RedSunset pędzelki wyglądają na świetne, ładne zwarte włosie, ale z tego zestawu to którym najczęściej malujesz, a ten co dokupiłaś to który to konkretnie?
Printable View
RedSunset pędzelki wyglądają na świetne, ładne zwarte włosie, ale z tego zestawu to którym najczęściej malujesz, a ten co dokupiłaś to który to konkretnie?
Z tego zestawu najczęściej używam 2 i 4 do malowania np. takich kwiatków
http://forum.wzorki.info/members/751...ture21144.html -
przy pierwszej malowałam 2- z kompletu
http://forum.wzorki.info/members/751...ture24476.html
Natomiast przy tej, malowałam już tą dokupioną w hurtowni. Te kwiatuszki akurat były bardzo maluśkie i dlatego, ale jeśli o mnie chodzi to ten komplecik by mi wystarczył.
RedSunset kwiatuszki rewelacja, już wcześniej widziałam to pierwsze zdjęcie i strasznie mi się podobało, ja malutkie kwiatki tez bym chciała namalowac więc mniejszy pędzelek też by mi sie przydał, ale w tym AR style nie widzę trójeczki, ktory Ty masz?
chyba sobie kupie te pędzelki co polecasz, bo szkoda mi te 40 zl wydać skoro te co Ty polecasz są taki dobre
mam takie same pędzelki co Red tyle że u Dobrejrady kupione, są świetne, polecam.
Co do rozcieńczania farbek to też maluję tak jak Red, rozcieńczam tylko do konturów, ewentualnie czasami białą rozcieńczam bo bardzo gęsta jest z Amsterdam Talens i również polecam, świetnie kryje i łączy się z Polycolorami.
Znalazłam, mam ten sam co z aukcji, tylko w rozmiarze 2
http://allegro.pl/4nails-pedzelek-cl...061429729.html
edytowałam, pomyliłam się w linkach :D
nic mi sie nie wyświetla, tylko okno odpowiedzi puste
Cudowne zdobienia dziewczyny!
Ja dopiero się uczę...
tak to wygląda:
Kinia dobrze zaczynasz :ok:
moje maleństwo :)
taka jestem dumna z tego kompletu :) jak na razie najładniejsze co udało mi sie stworzyc :)
Kinia początki super trzymam kciuki za wytrwałośc !!:)
co do pędzli nie wiem jak Wy dziewczyny ale mi ich tyle schodzi że szkoda mi wiele kasy wydawać :p
Moja porcja kolczyków ;-)
Aaaaa Zyzuś piękności !!
Dziewczyny piękne kwiatuchy!! Zyza rewelacja!! i kolorki bardzo mi się podobają.
Pluszak twoje kwiatuszki jak zwykle super!!
a co do pędzelków - ja mało maluję i w sumie zniszczyłam jeden dopiero :P ale właśnie tez się nad tym zastanawiałam, bo szkoda kasy wydawać na drogie pędzelki, bo zawsze troszkę farbki na nim zaschnie i po jakimś czasie może się z niego zrobić miotła...i pędzel nie do użytku...Także wolę kupić tańsze pędzle i w razie czego nie żałować że się po jakimś czasie zniszczą.
bardzo podoba mi się komplecik łyżek-mieszaczek.
Kolczyki są w moich kolorach.Sliczności!
plushak, zyza dzięki bardzo:)
Zobaczymy jak mi to pójdzie;)
kolczyki boskie, zestawik również!:ok:
Plushak pięęęęękne, masz taką lekką rękę w malowaniu, że na każdą Twoją pracę mogę się patrzeć godzinami :love: szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo już bym, była na szkoleniu :)
Zyza komplet rewelacja :)
Zyza, Plushak- świetne zdobienia. Ja coś ostatnio weny nie mam :/
ale wam to idzie super prace dziewczyny :ok:
ja dzisiaj zrobiłam takie nie wiem co to jest ale jest no i zamówiłam nowe pędzelki może może ja aż tak bardzo zajechane ze nic mi nie wychodzi a może to po prostu beztalencie :P tak... to na pewno ono :P
Zyza, plushak pieknie strolkujecie :love:. Sliczne kompleciki :]
Karolinka, za mocno szarosc zmieszana z biela...wiekszy kontrast potrzebny jest :). Ale zobaczysz..cwicz, cwicz i bedzie coraz lepiej. A tutaj moj kalendarz...troszke ciezko sie malowalo, bo podstawa chropowata i niestety nawet mocno rozcienczona farbka nie pomagala. Takie cosik wyszlo :P
Załącznik 51212
Sylwia, pięknie Ci wyszedł!
A tu moje małe coś... wiem,że w porównaniu do Was to masakra jakaś hehe ale mimo wszystko dumna jestem z siebie,że w ogóle coś zrobiłam!
Pozdrawiam;)
Ostatnio ćwiczyłam sobie takie różyczki. Wyszło jak wyszło....
sliczniutkie te roze, dla mnie roze sa najpiekniejsze
ewa dziękuję bardzo :)
A tutaj jeszcze jedne tym razem dzisiejsze. Niestety fotkę mam razem z wczorajszymi zrobioną....
o ja Sylla różyczki śliczne, ale te czerwone wymiatają!!
Róże pięęęęękne!
a moje jeszcze takie:
Dziewczyny takie piękne te kwiatki Wam wychodzą :love: ja kiedyś próbowałam ,ale nie za ładne mi wychodziły i się zniechęciłam , ale teraz mam nowe pędzelki i jak tak patrze na te Wasze prace to mam chęć spróbować jeszcze raz .
uwaga bede temat zaspamiać :)
małe i duze strołkowanie :)