używam flexbrushy i farbek akrylowych polycolor
Printable View
używam flexbrushy i farbek akrylowych polycolor
dziewczyny ja mieszkam w angli czy moze ktoras z was wie gdzie tam mozna kupic dobre farbki i pedzelki bo moje garbki sa jakies takie lekko przezroczyste i nie daja fajnych efektow to znaczy jak namaluje kwiatka a potem obok niego liscia i lekko najade tym lisciem na kwiatka to tak przeswituje
http://images35.fotosik.pl/150/dc38172f8e7948bdm.jpg
No to się przeniosłam na odpowiedni wątek.
Wiem że lepiej kupować farbki w tubkach niż w słoiczkach bo te wysychają, a czy to są takie same akrylówki jak do malowania na obrazie?? już od kilkunastu lat maluję obrazy akrylowe i doczytałam się gdzieś że dziewczyny kupują w sklepach dla plastyków??
Popieram o wiele lepsze sa w tubce farbki. Mnie w słoiczkach również wyschły i trzeba było je najpierw pędzelkiem wyciągać na spodeczek, a w tubce odrazu sobie maźniesz ile ci trzeba i z głowy.
co do farbek to ja kupiłam na ebayu w tupkach jakies japonskie i szlak by ich trafił jakies takie przezroczyste kwiatka na kwiatku nie namaluje bo widac to co jest ze spodu. znacie może jakąś dobrą stronkę gdzie można kupić dobre farbki w tupkach za płatnością pey pal i wysyłką za granicę ?? plis jak ktos cos wie dajcie cynk
a u siebie mozesz sprawdzic w sklepach dla plastykow czy nie ma akrylowych farbek :)
lepiej tam sprawdzic niz kupic cos co sie nie nada...
a czy są jakieś rodzaje farbek nie wiem konkretnie chodzi mi o mase geste bądz bardziej rzadkie jak są to kture lepsze
a ja kupiłam w papierniczym farbki z koh-i-noor i mi dziady wyschły :/: teraz zamówiłam od dobrejrady na próbe czarną i białą i są przyzwoite :D
natka a jest jakiś sklep internetowy gdzie można kupić te farbki konkretnie chodzi mi o taki z wysyłką za granice
ja tez zamówiłam na próbę od dobrej rady ale jeszcze nie przyszły :/:
natka była bym zainteresowana kiedy stronka będzie gotowa jak już będzie do daj jakiś link
hej dziewczyny. wiecie moze czy dobre sa te farbki? bo cena jest kuszaca i nie sa w sloiczku to moze nie beda szybko zasychaly..?
TipsyNails Super Farbki Akrylowe 44 kolory 9ml. (1031235034) - Aukcje internetowe Allegro
A potrzebujesz ich do linii, czy chcesz nimi malować kwiaty? Jeśli kwiaty to polecam tubki.
Ostatnio u Dobrejrady odkryłam pędzelki do One-stroke. Zamówiłam i czekam, bo tam są rejony zalane powodzią. Jak przyjdą to dam znać jak z jakością;)
Zestaw 5 pędzelków do żelu i malowania farbkami ONE-Stroke - różowe perłowe :: dobrarada
Wzięłam te różowe perłowe, bo śliczny kolorek :D Są też platynowe oraz róż i fiolet pastel.
Dziewczyny a jakiech pędzelków uzywacie? bo dla mnie to istna magia- maluję na płotnie ale paznokieć ma taką mołą powierzchnię:(
Mam cieńkie pedzelki ale jakoś już lepiej maluje mi się wzorki czy kwiatki zwykłym lakierem z linerem niż farbkami:(
Jeszcze jak ktoś chce długie tipsy to spoko ale na krótkich to się duzo nie namaluje:(
Roksik jak Ci przyjdą daj znać co i jak!! bo się też na nie napaliłam :P
ja używam zestawu zeberka płąskie i skośne fajnie się maluje :)
cieniutkie z plastycznego rozmiar 00000
dziewczyny chdzi mi o pedzle i o ta stronke PerfectBeauty wszystko do paznokci - Pędzel do Nail Art #2 Flat Różowy na tej stronie jest jeden rodzaj pedzelka do strokow wiecie moze gdzie mozna kupic caly zestaw roznych pedzli?? jak cos macie to prosze o link
ja moge polecic ten pedzel, poza tym mamy tez pedzle w zestawie:D sprawdze jutro czy sa jeszcze dostepne bo ja je mam i sa swietne:D
Hej. Linka do mnie wlasnie wczoraj dotarly takie farbki http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...view=all&tid=0 i naprawde sa ok. Ponoc to te same ktorych uzywa Liliya (albo dobrze podrobione haha), w kazdym badz razie godne polecenia. Albo z tej firmy Crystal Nails Ireland - High Quality artificial nail products in Ireland, nail art, nail technician trainings, nail competitions in Ireland tez maja farbki ok i wysylaja do UK. Wzielam ostatnio od nich kilka probek w tym biala farbke i maja fajne produkty a jak na Irl to normalnie rewelacja :) Otwieram nail bar bede brala od nich materialy :)
ja gdzieś czytałam ,że Lilya używa Polycolor - ale głowy uciąć sobie nie dam ...
u mnie w Krk polykolor można kupić w sklepie plastycznym na ul.Pijarskiej chyba - nieopodal Bramy Floriańskiej ...
ja kupiłam Pheonix i nie polecam - słabe krycie ...
pędzelki do farbek mam z plastycznego sklepu - malutkie do szczegułów to retuszerskie ...
fajny też pędzelek ma EF - cieniutki - za 11zł ..
i mają nowe farbki do one stroke - przyjamniej u mnie w Krk na ul.Felicjanek - w AP
dziekuje dziweczyny za tyle propozycji :) ale teraz to ja juz nie wiem co mam wybrac, bede sledzic i pewnie wybiore te kture juz sa przez was uzywanie i chwalone
---------- Dodano o godzinie 16:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:49 ----------
z tego co ja wiem to Lilya uzywa ruznych pedzelkoe wiem na pewno ze ma KOLINSKI 0 I 10 NA TEJ STRONCE mozna sprawdzic Liliya - nail designer
---------- Dodano o godzinie 16:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:13 ----------
beakta dziekuje ale bardzie byla bym zainteresowana ta propozycja co ma atelier bo bardziej bym wolala i farbki i pedelki od jednej osoby badz firmy
Dziewczyny prosimy o nie wstawianie reklam swoich produktów w tematach! do tego macie dział ogłoszenia.
dziękujemy
linki gdzie ogłoszenia możecie wstawiać:
http://forum.wzorki.info/ogloszenia/
http://forum.wzorki.info/sprzedawcy-produkty/
Ja kupiłam ostatnio polycolor i jestem zawiedziona :/:
Różowa i Fioletowa są jakieś takie wodniste, że mi wcale nie kryją :placz:
Biała jest super to sie zgodzę bo konsystencję ma extra i tak samo kryje no ale te 2 poprzednie to tragedia:blink: Albo dostałam jakieś felerne tubki albo kolorowe takie są.. nie wiem nie pracowałam na nich jeszcze i jak widać chyba sobie nimi za dużo nie pomaluję :haha:
Z polycolor mam srebrną i złotą - też nie mają mega nasyconych barw ale są ok. Kolorowe mam z Royal Talens i są super :D