Odp: Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)
Dziewczyny wspaniale fotki;) jak patrzylam to mialam lzy w oczach ze mnie tam nie bylo ale moja wina:( mam nadzieje ze kiedys uda mi sie wybrac i was poznac:D Buziaczki:* Pazurku niezle sie napracowalas:kwiatek::kwiatek: Jestes jak duza bomba po ktorej wszystkiego sie mozna spodziewac oczywiscie w dobrych intencjach mowie:skacze::skacze::*:*:kwiatek::ok:
Dziewczyny było suuuuuper :D:D
Ewelina pokaz poszedł Ci super, wiec Ty głupio nie gadaj ;P
Ja tam sie zbytnio nie odzywałam chociaż chciałam :lol: bo po pierwsze trochu sie wstydziłam przy tyluuu kobitkach, byłam najmłodsza, najmniej umiąca, zmęczona po podróży i nikogo nie znałam :P ale postaram na nastepnym wicej cos tam pogadać chociaz Izy nigdy nie przebije :skacze: I jak to wymyśliły nnowe powiedzonko Emi i Choco "Trzeba być Woszczurem" :D
Później jeszcze wstawie fotki swoich pazurasów i czekajcie jeszcze na fotorelacje od korci, bo jej mąż cykną chyba 300 fotek :D
Żałujcie że nie jechałyście woszczurowym dżambodżetem:lol:
he he
tiaaa
a certyfikatu to juz żadna nie łaska pokazać :P
dziewczyny ktore robily fotki mam prosbe o przeslanie mi na maila
plissssss:D
i wogole to wssyctkie jestescie cudowne:*
ja mam duuzooo fotek ale wysle ci je w tygodniu jakos ,bo nim je wrzuce w załacznik i wogole to troszku potrwa...a szczerze nie chce mi sie teraz:D
po pierwsze była SUPER !!!
dzięki wam kochane :*
Pazurku - cudotwórco ! dzięęęęęękuuuujeeee!!!! za wszystko :)
Chocho - widzisz na zdjęciach jakiego masz wiernego ucznia we mnie :D dziękuje za pomoc i przekonanie,że nie trzeba nikogo zabijać przy robieniu kwiatków z akrylu :D dziękuje Ci i całuje łapki :D
Woszczurku - mój Ty krokieciku :* muahaaa:D ( a liścia Ci nie wybaczę,stwierdzenia - co to za nitka - choco też ;])
Szpilcia to poprostu największa nadzieja młodego pokolenia - chylę czoła wytworom,które komentowałyśmy z Korcią,jak Cię nie było przy stoliku ( a jaka grzeczna była,no niesamowicie:) )
Korcia - dzięki,dzięki,dzięki :D pozdrów męża :)
no i dzięki wielkie dla agulusi i olzuni,za dotlenianie się :P
Cytat:
Napisał
Emist
po pierwsze była SUPER !!!
dzięki wam kochane :*
:P
chyba chodziło Ci o dotlenienie dymem papieroskowym coo? :D
podgladałyscie moje paskudyy? o Wyy... :P Zwykle taka grzeczna nie jestem, teraz byłam najmłodsza i nikogo nie znałam wiec sie troche z dystansu trzymałam :D
Emi ładny ten włosik był :P... to znaczy listek :D
hehe nie no żartuje, ja tam serio lisciocha widziałam tylko po cos go ukryła tym brokaciorem?:P po za tym ładna pipka ci wyszła :P
jaka pipka?? znowu czegos nie widziałam??:P
prosze foto...
Pazurku to ona stwierziła,że ja jak barbie wygladam czy jak? :D bo sie zakręciłam :D
I jak cos wiecej bede wiedziala od razu dam Ci znac :*
hej hej dziewczynki :D było świetnie, super wszystko zorganizowane, Szpilka Twoje pazurki naprawdę są świetne, nie chce juz więcej słyszeć że Ty nic nie umiesz! Bożenko cieszę się że dojechałaś szczęśliwie :) Ja również poproszę zdjęcia na mail
tak moja roksia...:) ze sliczna jak barbi jestes... a jak spytałam czemu tak uwaza to odpowiedziała ze masz takie same piekne włosy jak jej barbi..:D
Jak bedziesz wiedziec to pisz odrazu:D
hahaha no to pieknie :D
teraz zrzucam fotki to cos tam zaraz powstawiam :)
a tutaj moje warsztatowe wypociny :P
pierwszy kręciołek :skacze:
trzecie czerwone- moje pierwsze bridget :P
ten ostatni niebiesko-zółty nieskonczony :D cos tam później wymajstruje :D
i na koncu moje wygrane konkursówki :D jeszcze raz dziękuję :*
Dzoanko jeszcze raz GRATULACJE :d.....a na warsztaciki farbkowe mnie juz tez mozesz zapisac:D:D:D
DZIEWCZYNY JEZELI KTORAS CHCE SOBIE POBRAC ZDJECIA CZESC Z NICH ZAMIESCIŁAM W ALBUMIE NA FOTOSIKU... TU MACIE LINK http://PAZURKOMANIA.fotosik.pl/albumy/753140.html
CHOCO...swietne foteczki...:D
I pochwale sie prezencikiem od dziewczyn:D :kooffa: dziekuje:kwiatek:
Załącznik 20496
Załącznik 20497
Witam koleżanki, które poznałam wczoraj na warsztatach "letnie inspiracje".
Jeszcze nie dokończyłam pełnego logowania na forum tj. nie przedstawiam się jeszcze ale zrobię to - obiecuję.
Dzisiaj chciałam podziękować Ewelinie ( piszę po imieniu bo zauważyłam, że tak się do siebie zwracacie)
i koleżankom za przyjazne przyjęcie. Myślę, że mnie pamiętacie siedziałam od strony bufetu i nie zrobiłam ani jednego paznokcia. Za to dzisiaj w domu ćwiczyłam, nawet zrobiłam zdjęcia ale nie mam zielonego pojęcia jak je tutaj umieścić. Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję, że spotkamy się w najbliższym czasie na warsztatach z one stroke.
Witam:D pewnie ze pamietam... :) to moze foteczki domowych ćwiczonek??:D
juz tłumacze jak je wstawic..
klikajac "odpowiedz" wyswietla nam sie okienko na wpisanie wiadomosci a nad nim jest panel z ustawieniami min. czcionki,rozmiaru,koloru i jest tam symbol spinacza,klikamy na niego wyswietli sie okienko "zarzadzania załacznikami" wciskamy przegladaj a nastepnie wgrywamy wybrane zdjecia... klikamy ponownie na spinacz,wybieramy symbol zdjecia ktore chcemy dodac klikamy w nie i gotowe..:) mam nadzieje ze w miare to wytłumaczyłam..
Jak tylko dojdę do tego jak tutaj umieszcza się zdjęcia to na pewno wyślę.
Czesc Ula, sasiadko z krzesla obok :D
piękne zdjęcia, piękne prace, piękne dziewczyny i piękne wspomnienia :) czego chcieć więcej :D
Jak to czego?? nastepnych warsztacikow:P hyh...to kto teraz organizuje forumkowe??:P