Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
Zyza ale śliczne... widać ze farbki po warsztatach Cię pokochały i to z wzajemnością
---------- Dodano o godzinie 15:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:25 ----------
to i ja cosik dorzucę co prawda moje salonowe... króciaki :) ale co tam
http://images37.fotosik.pl/1188/311c1b5c0f2a3622med.jpg
http://images38.fotosik.pl/1216/aa8891c1c89c6d61med.jpg
bardzo ladne te salonowki i kwiatuszki sliczne
edyta no kwiaty super, takie delikatne a kolor pierwszego frencza zarabisty:)
Edyta piękne kwiatuchy :)
Zyza sliczne :D
Edyta zarabiste sa :love: juz te pierwsze po prostu miodzio :D Te kolorki :wow:
dziewczyny kwiatki przepiękne - tylko pozazdrościć talentu :)
edyta te różowe sliczne :)
Edytka Ty tez widze jedziesz ostro z farbeczkami :) :*
Dalsze skutki paru dni u siostry. Malowane samotnie.
grimmen :szczena::szczena::szczena: jednym słowem WOW cuda.... napatrzeć się nie mogę;]
piekne Grimmen :) te ostatnie to nawet znam inspiracje :P ;) zamierzalam sei zrobic na wzór sobie hehehehe :)
łoo :D no super :D kolejny talent na forum :D
grimmen boskie te cwiotki, alez masz wprawna rękę, zazdroszczę, mi sie zawsze telepocze i nic wyjść nie chce
grimmen o żesz Ty :O :O :O szok :O :O:O są prześliczne :D
grimmen rewelacja! chcialabym choc w polowie tak umiec a nawet w 1/5 hihi ;)
Tekila, zyza, edytakon, grimmen- świetne, piękne kwiatuchy malujecie
ja wrzuciłam frencza z kwiatami do frenczy, coś średnio mi idzie malowanie małych motywów, może powinnam nabyć mniejszy pędzelek?
Cytat:
Napisał
zyza
piekne Grimmen :) te ostatnie to nawet znam inspiracje :P ;) zamierzalam sei zrobic na wzór sobie hehehehe :)
Siostra dała jakieś stare Paznokcie czy AP, wybrała coś ładnego i przypiekając rozgrzanym prętem kazała się tym zainspirować;]
---------- Dodano o godzinie 14:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:52 ----------
Cytat:
Napisał
paznokietek1000
grimmen boskie te cwiotki, alez masz wprawna rękę, zazdroszczę, mi sie zawsze telepocze i nic wyjść nie chce
Polecam setkę z pieprzem.
A tak serio, dzięki bardzo wszystkim, nie myślałem że aż tak się spodoba:| Tym milej:)
DiamondShine,
no już bez przesady...Podejrzewam że mam tu najmniej doświadczenia. No i nieudanych się nie pokazuje:) Z drugiej strony to prostsze niż kwiatki akrylowe:/
Skoro masz mało doświadczenia to musisz mieć sporo talentu, albo dobrą nauczycielkę:) bo są świetne !
kurcze...dla mnie kwiatki akrylowe są o wiele mniej skomplikowane:P albo strołki po prostu mnie nie lubią:D
Może trochę talentu, + fakt że jestem facetem(podobno nam łatwiej) no przede wszystkim i mam nauczycielkę pierwszej klasy:)
aga ja mam to samo, sto razy wolę bardziej robić kwiatki akrylowe niż malować metodą one stroke
to może grimmen napisz jakich pędzelków do malowania używasz? ja ciągle szukam tych najlepszych
Ja tez szukam;)
Kożystam z kupionych w EF, nie za drogie, w zestawie po 5, Evershine.
Do cienkich linii akwarelą dostałem od siostry rosyjski, nazwy brak, korzystałem z niego do tych tipsów. Wcześniej korzystałem z wybitnie gównianego zestawu 3 pędzelków z EF, ANC Nail Art Japan. Więcej grzechów nie pamiętam.
ja mam problem z dobraniem cienkiego pędzelka do kresek :/ Ciągle wychodzą grube :/ do one stroka mam perfect beuty do zdobienia żelem i jest super :D
Cytat:
Napisał
katarynka89
ja mam problem z dobraniem cienkiego pędzelka do kresek :/ Ciągle wychodzą grube :/ do one stroka mam perfect beuty do zdobienia żelem i jest super :D
Pędzle do paznokci, pędzle do żelu, pędzle do akrylu
Są tam 3 z potencjałem do cienkich linii(ale nie próbowałem tych pędzelków). No i pamiętaj że najcieńsze wychodzą gdy pędzelek trzyma się prostopadle do powierzchni.
Tutaj dziewczyny dzielą się swoimi doświadczeniami nt pędzelków
(http://forum.wzorki.info/pomoc-pytan...do-farbek.html)