woo ja to bym była zachwycona a nie tylko zadowolona :D
no ale nie miałam słodzić - to juz ostatni raz ;]
Printable View
woo ja to bym była zachwycona a nie tylko zadowolona :D
no ale nie miałam słodzić - to juz ostatni raz ;]
kasandra oczywiście znów piękności ;) tak sobie oglądam i czytam i trochę się zdziwiłam,że bransoletki ...się szyje ;) nie mam pojęcia o ich robieniu, w swojej naiwności myślałam,że to się nawleka :leze: dziewczyny wrzućcie jakiś link,żebym mogła zobaczyć na czym to polega,bo jakoś nie umiem sobie wyobrazić i nie śmiać tu sie z mojej niewiedzy :D
Iraa szyje się szyje , i jest to bardzo pracochłonna technika
aczkolwiek wychodzą przepiękne rzeczy
co nam zreszta udowadnia za każdym razem nasza kasandra :ok:
zobacz np. tutaj Jak zrobić biżuterię z Sutaszu
Agnieszce się podoba przynajmniej tak mówi :P a jak jest naprawdę to nie wiem :) ale miałam radochę robiąc te bransoletkę:) dziewczynki a jak wam się podoba moja biżu to zapraszam do mnie dogadamy się hi hi :)
Ty mnie nie kuś - ja Ci to mówię ,
mam szlaban na zakupy - co prawda nałożony przeze mnie
więc nie kuś :D
NYszko ja tylko zachęcam :P a tu kolejna odsłona bialej ślubnej bransolety sutaszowej- chyba najmniej udana, ale no cóż klient nasz pan :(
dlaczego piszesz, że nieudana ????
ładna i kolorystyka i wykonanie
no chyba, ze miałaś nieco inne plany ...
Nie udana bo mam takie wrażenie że nie pasuje zapięcie zamiast trzech kolorów myśle zeby dać jeden powiedzmy czarny a nie takie pstrokateśrodek jest ok ale dalej no nie wiem chyba poprawię zobaczymy :(
a wiesz , ze możesz mieć rację
teraz przyjrzałam jej się tak chłodnym okiem
może rzeczywiście przy jednolitym zapięciu
całość nabrałaby jeszcze większej elegancji
ale ta wersja również jest ok - jak dla mnie skromnego laika :skacze:
Dla Ani kolejne :) Aniu mam nadzieję ze będziesz zadowolona , maleńkie jak na mnie ale mają coś w sobie wiosenne jak się patrzy , kolory-groszek żółć i szmaragd :)
wpadłam w szał sutaszowy i właśnie wydziergałam jeden taki oto kolczyk, mi się bardzo bardzo podoba w moim stylu ,czerń i łosoś -mniam mniam :) podoba się? zaraz lecę robić drugi :P
pewnie, ze się podobają :ok::ok::ok:
hehe ten temat powinien nazywac sie bizuteria Kasnadry haha
no co tu duzo pisac, kolczyki mowia same za siebie, cudownie:)!!kasandra jak tam nasz plan z dobrowianka?? jest jakis odzew??
Kasandra wymiata ;-) będę jej klientką mam nadzieję w najbliższym czasie, to się pochwalę, co mi wymodzi :D
Szalone babki ale chyba jednak tak jest zdominowałam temat :D ale przynajmniej coś się tu dzieje hihi , Sztynka tak nie martw sie na pewno coś stworzymy oryginalnego :P
wczoraj skończyłam siedziałam do późna ale udało się powstała parka moich łososiowo czarnych z białymi koralikami TOHO kolczyków :) pięknie wyglądają w uszach -widać na załączonym obrazku. Moje gg 7460600 Podoba się ? to napisz będzie mi miło
ja się tam cieszę, że zdominowałaś temat bo jest co oglądać - pięknoty
hmmm może ja też spróbuję jak to się robi ?? może czasu starczy :)
Piękne kolorki biel róż szarości -pięknie wyglądają prawda?
Małe ale cieszy :) cena promocyjna zapraszam :P
Kasandra jestem naprawdę profesjonalistką w tym co robisz!!! prace są przepiękne!!;)
a pewnie że piękne :wow:
cudne ... Ty kusisz promocją
a ja jeszcze mam szlaban ;(
http://forum.wzorki.info/attachments...2-dsc05047.jpg
o te to ja bym bardzo chetnie przygarneła:D strasznie mi sie podobają i jeszcze do tego bransoleta taka jak kolczyk tylko po bokach dorobione paseczki :buja::love::love:
tusiu kochana miło mi :) a jeśli jesteś zainteresowana? to zapraszam na gg lub tu na priv dogadamy się buźka :)
kasandra piękności same tworzysz :)
Bransoletki są niesamowite :D rozumiem, że można coś u Ciebie zamówić ? ;>
soffi oczywiście że można, pisz na gg lub na priv:) i dziękuję pięknie
a tu nowy komplecik bransoletka była już wcześniej na bogato na złoto tak miało być klientka zadowolona :)
zielona bransoleta z dodatkiem turkusu i żółci , z koralikami Toho w kolorach grejfruta( nie wiem jak to się pisze :P) zjawiskowo wygląda na dłoni, na pewno nikt nie przejdzie nie zauważony w takiej biżuterii :)
dziewczyny przecudne te wykonania :) :)