justyna. luska, rudzielec, postepy niesamowite naprawde duze zmiany, a ja nadal w czarnej dziurze hehe
Printable View
justyna. luska, rudzielec, postepy niesamowite naprawde duze zmiany, a ja nadal w czarnej dziurze hehe
Jak zaczynałam robić pazurki to ciągle oglądałam pazurkowe blogi stylistek, które dodają zdjęcia od kilku lat i właśnie takie "przed i po" mobilizowały i wiąż mobilizują mnie do dalszego treningu :P
luśka - mój chłopak tak na mnie mówi od Pauluśka hehe :)
bo luśki są fajne ;p
Witam,
Podczytuję Wasze forum juz troszkę, i wstyd mi jak nie wiem ale dołącze jak mi się uda moje zdjęcia pierwszych pazurków:)Tylko się nie śmiejcie błagam!!Jestem samoukiem i tylko na sobie bądź na palcu do ćwiczeń staram się trenować:)Oby udało mi się fotki dodać, wtedy proszę dziewczyny o najgorsze słowa krytyki:)POZDRAWIAM Was ciepło Becia
Becia no nie udalo sie wgrac albo zas ja nie widze... ;)
Moze temat pomoze http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...iadomosci.html
Witam Was, może tym razem się uda:)
Udało się:)Teraz czekam na wasze opinie, czy moja praca się choć trochę podoba:)Pozdrawiam
Nie piszemy post pod postem, edytujemy swoje posty
jak dla mnie to masz śliczne początki :)
oby udało Ci się znaleźć klientki,zawsze to lepiej zrobić seta i porównać np długość frencha,równy uśmiech itd :)
Ale samotniaki mnie osobiście się podobają
Witam, po kilku dniach ostrych ćwiczeń, tak wyglądają moje pazurki...:)
co o tym sądzicie??
Pozdr
Ja bym chyba tego środkowego trochę z boczku podpiłowała, ale tak to wszystko jak najbardziej jest dla mnie ok ;)
To i ja wrzucę moje początki :) są to paznokcie robione pierwszy raz samodzielnie po kursie ;) nie są idealne, podczas obróbki zjechałam sobie frencza, gdzieniegdzie nawet nie dojechałam do końca:( no i są za grube :porazka: ale uczę się twardo :D no i straszne pęcherzyki robią mi się w żelu i przenoszą na pazurka co chyba widać na zdjęciach, stosuję się do rad instruktorki a i tak nadal są ...
hej jestem tu nowa i zabawe z paznokciami dopiero zaczynam ;) wstawię tu swoje pierwsze prace chociaz troche mi wstyd. wiem ze nie sa super jakości zdjecia, ale lepszych moj aparat nie wykona ;) chciała bym Was prosić o jakąs obiektywną opinie;)
http://imageshack.us/photo/my-images...o.jpg/%3C/a%3E
http://img98.imageshack.us/img98/3900/pageoo.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/98/pageoo.jpg/
Anisia a mi się bardzo podobają :ok:starannie wykonane :D
Anisia jak to pierwszy raz to są cudowne ! :D
Anisia pierwsze, to znaczy które? ;)
bo na zupełnie pierwsze to one nie wyglądają, bo są przepiękne :)
i równe.
ojej dziękuje dziewczynki, nie spodziewałam się ! dokładnie to jest moje trzecie wykonanie ;)
dziewczynki tutaj wrzucamy pazurki na poczatku jaie robilysmy i po jakims czasie ;) jesli chcemy aby "nas" oceniano prosze wrzucajcie fotki w odpowiedni temat ( i odpowiednie zdjecia ) aby nie bylo balaganiku ;)
A ja żadnego zdjęcia nie widzę ;( Nic się nie wyświetla
wstawie i ja moje początki :skacze:
jak ogladam te zdjecia to mam wrazenie , ze kiedys mialam lepszy aparat i lepsze zdjecia robil ;/ niz teraz
Ja robię paznokcie od niecałego roku, zazwyczaj sobie sama.. no i nie robię ich zbyt często może raz w miesiącu, czasami wogóle, ale się staram. ;)
Jestem po jednym kursie.. i o to jak to mniej więcej się prezentuje ;)
Zdjęcia są wgrane od pierwszych paznokci do ostatnich, które robiłam sobie całkiem niedawno. Może zbyt dużego postępu nie widać, ale mnie cieszy to ze zawsze coś z tego wyszło ;P
Dopiero zaczynam tę przygodę w moim życiu ze stylizacją paznokci, więc wszystko przede mną i mam nadzieję, że po dłuższej praktyce osiągnę takie wyniki jak widzę na zdj. powyżej :)
są postępy, są :) te ostatnie jak dla mnie zdecydowanie najładniejsze i najlepiej wykonane ^_^ ale instruktorem nie jestem:)
miszka, ładne i schludne z tym, że lepiej odejdź od białego tipsa, a staraj się robić french sama, bo optycznie skracasz płytke. mi wyskoczyły ttylko 3 fotki wiec kieruje sie nimi, nie wiem czy wgrałaś więcej;)
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowo :)
Rudzielec/Ruda - wgrałam tylko trzy zdjęcia, więc widziałaś wszystko ;)
Mam tródność z robieniem frencha żelem, bo rzadko to wykonuję. Ale nauka czyni mistrza jak to mówią ;) Jeżeli tylko zrobie końcówkę żelową a nie tips to wgram zdjęcia. :)
---------- Dodano o godzinie 10:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:35 ----------
Sorki za tą "trudność" ;)
jasne ja tez kiedys robilam na bialym tipsie ale skutecznie wybilam to sobie z glowy . z czasem uda ci sie wykonac fajna i czysta linie usmiechu. :kwiatek:
Tylko prosze nie krzyczcie, jak dla mnie to sa okropne powinnam bardziej spilowac boczki i wogule musze sie bardziej przylozyc ale mam nowa lampe kupie jeszcze jakies zele i dzialam. Dobre maja z allepaznokcie??
wercia okrzycza Cie dziewczyny ale za zdjecia...w pierwszym poscie jak byk jest napisane jakie ujecia sa potrzebne do oceny...
jeśli chodzi o paznokcie to dużo do poprawy, boczki, linia włosa, krzywa c, musisz nad tym popracować, a jeśli chodzi o żele z allepaznokcie to dużo dziewczyn sobie chwali, wystarczy poczytać temat o allepaznokcie, korzystaj z opcji szukaj