-
Odp: [Konkurs] Inny swiat czyli Japonia i Chiny
"Co w tym dziwnego?? Kamis nie może robić to moderatorzy pomagają...Przecież to też uczestniczki forum i mają prawo brać udział w konkursie. Przecież nie musisz brać udziału w konkursie, jesli Ci się te warunki nie podobają. No i nie musisz psuć atmosfery;)"
Farbstift -to było trochę hamskie, ale skąd niedorzeczny pomysł, że asia wstawia prace? Przecież to robi kamis przeważnie.
Cosik nerwowy ten konkurs od początku :)
Następnym razem najpierw zrobimy kurs technik relaksacyjnych a dopiero potem pazury :) hi hi
-
ja proponuje zamykać temat konkursu do czasu rozstrzygnięcia bo normalnie kiedyś krew się poleje :D
-
ciekawy pomysł tylko że gdzieś te emocje trzeba spuszczać ;)
-
miałam zaproponowac to samo co Emilia :D
a emocje?? popuszczac i wcierac jak to sie w szkole aspiranckiej praktykuje :haha:
-
Cytat:
Napisał
Kamis
ciekawy pomysł tylko że gdzieś te emocje trzeba spuszczać ;)
no ja mam pewien pomysł :cwaniak:
pobiegać można he he :D
-
Polecam herbatki z liścia melisy... sama się nią traktuje często, znacznie to ułatwia współpracę w stadzie :D
-
a moim zdaniem najlepszą metodą spuszczania emocji jest czytanie tego co wypisujecie bo normalnie czasem to mnie na łopatki rozkłada :ok:
-
och jeżu dotrwać do jutra :D
-
Cytat:
Napisał
Zuzanna Rzeszewska
"Co w tym dziwnego?? Kamis nie może robić to moderatorzy pomagają...Przecież to też uczestniczki forum i mają prawo brać udział w konkursie. Przecież nie musisz brać udziału w konkursie, jesli Ci się te warunki nie podobają. No i nie musisz psuć atmosfery;)"
Farbstift -to było trochę hamskie, ale skąd niedorzeczny pomysł, że asia wstawia prace? Przecież to robi kamis przeważnie.
Cosik nerwowy ten konkurs od początku :)
Następnym razem najpierw zrobimy kurs technik relaksacyjnych a dopiero potem pazury :) hi hi
To nie było chamskie, po prostu nie mogę znieść tego, ze MilenkaOlsztyn ciągle krytykuje, a konkursy zawsze są perfekcyjnie zorganizowane. Już jestem podbuzowana, bo w kilku tematach tego dnia przeczytalam jej niemile i bezpodstawne posty. Więc nie odbierajcie tego tak, że jestem chamska,czy coś:)
-
Dziewczyny dajcie sobie spokój już :D, albo kontynuujcie na priv ;)
-
Cytat:
Napisał
aneczka19895
a moim zdaniem najlepszą metodą spuszczania emocji jest czytanie tego co wypisujecie bo normalnie czasem to mnie na łopatki rozkłada :ok:
:ok: Trzeba się wyluzować. To jest forma zabawy a nie walka na śmierć i życie.:skacze:
-
Akurat co do organizacji konkursów to chyba nikt pretensji mieć nie może, bo wszytko jest na celujący :)
ja pędzlem macham, pomaga rozładować emocje :) feng shui, yoga... też :) japonia i chiny z tego słyną przecież :D
-
A można wiedzieć kiedy można się spodziewać wyników, bliżej wieczora czy może południe:Dbo ja do pracy idę na 13 stą:(
-
PROSZĘ ZAKOŃCZYĆ TEMAT i się nie kłócić!! farbstift temat już dawno skończony a ty znowu coś...ja rozumiem nerwy i stres i wogóle, ale najważniejsze żyć tu w zgodzie.A Milence pewnie i tak jest teraz głupio więc już dajmy jej spokój-każdy popełnia błędy :) Więc już ciiii albo na prv się kłócić :*
A dziś kochane wyniki i ta chwilą się napawajcie :D
-
ooo Emilka mówisz, że dziś wyniki :D hehe kto by się spodziewał :P :skacze::haha:
-
he he zabrzmiało to jak nowina :D a miało być tak poprostu, żeby się cieszyć że to już dziś :D
-
A o której można spodziewać się wyników bo muszę iść obiad kiedyś ugotować hehehe :D
-
spokojnie zdążysz dwa ugotować :D
-
Cytat:
Napisał
Emilia B.
he he zabrzmiało to jak nowina :D a miało być tak poprostu, żeby się cieszyć że to już dziś :D
hehe wiem wiem :D
to się zaczynam cieszyć :skacze::jupi::tany2::mml::skacze:
-
szkoda że nie ma funkci smsa , bo zaraz zbieram się do pracki a tam nie mam neta:(a tak to by mi ktoś przesłał wyniki i bym spokojnie mogła pracować a tak to będę czekała do 21 wszej;(zwarjować można
-
w sumie niezła myśl, może nie smsem ale pomyślę o powiadomieniach na GG :D
na śledziku też będzie info
-
tiiiiaaaaa a moze wam golebie pocztowe jeszcze powysylac co?? :lol: czekac kobity cierpliwie :P
-
Haha a ja będę miała smsem ;)
:kwiatek:
-
Cytat:
Napisał
Kamis
spokojnie zdążysz dwa ugotować :D
Nie dam rady ugotować... przesolę :P
-
Ja akurat z pracy wrócę i powinny być :) i się cieszę bo jakbym miała czatować na wyniki na forum to nie ręczę za moją równowagę psychiczną :D hi hi