Ela to mus brzoskwiniowy
Printable View
Ela to mus brzoskwiniowy
milenka to czekam na opinie bo sie zastanawiam nad tym musem albo tą galaretka róz albo clear 2 :huh::]
Paczuszka z Vipera Cosmetics :D
Załącznik 40690
A do mnie, a raczej do corki wczoraj przyszla sukienka ktora pokazywalam wczesniej,sliczna ale wymaga prasowania:)
jade no to czekamy na fotki w niej;] ciekawe jak prezentuje sie w realu;]
Moje dzisiejsze,tylko zdjecia troche rozmazane;/
aaa moje ukochane perfumy!!:)
Rudzielcu troszke poczekasz kochana bo bal w czerwcu:)
do mnie dzis przyszła frezarka :jupi: :jupi: ..
ale nie mam czym cyknac zdjecia
o Natalia to będziesz śmigać :D
moje ostatnie (w tym panterkowe satynowe gatki do spania :slina: ) :D, małe zakupki w spince i małe pazurkowe :)
Załącznik 40726Załącznik 40727Załącznik 40728
jak mi się podobają te materiałowe kolczyki a zwłaszcza kwiatki... Wzdycham za każdym razem jak je widzę
jade - okej poczekam niecierpliwie;]
emilia - swietne te panterowe portki;] musza byc wygodne;]
Emilia ta panterka cudo :D
O tak ja tez kiedyś handlowałam i "niestety" połowę zawsze sobie zostawiałam uwielbiam ciuszki mmm
Emilko co to za nabłyszczacz? Do mnie też dotarła dzisiaj frezareczka, jest super:skacze:. Kupiłam także żakiecik i sandałki do biegania za dzieckiem;).
Emilia poszalalas ,ale pantera jest superoza!
shola marynareczka bardzo fajna
shola - nabłyszczacz jest od infinity :) fajny żakiecik, chciałam sobie taki kupić ;)
dzięki dziewczyny:*
Moje małe zakupy alle + GN
plusia śliczne zakupy, ja bym się do tych miętówek z chęcią dorwała:P
Plusia, najsmaczniejsze sa te cukierki eukaliptusowe :D Mniammm
Ja dzisiaj kupilam sobie jeansy(skinny flare),4 ,,cycki,,(staniki) i bluzeczke kremowa.I zamowilam w avonie perfumy Far Away i Treselle :)
Jako znany żyd i sknera i ja jednak mam swoją małą słabość. Sa dwie rzeczy na świecie, na ktore nie załuję kasy to papierosy i.. perfumy. CK Eternity kupiłam, CK Eternity Moment dostalam