A czemu tak Germanistycznie ?:) Zarówno imię jak i w klatce ?
Printable View
A czemu tak Germanistycznie ?:) Zarówno imię jak i w klatce ?
Kot Leon(rudy) i kot Maciej(ten obok rudego przy misce)-najbrzydsze koty świata. Leon lysieje okresowo na zime i wiosne na karku i ma porazenie nerwu pyskowego, a kot Maciej jest schizofrenikiem i ssie swoj wlasny ogon
a i jeszcze mam Rybę, Ryba ma na imię Ryba, ale oficjalnie Wandzior.
Kobieta, bo takie mam wlasnie poczucie humoru a Geneza.?... bo brzydki jest i ma takie wybaluszone oczka, bo to mlodziak jeszcze jakby mial okulary. wyglada... jak Herr Flieg- heheh .nieudacznik-niemiecki oficer
(taki serial "Hallo, Hallo), a Fliegen to po niemiecku znaczy latac, a jak latac to papuga, a jak oficer niemiecki to exusez Hitler, no i to jest Wódz no i takiego Wódz ma ptaka.. jak widać
noo ale rybka w akwarium to ma porządek..... ;P
ta papuga jest przerażająca hi hi :D a kiciuch the best :)
ehehehe Papuga wymiata i jeszcze ten obrazek w klatce:lol:
juz teraz widze tą sławną butelkę i puszki :Pw akwarium:D
Kurka :lol: rozwalasz tekstami :hahaha:
a to nasz rodzinny pit bull :hahaha: wabi się MIKA :skacze: i jest ulubienicą mojej Amelci :D
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/Obraz266.jpg
mamy tez rybki i chomika :P
hahah jakie swietne uszy maaa :D super psiak :D
Kama fajne psisko:D
noooo i groźne jak nie wiem :lol: najpierw ją słychać potem widać :lol:
i to raczej szczurek hyhyhy :D
groźna bestia:D
i dobre imie... pasuje do wygladu haha :D tak mu sie strasznie z oczu patrzy.. strach sie bac.. hahaha... słodziak :):)
Kamilko to masz obrońce domowego :D
ha ha jaki fajny szczur :D słodziak :)
Moje kociczki sprowadziły sobie amanta do domu i teraz wyglądają jakby połknęły sporą pomarańcze:D
Na zdjęciach ich amancik w kuchni i na rękach u brata ;)
Logowanie do nasza-klasa.pl
Klik w linka ;>
I widać mojego slicznego Kiciaka < 33
Albin ;*:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Maluszek którego mam u mojej chrzestnej bo niestety ale urośnie wielkolud a w miescie nie miałby gdzie się wylatac :)
jaka mordka :D:D
ale słodki psiuunio :D:**
Ojejku ale jest przepiekny!!!! I te rozowe podusie w lapkach!!!! A jaka to rasa ? Wspolczuje Ci, ze nie mozesz go zatrzymac!!!
Ale to mój psiak tylko że został u mojej chrzestnej bo u mnie w mieszkanu by mu było za ciasno :) a tam może sobie biegać. Rasy nie ma konkretnej mieszany z wilczura i zwyklego psiaka takiego dużego nawet nie wiem jaką rase ma :) No teraz to on juz taki misiowaty jest tu miał tydzien
a propos szczeniaków wrzucę Wam bandę jaką mieliśmy w domu w zeszłym roku :) Oto i one:
he he znalazłam przed chwilą te foteczki :)
śpiąca Magna (ale ona na łóżku wcale nie leży cwaniara jedna ;) )
Załącznik 19514
tu z kolei mój szczurek na fotce pt " oddawaj dziadu!!to mój kawałek sera" :D
Załącznik 19515
no i tak się upasł mój drugi szczurek (w ulubionej pozycji do spania)
o jakie piekne male boksie:)
Kobieta z pazurem ale maleństwo... cudowne :love:
Kamila ale Twój psiak też jest świetny hehe :D
Emilia ale miałaś ekipę w domu :D:D
no 10 sztuk (potem 9)...jeszcze jak to się zbytnio nie ruszało to pół biedy...a jak wylazło to z koszyka to dopiero się zaczęło he he :D fajne wspomnienia