Do cieńkich indigo ma fajny pędzelek mega cienki ale zawijasy się nim cięzko robi krótki włosek ma.
Moje coverkowe + strołki ;-)
Zapomniałam doać, koleżanka też coverkowe robiła żelowe ja machnęłam kwiaty na szybko co by takie smutne nie były :p
Printable View
Do cieńkich indigo ma fajny pędzelek mega cienki ale zawijasy się nim cięzko robi krótki włosek ma.
Moje coverkowe + strołki ;-)
Zapomniałam doać, koleżanka też coverkowe robiła żelowe ja machnęłam kwiaty na szybko co by takie smutne nie były :p
Ooo chce się tego nauczyć!
Pluszka - przynudzasz - jak zwykle genialne:P, kiedy w końcu przyjedziesz i mnie nauczysz, aa?
plusia jak zwykle kroluje:D ja tez do Was dołacze ze swoimi (mysle)strołkami bylam dzis na szkoleniu i sie zakochalam w strołkach:skacze:
plushak przepiękne:ok:
a ja dziś takie zmalowałam
http://img51.imageshack.us/img51/3342/dsc09805d.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Sami ruszyła byś swoją filigranową dupkę do mnie :D Kundzie byś poznała i w ogóle ...
pięknie dziękuje :kwiatek:
Kubeczek śliczny Chechlolku
Plush- piękne te pazurki, robiłam ostatnio podobne jak te pierwsze ale nie wyszły tak ładnie jak Twoje. Muszę poćwiczyć malowanie na pazurkach, nadal ciężko mi małe motywy malować.
Piękne malowanki :) A ten kubeczek to już w ogóle :) A ja mam pytanko :) Jak chce się malować na takich powieszchnaiach np. filiżanka porcelanowa bądź taki kubeczek to czy trzeba go jakoś odpowiednio przygotować?? :) I czym pokryć aby wzorek się nie starł przy myciu?? ;> Z góry dzięki za odp :kwiatek:
Pinusia sa takie werniksy ktore mozna nalozyc na wzór i wypalic w piekarniku o np. Werniks końcowy do farb L&B do szkła i ceramiki 50ml
grimmen niezywkłe :) ale tak jak mówisz facetowi łatwiej hahaha - podobno :P
pluszak to oczywiste nawet gadac nie trzeba :)
a ja mam ten sam problem co grimmen - łatwiejsze strołki niz kwietki akrylowe :/
---------- Dodano o godzinie 11:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:01 ----------
a do cienkich linii mam pedzelki kozłowskiego 300 i 310 - 2/0 i 0
dla mnie też łatwiejsze strołki niż kwiatki akrylowe. Cóż nie można umieć wszystkiego ...
moje ćwiczenia z wczoraj.
pierwszy tips jest super
Pluhak świetne te pierwsze malowanki :D
grimmen spongebob :love::love: jezusie.. jaki śliczny
strołków nie komentuje, bo zazdrość mnie zżera
nanami7 super ćwiczonka i rzeczywiście pierwszy najładniejszy
a tu moje malowanki...
http://img717.imageshack.us/img717/3350/dsc07555k.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/4440/dsc07558i.jpg
chechlol super :) widze strołkujesz na całego :)
A ja wkoncu skonczylam obrazek,ktory zaczelam dawno dawno temu,czegos mi jednak chyba tu brakuje a moze jest za duzo.Sama niewiem:huh:
Asia dla mnie piękny jesli jednak obraz to wydaje mi sie ze rozmieszczenie kwiatkow mogloby byc bardziej centralne :) zazwyczaj tak jest na obrazie/obrazku :)
ale mistrzyni jestes w tych kwiatkach |:P
Jade kwiatki i liście pięknie ci wychodzą a co do pobrazka to może tło jakies by sie zdało? za duzo chyba nie tylko różnorodnie troszke i chyba zbyt duze przerwy miedzy kompozycjami ...hmmm
Dzieki zyza :*:* z tym rozmieszczeniem kwiatkow to ja mam wiecznie problem.dzieki za rade:*
Jade z rozmieszczaniem nie jesteś sama :D
al kwiatuszki wyglądają imponująco :)
chechlol szalona ale postępy z każdymi pazurkami :)
nanami piękne ćwiczenia!! :)
chechlol śliczne malowanki...i cudne paznokcie.. :D:)
jade jak dla mnie ekstra! :skacze:
Chechlol super obie prace :)
kolejny mazaj na kieliszku :D
Załącznik 49326
Załącznik 49327
Piekny ten mazaj, kieliszek pieknie sie prezentuje