aaa bo takie podejrzane było że wszystkie podobne zestawy wybrałyście :D hehe
Printable View
aaa bo takie podejrzane było że wszystkie podobne zestawy wybrałyście :D hehe
Ela no no ale poszalałaś - super!! a kuferek jest extra, polecam :)
rudzia o mrrrrrrrrrrrrr jakie kolorki :slina:
ej a ja zadnego meila od nich nie dostałam...
właśnie za pobraniem...
Do mnie doszla wlasnie lampa
Załącznik 40392
Kolorowe akryle Indigo ( cześć z nich tylko dla mnie)
Załącznik 40393
i kolorowy żel transparentny z Mistero Milano w 3 odcieniach
Załącznik 40394
mmm.. jakie pazurkowe zakupki :slina: uwielbiam takie :D
a ja wczoraj dopiero zrobiłam przelew więc jeszcze pewnie poczekam na tą paczuszkę z sun flower ;P
boze, szalejecie strasznie grzeszycie normalnie:D ja poki co nic nowego;/ ale wasze pazurowe rzezy az mnie kuszą;)
Choco zaśliniłam sie :slina: suuuuper zakupy :)
A to moje - nareszcie mam pochłaniacz (mała rzecz a cieszy hehe) + troszkę lakierów (coś mnie ostatnio wzięło hehe) :)
Załącznik 40409
z alle :) 15 W ale ciągnie nieźle - dla mnie akurat :) szukałam mocniejszych ale z reguły sa 15-20W. Jestem z niego zadowolona, jest duży, kremowy (nie jest to czysta biel) i w ogóle jest super :D i ciesze sie że kupiłam ten a nie jakis dwu- lub trzy- wiatrakowy :) dla mnie ten jest po prostu idealny :D
Emilka ten ?? tylko ten ma 14watt Profesjonalny pochłaniacz pyłu - Allepaznokcie.pl
Przyszła i moja paczuszka:D to co zamawiałam:D mrrr:woot::woot::woot:
Załącznik 40410
Ela tak ten (oj pomyliłam sie o 1W hehe) :) ja jestem nim zachwycona :)
Julcia jakie pastelowe akrylki mmmm
ale piękne pazurkowe zakupy:slina::slina: ja dzisiaj zakupiłam żelik w kolorze plum:D, lakier pękający czarny i biały lakier;).
Z racji tego ze toszke zamowien zrealizowalam i dostalam dzisiaj list z pracy o duuuuzej podwyzszcze kupilam sobie kolejna pare bucikow:love:
I przyszly moje ukochane farbki :love: do szkla i porcelany Folkart Enamels
Myslalam o torebce ale sie rozmyslilam narazie ,ale pokarze wam ja,tylko sie nie slinic:D
Floral Shoulder Bag
Moze za jakis czas tylko problem jest taki ze jest z materialu i za taka cene to mi szkoda i wole kupic sobie spodnie:)
Cudowna torebka piękna jej !! :love::love:
Jade podaj Kochana link jeszcze raz proszę do farbek bo ja chyba ślepa jestem albo nie umiem się po ebay poruszać :D
FolkArt Folk Art Acrylic Paint x 6 Any Colours! 56ml | eBay UK
FolkArt Enamel Paint - Glass & Ceramic x 6 U Pic Colour | eBay UK
---------- Dodano o godzinie 15:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:18 ----------
Te co wstawilam wlasnie kupowalam bo byly w super promocji:)
Jade ale farbeczki :slina: i buciki w cudnym kolorku :)
Plusiu jak cos to jeszcze ci zaraz znajde pojedyncze kolorki:)
---------- Dodano o godzinie 15:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:22 ----------
FolkArt Folk Art Acrylic Paint | eBay UK
moje zakupki ;)
Basia :slina: ty potforze - to podchodzi pod znęcanie :placz: :aty: zamknełam się w sobie i ide płakać w kąt :D hehe
mmmmmm.. Basiu.. kusisz :huh: ^_^
i straasznie schudłas :wow:
Jade rany ;( faktycznie.. cudowna ta torebka
Emilka kurcze te lakiey są takie śliczny.. ze ja nie moge patrzec na swoje paznokcie w takich kolorkach pastelowych..Na prawde przepiekne :love: Pochłaniasz super rzecz, tez muszę sobie sprawić.
ja dostałam meila ze jutro bedzie moj zestaw z SF :cwaniak2:
i jutro wam pokaze co w szmateksie wygrzebałam :love: