy. Ten fiolet to w realu jest taki przydymiony ?? :)
-
podoba mi sie orzech,naturalny kolorek a czy masz moze tego ich do frencha,chyba byl lila?bo nie wiem czy to bardziej jak cover czy transparentny
Elizabeth tam jest chyba napisane c&c fiolet i brudna szarosc
-
dokładnie c&c ale numerow nie pamietam bo ktos mi z buteleczek pozrywal a kolorki sa prawie jak w realu tutaj mam na tej fotce kolorki z c&c i powiem ze byly ladne
-
souki a powiedz mi jak Ci sie trzymaja te z c&c?? bo ja też mam dwa kolory i powiem szczerze, że żadna rewelacja;/ o wiele lepsze z indigo.
mialam tez ochote kupić z MM kilka kolorów ale niestety by to było wyrzucenie kasy w bloto bo ja nie mam chetnych na hybrydowy...
-
powiem ci że tych C&C używam jako kolor na akryl czy żel, ale rewelacji nie ma ;p w sumie za taką cenę ;p ale teraz z czystym sercem może niedługo będę polecała La perl mam tydzień i się 3ma wstawię za kolejny tydzień fotki i pokaże w jakim stanie jest pazur, zrobiłam specjalnie na wskazujacym zeby duzo nim stukac;p
-
co do sunny nails i laco od japee, powiem, że nawet fajnie się trzymają, ale aceton ich nie rusza, trzeba piłować :(
-
a gdzie kupujecie te laco sunny nails? na ich stronie czy na allegro? bo ceny się różnią
-
mnie kusi la perl bardzo... ale czekam jeszcze na wasze opinie jak sie sprawuja w noszeniu i foty :)
-
Dziewczyny, a czy możecie mi podrzucić linka do tych La Perli? Bo jak chcę sobie to wygooglować, to wyskakują mi jakieś dziwne strony nie związane ze stylizacją :/:
-
Witam, macie może doświadczenia w zmywaniu laperl? schodzi na aceton?
---------- Dodano o godzinie 19:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:51 ----------
Cytat:
Napisał
Askar
Dziewczyny, a czy możecie mi podrzucić linka do tych La Perli? Bo jak chcę sobie to wygooglować, to wyskakują mi jakieś dziwne strony nie związane ze stylizacją :/:
proszę: Lakiery Hybrydowe LaPerl typu Shellac
dzis kupiłam - ciekawa jestem jak będą się sprawować..
-
macaomoonlight prosze wstaw probki kolorków ;)
-
Cytat:
Napisał
malinowa
a gdzie kupujecie te laco sunny nails? na ich stronie czy na allegro? bo ceny się różnią
ja akurat na allegro zakupiłam
-
Cytat:
Napisał
Elizabeth76
macaomoonlight prosze wstaw probki kolorków ;)
a na czym najlepiej zrobić próbki jeśli nie mam profesjonalnych probników?:D
-
Cytat:
Napisał
macaomoonlight
a na czym najlepiej zrobić próbki jeśli nie mam profesjonalnych probników?:D
na tipsach malnij lub choć na zwykłej białej kartce ;)
-
Ok, zdjęcia zrobiłam. Mam problem z siecią więc jak nie dziś to wstawię jutro - otworzyłam cztery butelki i tak: pędzelki, każdy z nich mniej lub bardziej rozczochrany, z odstającymi włoskami, konsystencja - jak zważony lakier z grudkami... chyba na początek się zawiodłam.. wstawię je do gorącej wody jak będę miała używać i zobaczymy czy pomoże. Czekam na info czy aceton je ściąga.. bo ja jestem "domowy malarz paznokci"..
