Buehehe ja też:D
Printable View
Buehehe ja też:D
hehe i ja zamówiłam:)
aż grzech nie brać:)
ja tyż :skacze::skacze::skacze: a co zamówiłyście ??:D
ja to z musem brzoskwiniowym bo kiedyś słyszałam że dobry
ja zestaw nr 4 :D a wy ??
ja z tą galaretką ;]
hm.. czy jesli juz złozyłam zamowienie, przysłali mi swoje dane itd.. to to juz jest moje i nikt mi tego nie zabierze :skacze: i teraz tylko musze przelac kase, czy to jest tak ze kto pierwszy kase przeleje ten ma :huh: ?
Zestaw nr 2 zamówiłam :D
i ja zamówiłam :skacze: :skacze: :tany: ale jaja :D
ale jaja :D Aga dzięki wielkie :*:kwiatek::kwiatek:
A rejestrowałyście sie najpierw w tym sf czy bez rejestracji ?? bo ja bez ale potwierdzenie na pocztę dostałam o potwierdzeniu zamówienie to chyba mi przyśla co ??
ja sie rejestrowałam.. ale mysle ze przysla skoro masz potwerdzenie ;)
ja tez bez rejestracji.. a wiecie, że teraz weszłam na tą strone i pisze, że promcja jest chwilowo wstrzymana ze względu na bardzo duże zainteresowanie :haha:
aga dała linka to wszystkie się rzuciły:haha: :D
hehehe no pewno dla tego:D nie spodziewali sie naszego nalotu :D w każdej firmie choć raz do roku coś takiego powinni robić:D bo to to jest promocja a nie upust o 5zł..
A co do rejestracji to ja też się nie rejestrowałam:)
Ja dzięki temu, że kiedyś się zarejestrowałam dostałam info o tej promocji na mejla :)
Nie ma sie co dziwić, że takie zainteresowanie jak rozdają takie zestawy prawie za darmo :)
a ja sie wybije i moje "bycze" zakupy z ostatniego czasu :) do tego jeszcze gazetki (paznokcie i nail arcik) :)
Załącznik 40142Załącznik 40143
Emilka to akrylki ?? ;0
to i ja wstawie swoje ostanie :D
Elu to masy perłowe :) widze, że tez kochana poszalałaś :)
Płaczę ;( Też chciałam zamówić ten zestaw a tu piszą, że koniec :(
A co było w tym zestawie ?
uu ja też bym się pokusiła a tu lipa za późno :(
napiszcie co tam było w tych zestawach ??
W moim był akryl clear 30g, akryl 6g, 3 małe pudry akrylowe, 12 ozdób, liquid i jeszcze coś do czyszczenia pędzli o ile dobrze pamiętam:)
Ale jeszcze nie wszystko stracone, bo za tydzień ma być nowa promocja więc wzorki będą mieć się na baczności :D
eh ja oczywiście jak zawsze 100lat za murzynami :/ nigdy nie moge trafić na taką mega promocje ://
Ciekawe co toza promocje majowkowa zrobia:]
a to moje ostatnie zakupy
ale piękne pędzle:):)
W moim zestawie były ozdoby, żel mus brzoskwiniowy 30g aceton, płyn do czyszczenia pedzli i to chyba wszystko...