-
Odp: Zdajemy prawko-cale forum szaleje
A ile takich szkol na cala Polske, co prowadza kursy z autami na skrzynie automatyczna albo WORDow ? :P Pewnie jak kropli w morzu...
Ja sie uczylam na manualnej, tragedii nie ma jak ktos potrafi robic kilka rzeczy na raz a pozniej dla wygody mozna sie przerzucic na automat :)
No ale prawka nie mam bo nie zdarzylam podejsc kolejny raz przed wyjazdem do Niemiec > zaluje :(
-
Witam,
jestem tu nowa wiec na wstępie wszystkich witam i pozdrawiam.
Ja zdawałam cztery lata temu prawko i poszło za pierwszym razem i również podeszłam z myślą jak zdam to zdam...mój instruktor mówił żebym się nie bała bo prawko zdam bez problemu ja i tak trochę pękałam-niepotrzebnie.Egzaminator na koniec pochwalił mnie nawet :ok:teraz wiem że najważniejszy jest spokój i pełne skupienie no i dobry instruktor spokojny i wyrozumiały-w moim przypadku trafiłam idealnie bo mój mąż jest instruktorem:skacze:więc wiedział jak ze mną postępować.teraz śmigam bez problemu po warszawskich ulicach :cwaniak2:a zdającym życzę wytrwałości i powodzenia!!
-
w niedziele od 14:00 do 16 mam pierwsze jazdy wiec trzymajcie kciuki :D
-
ja się muszę zapisać na parę godzin, bo już ze 3 lata nie jeździłam i jak jestem w domu w odwiedzinkach to mnie zawsze wrabiają w jazdę (np. pojechać do mechanika itp.) i normalnie się boję że coś nie tak pójdzie, więc muszę sobie odświeżyć pamięć xD
-
No to trzymam kciuki dziewczyny :)
Mnie sie powiodło za pierwszym razem - zdawałam A i B, chciałabym jeszcze c i D, ale funduszy brak a z UE nie chcą zapłacić ani nawet dofinansować,bo mi mówią,że i tak na tirach pracować nie będe...skąd oni maja rtakie informacje, ja sama nie wiem a oni już wiedzą :leze:
-
Ja mam koleżankę, która ma 22 lata i jeździ 24tonowym "autkiem" :)
-
Askar no to gratulacje dla koleżanki :) super, jak widać nie tylko faceci "mogą"...
Ja co prawda potrafię jeździć ciężarówką,ale prawka na nią nie mam,autobusem też ;)
Teraz kompletuję wszystkie potrzebne dokumenty,aby spróbować swoich sił jako egzaminator ;) - mam nadzieję,że nie offtopuję :)
-
Iraa a ja mam koleżankę, która właśnie wraz ze mną robi licencjat by by egzaminatorem. A ona ma taki stoicki spokój, że czuję, że da radę jako egzaminator:)
-
No dobra, muszę się pochwalić, co prawda nie chodzi o mnie a o mojego M., bądź co bądź on też jest cząstką tego Forum (musi znosić to, że ja wiecznie okupuję komputer) :D
Właśnie dzwonił, że zdał prawko! Za drugim razem, ale ZDAŁ! :mml::mml::mml::tany::tany2:
Iraa, ja też dużymi autkami umiem jeździć :) Odkąd pamiętam mój tatko jeździ "tirem". Fajna sprawa, nie?! :)
-
No tak sprawa fajna,tylko żeby tańsza była :/:
Gratki dla Twojego M. :ok:
Myślę,że takich kobiet jeżdżących czym innym niż rower jest więcej :cwaniak2:
Ja oprócz pazurków bardzo lubię "grzebanie" przy motocyklu,właśnie przez motocykl poznałam męża-nie miał z kim składac swojego, więc się "poświęciłam" :haha:
-
Askar, gratulacje dla Twojego M. :brawa:
Teraz bedziesz mogla go wykorzystywac, hyhyhy :P
-
No właśnie, już mu zapowiedziałam, że teraz to on będzie kierowcą :skacze:
Dziękuję za gratulacje w imieniu Marcina :)
-
Muszę się pochwalić ,dziś zdałam, za pierwszym razem ,ale jestem szczęśliwa :skacze::skacze::skacze:
-
Witam:) Ja zadałam za pierwszym razem testy,a jazdy za czwartym:/:,to było dwa lata temu w Częstochowie,cały czas prowadzę i nie wyobrażam sobie teraz nie mieć prawka.Butterfly gratuluję,teraz tylko autko i wszyscy z drogi:D
-
Autko już mam bo ja zdawałam w Irlandii a tu całkiem inne zasady niż w Polsce ,tu uczy się na swoim aucie , dzięki za gratulacje ,jeszcze do tej pory nie mogę uwierzyć ,że zdałam :)
-
a jawam niedawno pisalam, ze nie jezdze... w Boze Cialo maz mi kupil mazde 323f i teraz sie z nia nie odstaje na krok!!!! pokochalam jazde;)
-
Butterfly,mam siostrę w Tralee w IR,i właśnie przymierza się do zdawania,ale tak swoim autkiem to lepiej,pewniej się człowiek czuje jeszcze raz gratulacje:)
Diamond to ja się chciałam pochwalić że w piątek dostałam od męża prezencik remault scenic z 2003,śliczny ma kolorek,ale za co?....:/:cóż,zajechałam dwa tygodnie temu naszą biedną starą astrę,więc nie miał innego wyjścia,nie opłacało się jej naprawiać,i w ten oto sposób stałam się posiadaczką nowego autka^_^
-
Asieńka ja uczyłam się na swoim i na instruktora samochodzie ,ale zdawałam nie na swoim tylko właśnie samochodem instruktora , prędzej ludzie zatrzymują się i przepuszczą kiedy widzą oznakowany samochód . Poza tym lepiej mi się jeździło samochodem instruktora bo trochę mniejszy od mojego :D, dziewczyny fajne prezenty dostałyście , to teraz tylko szaleć po drogach i wiatr we włosach :skacze:
Asieńka ja też mam Renault tylko megane ,ale jeśli kiedyś będziemy zmieniać samochód to myślimy o oplu astrze ,albo coś większego ,ale to jeszcze nie teraz
-
Asienka to warto było walic :D oczywiscie biedny samochód:(.. no ale nie ma tego złego... ;)
Proszę trzymac za mnie kciuki od 12... a nóź coś to pomoże.. ^_^
-
Natalia,gdybym wiedziała wcześniej...że dostanę nowy :Dno ale najważniejsze że mnie się nic nie stało:)
Butterfly,wybrałam tego bo mogę z tyłu zamontować trzy foteliki dla dzieci,chodzi o ten pas w środku,i w ogóle jest wygodny,ładny niby mały a duży,strasznie sie z niego cieszę:skacze:
-
Zdałam za pierwszym razem :mml: :tany: :mml: Ale się cieszę ! :skacze:
Ale myślę, że gdyby facet bardzo chciał to by mnie oblał ;) ale wazne ze mam to juz za sobą :]
-
Natalia no i git :) moje gratki :) tak naprawde to nikt od razu po kursie nie jeździ jak zawodowiec...
-
no jasne że tak.. co innego zdanie prawka, a co innego szara rzeczywistość na ulicy... tu i tu inne przepisy ;P
dzieki :*
-
Natalia, gratuluję! Teraz tylko ćwiczyć :)
-
Super Nati, gratulacje :)
Powodzenia, bo to Ci sie teraz przyda :ok: