Woszczurku świetna praca! :good:
Printable View
Woszczurku świetna praca! :good:
mnie też sie podobają wasze prace :)
robione mojej koleżance .... nałogowo obgryza pazury !! ...
Mini swietnie sobie poradzilas :) bardzo fajnie to teraz wyglada...a kolezance strzel w leb ode mnie za obzeranie paznokci ;)
a na pierwszym zdjeciu przy skorkach to co to takie ciemne ?
zdjęcie robiłam bez lampy błyskowej a potem rozjaśniałam w programie i taki cień wyszedł
Ale jest okey:)
no swietna robota:)
ja mialam cos takiego ostatnio:)Załącznik 13192
Wiem ze moglam je zrobic lepiej ale klientka strasznie wymagajaca i chialam szybko skonczyc:P
mając takie paznokcie powinna siedzieć cicho a nie wymagać Bóg wie czego ... denerwuja mnie takie osoby które maja paznokcie o minimetrowym łożysku i chcą paznokci na które mogą sobie pozwolić osoby o ładnej płytce ... i jeszcze do teho pośpieszają i byle by szybciej .... ah ;/
---------- Dodano o godzinie 18:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:03 ----------
aha no i świetna robota kochana :D
bardzo ładna metamorfoza syiwka:):good:
syiwka bardzo ładna metamorfoza.. tak dalej ;]
syiwka-super zrobilas jej te paznokcie!!
Syiwka pieknie
oj dziewczyy dziekuje Wam bardzo za takie mile komentarze , Wy zawsze potraficie czlowieka podbudowac:))) No, a co do tej klientki , to wstretna byla , ahhh co zrobic:D
minimouse super :)
syiwka... ta kobieta od tego obgryzania ma już paluchy zniekształcone ... matko :o okropne ! ale pięknie wyszła metamorfoza :) !
A to moja ostatnia metamorfoza. Poprzednie od innej stylistki.
oczywiście nie moje... :rolleyes:
wykonanie : Anna Gembała - Papież :love:
http://galeria.beautify.pl/01Ania/99456IMG_3991.jpg
http://galeria.beautify.pl/01Ania/99456IMG_4023.jpg
jolanta-bardzo ladnie, ciekawe ksztalty robi ta inna stylistka :)
szpila-te co wstawilas super sa, laska ma talent, jaki czysciutki rowniutki freczyk.
jakiego covera uzylas? pracuj nad budową, i dokladnie rób przy skórkach i na brzegu bocznym.
allepazokcie-cover
kurde oni chyba pisali do mnie ostatnio i pytali czy nie chce z nimi współpracować. hmmm, ten cover chyba nie jest dobry. Aż o nim poczytam:D
przed i po :)
super te wasze metamorfozy :)
ja miałam ostatnio klientke z mega dziwnymi kciukami- paznokcie na nich bardzo bardzo szerokie i bardzo krótkie, no ale nie dała zrobić im zdjęcia przed i nawet do koncowej fotki je schowała :/
dziewczęta, z tym coverem z allepaznokcie to nie jest tak prosto bo sa rózne... dzis nawet byłam w ich sklepie w DG i porównywałam- te w białych opakowaniach to kolorystycznie dla mnie porażka, ale ten w srebrym opakowaniu jest identyczny jak mój z basica, nawet tak samo pachnie :)