-
macaomonlight ja tez tak mialam , pedzelki trzeba odczochrac najlepiej na kartce papieru bac wziac wacik z cleanerem i sobie wyczyscic po 2 w cieplej wodzie po3maj babelki znikna bo poleca do gory po 3 ja mialam takie same odczucia puki nie ponosilam tej hybrydki tydzien mam juz ja na palusszku jednym robie wszytko nawet piekarnik paznokciami skrobalam z pozostalosci pizzy i nic dolaczam fotke z tygodniowum odrostem wybaczcie za brudnego palucha bo to odrazu po robocie w pospiechu robione aparatem
-
no musze przyznac ze coraz bardziej mnie kusza te zeliki:)) a wlasnie jak ze sciagnieciem ich??probowal juz ktos?:)
-
Cytat:
Napisał
souki2020
macaomonlight ja tez tak mialam , pedzelki trzeba odczochrac najlepiej na kartce papieru bac wziac wacik z cleanerem i sobie wyczyscic po 2 w cieplej wodzie po3maj babelki znikna bo poleca do gory po 3 ja mialam takie same odczucia puki nie ponosilam tej hybrydki tydzien mam juz ja na palusszku jednym robie wszytko nawet piekarnik paznokciami skrobalam z pozostalosci pizzy i nic dolaczam fotke z tygodniowum odrostem wybaczcie za brudnego palucha bo to odrazu po robocie w pospiechu robione aparatem
Dzięki za instrukcje - tak zrobię - odczochram pędzel, butelka do gorącej wody. Do tej pory kupowałam CND i jedyny kolor jaki mi nie pasuje (najgorzej się nakłada - to Cityscape) za to życie oddałabym ;) za Wikdfire - piękna czerwień, super kryje cienką warstwą - jedyny mankament to cena...
Moje kolory laperl (mam nadzieję ze się załaczyło), po kolei
1.letnia bryza - niebieski
2.pikantna papryczka
3. łososiowy
4.słoneczna pomarańcza - to ta żarówa pomarańczowa (myślałam że będzie ładniejszy:()
-
Strasznie mnie ciekawi lila do frencha,szkoda ze nie maja ich na wzorniku,bo zalezy mi na malo kryjacym,moze ktoras ma ??,i czekamy na relacje ze sciagania
-
łososiowy mi si epodoba i ten pomarańcz też ja jestem zachwycona tymi neonami, a co do ściągania dam znać za tydzień jak beda mialy dwutygodniowy odrost :)
-
Cytat:
Napisał
souki2020
łososiowy mi si epodoba i ten pomarańcz też ja jestem zachwycona tymi neonami, a co do ściągania dam znać za tydzień jak beda mialy dwutygodniowy odrost :)
Z niecierpliwością czekamy:) Ja wcześniej nie odważę się na pomalowanie bez pewności co do zdjęcia lakieru z paznokcia:) w laperl zapewniają że schodzi na aceton:)
-
wszyscy producenci zapewniają, a w rzeczywistości jest inaczej ;)
-
-
Hej :)
Mam już do przetestowania hybrydę z laperl i faktycznie- po otwarciu maskara, ale zastosuje się do tego co napisałyście :) Druga to hybryda z Neo Nail- bardzo ładnie wygląda, fajnie się rozprowadza, kryje, ale zobaczymy jak z wytrzymałością :) Jak przetestuje dam znać :)
-
Cytat:
Napisał
Jade
A ja sobie kupilam taki zestawik.Narazie testuje.W niedziele polozylam kolezance i corce na arylowych pazurkach a sobie dzisiaj na szkitkach.U nich sie trzyma bez zarzutu a u mnie zobaczymy.( zdjecie zapozyczone od sprzedawcy)link wstawialam w zakupach
Szukała, szukałam i nie znalazłam linka:( mogę poprosić o podanie?
-
-
-
A no widzialy > http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...lakiery-2.html
Tam sa pomieszane lakiery z zelami :)
-
Cytat:
Napisał
souki2020
Jak tam pazurek? Nadal się trzyma? Kiedy zmywanko?? Czekam na Twoje info:), czy łatwo schodzi:D