ja miałam 12 ozdób, aceton, patyczki, 30g żel soak off róż, płyn do czyszczenia pędzli i chyba coś jeszcze :)
Printable View
ja miałam 12 ozdób, aceton, patyczki, 30g żel soak off róż, płyn do czyszczenia pędzli i chyba coś jeszcze :)
a do mnie właśnie buty przyszły tylko aparat padnięty..;/ foto z google
http://img594.imageshack.us/img594/1...0420124712.jpg
Milenka bardzo ciekawe te buciszki
gdzieś widziałam to chyba na forum ale nie mogę znaleźć, możecie polecić od którego sprzedawcy na alle warto kupić tusz max factor 2000, albo od którego absolutnie nie kupować? Nie chciałabym dostać jakiejś podróbki albo starocia zaschniętego :)
Dziewczyny a co myślicie o butach z firmy QUAZI?
Chcę kupić takie z nowej kolekcji czerwone z łańcuszkami.
Ale znalazłam stronę na której bardzo ciekawe rzeczy są wypisane. Proszę o wasze zdanie.
A tu podaje stronę z tymi podzielonymi zdaniami. Co o tym sądzicie.
Quazi - "włoskie" obuwie polskiej firmy. Styl Italia :: GALERKI.PL
W załącznikach są te butki które chce zakupić, może któraś z Was już je ma?
Bardzo ładne te buciki:) Jeśli o Quazi chodzi mam od nich 3 pary butów botki czółenka i sandały. Moja koleżanka tak samo i jakoś nie narzekamy. Nawet fleki nie zdzierają się tak szybko... ja w tych moich botkach chodziłam całą jesień i kawałek zimy i fleki są jak nowe. Nic mi się nie rozkleiło ni nic. A pozatym wcale aż takich drogich butów to tam nie mają:)
No te czerwone na które się napaliłam 400zł. kosztują. Więc jak za dobry but to chyba dobra cena. A pytam o zdanie na tem. QUAZI bo nie mam żadnych butów od nich. We wtorek jadę je kupić :D
Jeśli będą dobre na nogę bo jeszcze ich nie mierzyłam tylko macałam i się zakochałam. Cyknę zdjęcie i wam wkleję. Ostatnio też kupiłam dwie pary butów. To zrobię fotki i wstawię :)
BARDZO ŁADNE :) firmy nie znam niestety więc na temat jakości nie mogę się wypowiedzieć.
Moje ostatnie zakupy to:podkoszulka szara z guziczkami ,,diamenciki,,cienie do oczu,bizuteria,gumki do wlosow i
Miss Fiori MJ Rina Ladies - SportsDirect.com
USA Pro Kick Flare Pants Ladies - SportsDirect.com
no i dzisiaj najwazniejszy zakup sukienka ktora wczesniej pokazalam i 18 kolorkow farbek Folkart Enamels do szkla i porcelany:)
No butki wypasione :skacze: ja aktualnie szukam w zeberkę bo miesiące temu mierzyłam jedne takie w Berlinie i się zakochałam :love: ale niestety były na mnie za duże, o dziwo bo noszę rozmiar 40 :P, a ta ich numeracja chyba ciut większa :/:
WD lorane07 zebra, szukam czegoś w tym klimacie, ale żeby jeszcze miały dodatkowo czerwony obcas, jeśli któraś z Was coś takiego widziała, to proszę o info :D
jeszcze przed świętami ;)
proszę:)
__NOWOŚĆ__ SKÓRA BOLUCCI ZEBRA- OBŁĘDNE 40 (1564346093) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Massimo Poli 37 NOWOŚĆ + zebra louis islo koń (1573687424) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
SEXY WYSOKIE - LAKIER ZEBRA ____USA ______KOLORY (1563326466) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NOWOŚĆ skóra naruralna louboutin zebra islo 38 (1564178689) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Milenka - WOW!!!!!! Jesteś wielka :skacze: przepiękne są :D jutro dzwonie i pytam o rozmiar, normalnie kopara mi opadła :wow: Dziękuję za namiar :przytul:
Piękna sukienka :wow: Ja miałam na 100wce długą, do samej ziemi :D Nie dałam się modzie, chociaż było nas tylko kilka w długich... Może nie są mega wygodne, ale efekt jest :D...
dziewczyny mam do was pytanko czy któraś z was robila na allegro zakupy w dni swiąteczne i placiła przez place z allegro ?? Bo mam taki problem zrobiłam wczoraj zakupy i wlasnie tak płaciłam zawsze tak zresztą płace i zawsze kasa od razu jest na koncie sprzedającego bo zaraz dostaje na pocztę informacje że już otrzymal pieniądze ,a tym razem mam w opcji moje platności że status wplaty rozpoczęty i nie wiem o co chodzi dla czego ta kasa nie jest na jego koncie jeszcze a tak mi zależy żeby mi dzis wysłal . Dzwoniłam wczoraj do mojego banku na infolinie to babka powiedziała ze bank musi potwierdzić wpłatę ale wcześniej nic takiego nie mialam po moim przelewie kasa od razu była na koncie sprzedającego o co tu moze chodzić ??
Ela pewnie chodzi o to ze banki w swieta nie pracuja i nie robia przelewow...ja tak mialam..i dopiero jak ruszyly systemy w normalnym trybie pracy z opoznieniem taki przelew poszedl....a pieniadze zniknely z konta?sa w zablokowanych ??poczekaj i zobacz jak stankonta bankowego jakz ejda pieniadze to i sprzedawca otrzyma swoje pieniadze
zakochałam się !!! jednak boje się że są zbyt wysokie :/ na allegro nie da sie przymierzyć a platformy nie mają :/
Oryginalny Look zamsz z metalem Blue 12cm/38 (1568170484) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ela ja też tak mam w dni świąteczne. Dzisiaj powinno być już ok.
już wszystko ok. sprzedający dostał już kaske :D:]
ja bym w takich butach nawet 5 metrów nie przeszła masakryczny spad stopy:) ale efektowne
Ja ostatnio mam chec na stare filmy,seriale.Ostatnio kupilam cala serie Ptaki ciernistych krzewow a teraz to:)
[ame=http://www.amazon.co.uk/North-South-Complete-Patrick-Swayze/dp/B003IHU5HU/ref=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1303825715&sr=1-1]North and South Complete [DVD]: Amazon.co.uk: Patrick Swayze: DVD[/ame]
mój dzisiejszy zakup :) mam nadzieje że będzie dobry ;) pokaze siee ;) no jeszcze buciory w panteroze kupic jakies niskie i bedzie bal :D hyhy :D jutro moze kupie spodniczke to tez wam pokaze ;)
GO36 PANTERKA LEOPARD GORSET Z KAMIENIAMI L/40 (1579110162) - Aukcje internetowe Allegro
swietny gorsecik - a modelka figure ma nie z tej ziemi:o matko:)