Basiu ty już wiesz :D pantera w czystej postaci na gorseciku plus te błyskotki ach...jeszcze wybaczam - ale jeszcze majteczki i opaski w panterusie :placz::D mam sie zapluć cała hehe :P Piękne panterusiowe pakupki :)
Printable View
Basiu ty już wiesz :D pantera w czystej postaci na gorseciku plus te błyskotki ach...jeszcze wybaczam - ale jeszcze majteczki i opaski w panterusie :placz::D mam sie zapluć cała hehe :P Piękne panterusiowe pakupki :)
Basia mrrrrrrrr!:love:
a ja dla odmiany wstawie swój zestawik sun flower :) taki sam jak Julci tylko ozdoby w innych kolorach
wszystko dokładnie tak jak chciałam i jestem mega zadowolona!
oj, dziewczyny, coraz bardziej nie mogę się doczekać swojego :D I widzę, że ozdoby różne jednak powysyłali ;)
Basia :szczena: świetnie wyglądasz ;)
Basiu :o umarłam i jestem w niebie :P
Bardzo ładnie wygląda ten gorsecik lepiej niż na tej lasce z allegro :kwiatek:
Widzę że zaszalałaś konkretnie z panteros :D Nawet majtuszki się znalazły :cwaniak2:
Basiu elegancko wyglądasz w tym gorsecie ;) ślicznie leży.
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych Sun Flowerowych zakupów.
U mnie bez szału ;) biały żelik z alle i dwa pilniki :D i bluzki i butki jeszcze ale nie mam kiedy zdjęć porobić...
Basiu :szczena: Ale laska !! i ta panterka ... :slina: Cudownie :love::love: i jeszcze do kompletu pazurki będą :love: arrr !!! :love:
potfór :P
a to moje wczorajsze:) :kooffa::love:
Super zakupy laski:ok:, Paulka przypomniało mi się dzieciństwo myśmy po takie buciki do Czech jeździli;). Jarmilki:D.
Baśkaaaa, jezu maria, jak pieknie schudłas- oo matko i na pewno Twoja dzidzia ma tylko 5 miesiecy????-zakupki oczywiscie piekne.
Jade, czy ja dobrze widze? Twoje farbki akrylowe kosztowały 8,50 funta za ten caly zestaw??? w sensie za 6 sztuk? 56 ml?
plus 4 funty na terenie Europy przesyłka?
Pluszak! nad czym my sie zastanawiamy??????
Buehehehe, pierwszy raz chyba widzę taki zapał zakupowy u kury :D
moje paczuszka przyszła:):skacze:wosk do depilacji, podgrzewacz paski i prezent:) dziękuję Sami:*
Jak kura każe plushak musi :D
w koncu dostałam swoj zestawik SF :skacze:
szkoda ze ozdóbki wszystkie jasne, no ale nie bede wybrzydzac ;P
Swoją drogą bardzo fajny pan kurier mi wręczaył paczuszke.. :D
no i reszta ciuszków ze szmateksu :]
shola dziś na szczęście nie trzeba tak daleko jechać po takie buty:)zawsze je kupuje jak tylko poprzednie się zniszczą najlepsze buty na świecie a i prezentują się tez nieźle:)
kurde natalia ale wypas(jezeli chodzi o ciuszki bo na zelu sie nie znam)
natalia super kiecka :D
Jak jak lubie lumpy :D Szkoda ze po ciąży tak utyłam że już mało rozmiarów na mój wielki zad;/
[/UKRYJ]Cytat:
Napisał [UKRYJ
łaaaaa :wow::wow::wow: jakie ciuszkiiiii :)
a ja weszłam na DB chciałam tylko liquid i cliner zamówić :/
w końcu zamówiłam akryle kolorowe , palce do ćwiczeń i wiele ozdób od cyrkoni po masy perłowe poprzez perły itd. na koniec dołożyłam quick finisch i w sumie do zapłaty prawie 130pln + wysyłka więc musze do poniedziałku poczekać na kase żeby wysłać zamówienie :D
Cytat:
Jade, czy ja dobrze widze? Twoje farbki akrylowe kosztowały 8,50 funta za ten caly zestaw??? w sensie za 6 sztuk? 56 ml?
plus 4 funty na terenie Europy przesyłka?
Pluszak! nad czym my sie zastanawiamy??????
Tak kurko 6 farbek kosztuje 8,50f i tyle placilam tez za przesylke tu do Uk.Kolorki do wyboru,trzeba sie spieszyc bo kolorki szybko znikaja.No i super promocja poniewaz normalnie kosztuja nawet 3-4f za sztuke .Ale patrzalam na sklep w ktorym czasami tez kupuje i widze ze tez maja promocje na te farbki
HobbyCraft Arts and Crafts Supplies Online Shop
Moja paczka przyszła :D ale zamiast soaka którego zamawialam, dostałam galaretkę :P no ale nie powiem, żebym narzekała, bo jest wprost REWELACYJNA :D
no i taki mały prezent od koleżanki z Francji, czekolada i kolczyki ;)
olcia fajne ozdoby dostałaś a ten żelik to soak off fajny jest ?? a kto pamięta co było w tym drugim żelowym zestawie z tym musem brzoskwiniowym ??
samaron, noooo. Kazdy wie, ze kura to żydzior jest, trzy razy w ręku obroci zanim kupi:skacze:, ale farbki,wiesz....
Jade, dzieki, kurcze to na terenie uk taka przesyłka niedroga... cholercia:huh:
ja zamawiałam soak off, ale nie dostałam go :( zamiast tego tego przysłali mi galaretkę budującą, ale nie powiem, żebym narzekała, bo jest na prawdę świetna! :D niby gęsta, jak się postawi to stoi w miejscu i się nie rusza nic a nic! ale nie pracuje się jak na gęściochu bo o dziwo bardzo łatwo się rozprowadza. Mój ideał :love: :D coś czuję, że pozostanę przy tym żeliku :D