Witajcie u Nas :kwiatek:
Sethra szkoda... ale zawsze możesz z nami popisać, będzie nam miło:)
Printable View
Witajcie u Nas :kwiatek:
Sethra szkoda... ale zawsze możesz z nami popisać, będzie nam miło:)
Witam dziewczyny jestem tutaj nowa :]na razie jestem na zapoznawaniu forum i swojego profilu co,gdzie jak i do czego:hahaha: bo nie za bardzo niekiedy jarzę :D:hahaha:;( ale pomału pomału nie od razu "Rzymu zbudowali" :-)) :good:
Witaj Dorotko :hi: :kwiatek:
Witam na imię mam Magda,mam 25 lat i dopiero zaczynam się pomału wkręcać w świat tworzenia paznokci.Myślę ,że to forum podpowie mi jak mam zacząć swoją nową pasję.:)
Witaj u nas :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie:kwiatek:
my również witamy :) czujcie sie jak u siebie w domu :lol:
Witam ! Oglądałam tego bloga z ukrycia :-) i nareszcie zdecydowałam sie z Wami przywitać. Blog jest bardzo ciekawy i udzielacie dużo przydatnych rad, informacji dlatego chciałabym z nich skorzystać i jeżeli sie uda udzielać ich. Pozdrawiam serdecznie :-)
Witamy na forum ^_^
witamy no i zapraszamy do pisania :)
Hejka :skacze:
Witaj Magda,Natka oraz cala reszta z naszej rodzinki forumkowej;]
hej dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie..... :)
jak najbardziej :) Witaj w naszym gronie :kooffa:
Bardzo serdecznie witam:macham:. Cieszę się, że znalazłam takie ciekawe forum.Paznokcie ozdabiam od kwietnia tego roku-jestem samoukiem .Na razie nie mam jeszcze zbyt dużo doświadczenia więc zdobię paznokcie tylko rodzinnie.Pozdrawiam wszystkich.:papa:
witaj :kooffa:
Witam,
Mam na imię Aneta ja swoją przygodę z paznokciami dopiero zaczynam:) i już nie mogę się doczekać. Miło Was wszystkich poznać. Pozdrawiam
Wiiiitaj :skacze:
jest nas coraz wiecej :skacze:
dzieki dziewczynki :love:
Witam wszystkie nowe dziewczyny :D
nie pisałam jakiś czas bo mi się zepsuł net!! kiedy ja nadrobię te nowe posty????
Witam wszystkich :macham:
Nazywam się Ewa, mam 9 miesięczną córeńkę
Jestem na 2 roku studium kosmetycznego, ukończyłam szkolenia na pomoc kosmetyczki :)
Paznokcie zdobię z zamiłowania, jestem samoukiem :P
Na razie brakuje mi pieniędzy na szkolenia, ale kosmetyka jest moim sensem życia więc ciągle się sama douczam ^_^
:papa:
Wiamy naszą nową koleżankę!!:kooffa:
Witam wszystkich i tych nowych i tych starych miło ze tu jesteści