ja uciekam, bo już zaczyna grzmieć a nie chce żeby mi neta wywaliło, bo jak ja bede na form siedzieć ;(;P
Printable View
ja uciekam, bo już zaczyna grzmieć a nie chce żeby mi neta wywaliło, bo jak ja bede na form siedzieć ;(;P
nie wiem czy tu jest cos do lubienia ... trzeba bylo przejechac przez wioske o nazwie Kalina...po trabie rok temu... chyba by ci sie to juz nie podobalo widzac to spustoszenie...
dla mnie to masakra i tragedia dla ludzi dotkniętych tym zjawiskiem... :(
no raczej nikt nie chciałby znaleźc się na ich miejscu...
heh ja dziś pierwszy dzien do pracy na popołudniówke:/:
dostalam prace na produkcji sztućców plastikowych.
Dziś mnie cały dzień nie będzie;(
Milej pracy pisiowa ja tez na 17.00 bo dzisiaj tam gdzie pracuje zaczyna sie Show i niestety jestem im potrzebna.A tak mi sie nie chce.Wczoraj pisalam z kolezanka z ktora ****l mi sie kontakt 9lat temu przez jej ,,chorego,,meza.Dzisiaj moj maz i dzieciaki chca zabrac mnie na wycieczke ale mam lenia.No i pazurki musze uzupelnic:)
a ja w koncu mam weekend przeznaczony dla Was,bo nastepny tydzien juz tez zajety...pewnie sie rozpisze,troche tematow opuscilam i mam pare ciekawych tematow dla was..czasu nie bylo wiec trzeba nadrobic..wyspalam sie troche poogarniam siebie i poskromic musze swojego Barona bo cos ostatnio sie rozszalal...i zaczyna mi sie buntowac...:)
Nie no ja wiem ze to jest straszne i w ogóole... I naprawde współczuje ludziom którzy mieli doczynienia z takim zjawiskiem lub innymi.. Tylko chodziło mi o to, ze lubie oglądać trąby powietrzne itp. po prostu interesuję się takimi zjawiskami,a raczej zawsze mnie zachwyca to co potrafi natura.. coś nieprawdopodobnego...
A co do tematu.. to zaraz jade na działke, pomimo brzydkiej pogody... ale moze choć trochę odpoczne sobie.. i coś z grilla zjem :)
a ja zaraz zdechnę !! okres dostałam i mnie tak nery bolą że masakra!! zeżarłam już 4 no-spy i dupa nie pomagają a buuuuuuuu ;(
Trzymaj dzidzia ta Ci pomoże na 100% :P
http://www.se.pl/media/pics/2009/02/27/lek2_240x167.jpg
hehe dzięki kochana :D
ja tak samo zdycham jak mam okres-masakra pomaga mi tylko ketonal
ketonal jest chyba najlepszy ale mi oczywiście się skończył !!
oj tak znieczula na caly dzien tymbardziej ze ja mdleje ostatnio w szkole jak pier*** to masakra...jak nie mam ketonalu to ewentualnie nurofen forte ale zanim zacznie dzialac to troche minie.
A ja posprzątałam...teraz jeszcze tylko muszę się wykąpać, zrobić włoski, pomalować paznokcie, iść na zakupy, zrobić obiad....i będę mogła się w spokoju napić bro...a jeszcze fajnie by było jakby na taki browarek zaprosił mnie jakiś przystojniak xDZałącznik 3250
Kochana jak facet sam nie wyskoczy z propozycja pojscia na browara to zawsze mozna mu o sobie przypomniec hihi :p
No właśnie :P To poczekam aż wróci z pracy i tak zrobię :D Dopiero teraz skończyłam pazurki malować ;( a ciągle jeszcze reszta rzeczy do zrobienia O_o
hihi ja dziś chyba bryknę sobie na wiejskie wtrząsy tylko muszę mojego taxi drivera zwerbować :p
własnie skonczyłam robic żelik na nyżkach :D jeszcze mnie dziś czekają dwa uzupełnienia... mam nadzieję że mnie dziś nie wystawi żadna klientka bo chyba zabije!!
a ja się obudziłem i nadrabiam zaległości po wczorajszym pracowitym dniu :)
Tu wam tylko fotkę wrzucę z małą trąbką, słabo widać na fotce ale na żywo miałyśmy stracha... obok anteny sobie jest po prawej..
oj to było groźnie
a ja właśnie czekam n mojego mężczyznę i idziemy na spacer, do lasku, a potem kawusia u koleżanki
a mi zaraz pęknie głowa i wszystkich powybijam bo mnie denerwują :zly:
ja właśnie z basenu wróciłem fajnie było
ale..
kobiet to ja nie rozumiem ..
moja niunia najpierw się cieszyła że idziemy na basen, przymierzyła strój i powiedziała że nie idzie bo jest za blada i się sobie nie podoba nie pomogły prośby groźby nic :P haha sam musiałem iść znaczy wziąłem mojego przyszłego szwagierka :P hehe a co tam :)