tipserka ja podobnie jak ty ciekawosc mnie zrzera czy trafilam z tym moim glosowaniem czy udalo mi sie trafic :)
Printable View
tipserka ja podobnie jak ty ciekawosc mnie zrzera czy trafilam z tym moim glosowaniem czy udalo mi sie trafic :)
A ja taka zabiegana ostatnio, że nawet nie pamiętałam, że trwa konkurs...wchodzę, bo dziś miały być wyniki, a tu nadal nic;(
a ja myślałam że juz są wyniki a tu nic :(
ja tez kibicuje:D i czekam jak na szpilkach:D
prawie całą noc dziś nie spałam, ale nie dam się...doczekam do wyników!!
jejku ja myślałam,że wróce ze szkoły i będzie forrora na forum z wynikami a tu nadal nic! :(
ja też czekam i czekam...
kurczaki ja specjalnie sąsiadkę molestowałam żebym mogła na neta przyjść bo mój komputer wziął sobie urlop zdrowotny a tutaj nie ma jeszcze wyników :( a buuuuuu trza będzie się też wpraszać jutro do sąsiadki na "herbatkę" :skacze::skacze::skacze:
z wynikami postaramy się na 22 żebyście nie musiały nocy zarywać :)
:skacze: bo ja od 6.00 na nogach i o 6.00 jutro wstaje
ja to sie tylko nie moge doczekac zeby sie dowiedziec kto zrobil pazurki na ktore glosowalam bo niezmiernie mi sie podobaja :)
Gratuluje dziewczyny.........
piekne prace wygraly........
nalezalo sie i w koncu doczekalismy sie wynikow hih
jeszcze raz gratuluje
niestety więcej prac się nie dało wybrać a było z czego wybierać, takiej frekwencji jeszcze nie mieliśmy :ok:
ahahah dob ra nie tlumacz sie hihi
piekne prace wygraly
zasluzenie
Gratuluje serdecznie :*
serdeczne gratulacje:D:D:D:D
Gratulacje dziewczyny :) Praca publiczności śliczna, głosowałam na nią :D :P :P
Gratulacje dzidziuś również :skacze::skacze::skacze::przytul:
No to gratulacje dziewczyny :)
A czy można na forum już publikować zdjęcia paznokci które brały udział w konkursie?
g r a t u l a c j e !! :*
Skajler to nieźle przykozaczyła, stworzyła całą scenerie przebrała się za czarownice miała kociołek itp ale tej pracy jury nie widziało tylko ja (bo to było 4 zdjęcie) :> Skajler wrzuć to do albumiku :)
dziekuje!!!
a pracy na ktora glosowalam nie ma na podium :( a bylam pewna ze wygra!!
noooo i wiedziałam która praca Dymci tak jak mowiłam ! taki sam sposób wykonania byl we wczesniejszym konkrusie ;P oczywiscie głosowałam na ta prace xd hah ! te babyjagi mnie straaasznie urzekły... i nie mogłam sie powstrzymac by na nie nie zaglosować :):)
Wszyyyyyystkim gratuluję :*:*:*:*
Skajler pokazuj :) !!