pokazana od przodu ( bokiem pewnie biust bylby splaszczony i pewnie rozmiar za maly zeby wypchnac biust do gory ;) takie ich triki ;) no ale tylek i talie to ona ma :D
Printable View
Katarynka wow ale obcas i fakt noge zmecza okropnie...a sprzedawce znam i moge polecic;)
Basia wowwwwww jaki extra gorset..... no i fakt modelka ma figure fiu fiu..:D
a buty panterosa z czerwonym obcasem widzialam dzis na miescie i az sie poslinilam:D....jutro ide mierzyc bo z dziecmi to zadna frajda:P
__NOWOŚĆ__ SKÓRA BOLUCCI ZEBRA- OBŁĘDNE 40 (1564346093) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
mam takie tylko zamiast tej zebry są całe czarne:D moge polecić bo moje sa bardzo wygodne jednak firma inna
---------- Dodano o godzinie 17:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:22 ----------
no właśnie o ten spad mi chodzi :/ choć kiedyś miałam na takim obcasie ale but był idealnie wyprofilowany i dało się chodzić :) no ale tu nie mam możliwości sprawdzenia
czy któraś z was zamawiała ze stronki sun flower pocztą czy faktycznie realizacja trwa do 12 dni roboczych ??
Ela tak pisza ale zazwyczaj dochodzi duzo szybciej ja mialam chyba na 3 dzien od wplaty :)
do 12 dni....a nie ze 12 dni...to roznica. a tyle napisali bo poczta polska tak ma w swojej ofercie... zazwyczaj za pobraniem jest na 2 -3 dzien..
Tosiaczek wczoraj w quazi byłam i te buciki które pokazywałaś czerwone z łańcuchami kosztowały u mnie 250zl...
Ja wczoraj zakupiłam perfumy i balsam Beyonce oraz bluzę dla mojej księżniczki :D.
Jakby któraś z Was chciała to mam do odsprzedania
Qupid czolenka Neutral 40 leopard - www.StyloweButki.pl rozmiar 7,5 (38)
http://forum.wzorki.info/262361-post114.html
Mój sun flower, pomylono zestawik dostałam gaalretkę ale ... no może się nauczę w końcu na niej pracować bo zawsze się bałam :D
ojjaaaa Pluszka :woot::slina::slina::buja: ale fajne ci ozdoby dali a to są w małych pojemniczkach czy w takich większych jak akrylki ?? :D
oooo ja tez juz sie nie moge doczekac kiedy dostane swój zestawik..
wziełam ten z galeretka bo chciałam sprobowac :cwaniak2:
ale ozdobki fajne.. jejku wszystko super i za taka cene.. no ja nadal w to nie dowierzam..
PS podejrzewam że wszystkie dostaniemy ozdoby w kolorach jesiennych.. wiec teraz wszystkie będą złote pazury wstawiały :hahaha:
Jaaa też juz bym chciała mieć swój :D
dostałam meila dziś, że wysłali więc pewnie jakoś niedługo będzie:skacze::skacze:
Ja tez nie dowierzam ciągle ale plusia dostała więc pewnie my też :D
A to moja paczuszka z zelkami :)
Mialy byc kolory teczy i chyba sa :p
Aparat przeklamal kolory bo tam sa niektore neonowe czego nie widac :/::)
Rudzia przepiekne kolorki :)
Jakiej to firmy żelki?? ;>
shola - trafny wybór;] balsam sie mega mieni w sloncu i pachnie pieknie;] z reszta tak jak perfumy;)
A to mój dzisiejszy zakup :)
spódnica z szelkami i podwyższonym stanem :)
http://images40.fotosik.pl/811/aae0264cd2962da1med.jpg
http://images50.fotosik.pl/830/1612d9e54f17fef2med.jpg
rudzia sliczne kolorki tych żeli ;)
to teraz ja sie chwale dostałam z sf :jupi: ale mi sie gęba cieszy :skacze: ino wydawało mi sie ze do kosza wkładałam zestaw żelowy ale dobry i akrylowy ważne ze przysłali :D
Załącznik 40370
żele i kufer z modeny
Załącznik 40371 Załącznik 40372
haha coś mi sie widzi, że ja też pewnie dostane co innego niż zamawiałam :P
ale co tam :D
elu bardzo fajne zakupy :D
Mi w mejlu napisali, że przyjdzie jutro a akurat mnie nie będzie:( kurcze widze, że chyba wysyłali te zestawy jak popadnie a mi akurat potrzebny jest zestawik akrylowy...
kocham te perfumy :D Jednyna wada za szybko się kończą ale są cudowne poprostu :D
---------- Dodano o godzinie 19:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:32 ----------
a to dziewczyny wy zamawiałyście ze strony czy jakiś konkurs wygrałyście ??