-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
No to mój mężczyzna budzi mnie dzisiaj rano i mówi, że jedziemy na zakupy. No tego to mi akurat dwa razy powtarzać nie trzeba:skacze:! Aczkolwiek okazało się, że próżna moja radość, ponieważ to nie były takie zakupy jakie ja sobie wyobraziłam tylko łażenie po sklepach ze sprzętem elektronicznym. Efektem 5 godzinnej męki w tym skwarze jest nowe PSP mojego mężczyzny:porazka::porazka::porazka:.
Mówię wam chłopy to duże dzieci po prostu:D
-
Cytat:
Napisał
Jade
Oczywiscie nie wyjde w spodnicy czy w spodenkach,tak mi sie uroilo w glowie i koniec:)Jak bylam opalona to wychodzilam a jak nie to nawet cale lato moge w spodniach chodzic.Wiem mam schizy ale nic na to nie poradze.Teraz jak jestem tutaj mogla bym bo tu wszystko jest mozliwe i nikomu nic nie przeszkadza ale ja jestem osiol i nima mowy:)Kiedys tak mialam z makijazem ze nawet do sklepu nie poszlam puki nie mialam tapety na twarzy:)amen
jestes szatan ;P
Mam brata 23 letniego i na jego przykładzie to widze ^_^
-
a to moje.... zapomniałam tylko o żółtej bluzeczce.... bleeee... nie patrzcie na moje nogi :/:.... nienawidzę ich....
musiałam się nieźle nagimnastykować aby zrobić zdjęcia tych butów :D
-
no no no szpila :wow:
co Ty masz do swoich nóg głuptasie? !! :aty:
jaka spódniczka króciótka :D sexi flexi
oddaj mi spodenki, bo szukam takich ładnych króciótkich jeansowych a zadne mi sie nie podobaja..! :)
-
Cytat:
Napisał
natalia268
no no no szpila :wow:
co Ty masz do swoich nóg głuptasie? !! :aty:
jaka spódniczka króciótka :D sexi flexi
oddaj mi spodenki, bo szukam takich ładnych króciótkich jeansowych a zadne mi sie nie podobaja..! :)
hehehehe :D dzięki:] spodenki kupiłam w TROLLU na przecenie :D:D:D:D
-
a gdzie teraz jest u nas troll ??
-
przedtem był na Asnyka, ale teraz jest obok Carrefour'a :D
-
szpila59 masz piekne nogi co ty chcesz;p
Ja ostatnio kupilam kilkanascie bluzeczek xD spodnie..
przymierzam sie jeszcze do spodniczek i kilku spodni:D trzeba kupic cos zeby nad morzem ladnie sie prezentowac:D aaa no i jeszcze oczywiscie buty trzeba zakupic:D
Moze spotkam którąś z was?:D hihi:)
-
Szpila Ty lachonie !!! :love::love:
Zakupy od dobrej Rady, Liquid, płyn do dezynfekcji dłoni, akryle kolorowe, akryl clear, zaciskarka, szablony, nail expert i nowa torebeczka :P
Załącznik 5306 Załącznik 5307 Załącznik 5308 Załącznik 5309 Załącznik 5310
-
ja oszaleje co Ja tu widze...a podobno kryzys mamy...hihihi...ja co do ciuchow to na razie basta,szafy mi sie uginaja i jeszcze w kartonach pochowane bo nie mam gdzie juz tego upychac...
a Ja dzisiaj zafundowalam sobie aparat cyfrowy lustrzanke Soniaka za 2 kola....szalonA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lad owarki od tamtego znalezc nie moglam,amba...a nowa 5 stow,wiec podziekowalam
no i sie wkurzylam i poszlam po nowy ale juz taki profesjonalny...
ale problem w tym ze nie wiem o co w nim chodzi tak do konca....wyzsza szkola jazdy...
karte pamieci za 90 zeta zakupilam i kurna nie pasuje bo jakas kurna wsadka potrzebna..
a dzisiaj pazury robie edge szpice....
wiec jutro na poszukiwania karty sie wybieram.....teraz to dopiero beda zdjecia pazurow wychodzily zajefajne....ciesze sie bardzo a zarazem wsciekla na karte ze nie pasuje...
-
Moj nowy nabytek,niby na kosmetyki ale kupilam specjalnie na moja lampe UV:skacze:
-
a ja wkoncu dostalam moja ,tak dlugo oczekiwana, paczuszke z allepaznokcie, a tu czaszlozyc nowe zamowienie ,chcialabym kupic tanio,w miare cyrkonie svarowskiego
-
długo ta paczka szła ale grunt że doszła w końcu :)
---------- Dodano o godzinie 21:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:35 ----------
jade nie mieści ci sie lampa w ten wielki kufer ?
-
annamon to faktycznie zaszalałas :D tez chce lustrzanke !! oddaj :skacze:
kasiasssss oo jak dobrze ze doszła... !!
-
Cytat:
Napisał
Kamis
długo ta paczka szła ale grunt że doszła w końcu :)
---------- Dodano o godzinie 21:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:35 ----------
jade nie mieści ci sie lampa w ten wielki kufer ?
Hihihi nie miesci za duzo mam i tak napchane a jeszcze w niedziele bede miala moje zamowienie od swiet-ki:skacze:
-
ja dzisiaj sobie kupiłam fajną bluzeczke:) ma taki ładny koronkowy tył:) ciężko było zrobic sobie zdjęcie od tyłu ale jakoś wyszło:)
-
o kurcze faktycznie fajna bluzeczka :good:
Jade a co zamówiłas ?;P
-
Cytat:
Napisał
natalia268
o kurcze faktycznie fajna bluzeczka :good:
Jade a co zamówiłas ?;P
Cztery rodzaje tipsow,zele:bialy,clear,pink,cover,primer,nablyszc zacz i dwa pedzelki:skacze:
-
a ja sobie kupilam kiecke na wesele.sliczna
-
a kto zakupil nowy magazyn Paznokci....hihihihihi...Mala wszystkie gazetke beda mialy a my ostanie ja zobaczymy...ahahahahah....to nie fair....
-
może nam pokażesz, co ?:)
-
Załącznik 5435 a ja kupiłam sobie ostatnio takie buciki
-
jaki śliczny róż :]
ooo tak tak ja zakupilam gazetke Paznokcie :skacze:
-
Moniczka zaszalałaś :skacze:
W poniedziałek pojade składać papiery do szkoły to się zaczaję na tą gazetkę:P Mam nadzieje, że mi nie wykupią ( jakieś fanki naszych forumek ;P) :skacze:
-