Ja dzisiaj poszłam na łatwiznę barszczyk z paczki :), tylko musiałam dodać coś od siebie ;) więc najpierw zagotowałam wodę z grzybkami mielonymi dodałam barszczyk i czosnek, a do tego uszka z mięskiem, pychotka
Printable View
Ja dzisiaj poszłam na łatwiznę barszczyk z paczki :), tylko musiałam dodać coś od siebie ;) więc najpierw zagotowałam wodę z grzybkami mielonymi dodałam barszczyk i czosnek, a do tego uszka z mięskiem, pychotka
wczoraj- zupka serkowa z groszkami ptysiowymi
dziś- ziemniaczki, mielone i surówka
Ziemniaczki rybka barszczyk czerwony:hura::hura:
u mnie dzis zupa nawinie...
co sie nawinie to do zupy:D
kapusta, kalafior,fasolka szparagowa, groszek konserwowy, marchewka, brukselka, ziemniaki i BOCZEK :D zaprawione koncentratem pomidorowym i śmietaną :glodny:
U mnie pierś z kurczaka,ziemniaki i mizeria,ale jutro zrobie taką zupę jak Woszczurek bo to strasznie szybkie danie jest!!!
u mnie byl dzis zwyczajny obiad, ale jak dzieci stwierdzily dawno nie jadly czegos rownie pysznego;ziemniaczki na to swiezy szczypiorek,jajka sadzone,mizeria
Kassias ja też uwielbiam taki obiadek... i ja jeszcze do tego muszę mieć kefirek:)
Woszczurku taką zupkę też robie tylko bez koncentratu, i jakieś mięsko też tam dorzucam zawsze żeby sobie pływało:)
u mnie kurczak z grilla-kupiony bo maz byl w domu i nic nie wymyslil:)
ja sobie tym kefirkiem ziemniaczki dziabram :skacze:
aa to taki grzebaczek jak ja jesteś:lol: ja np.moge nawet polac ziemniaki zalewą z papryki, ogórków etc. mniammmciu
ja dzisiaj robiłam tortille była pyyyszna:)
A ja miała robić dzisiaj pierogi :/ i mi się upiekło :D pojechałam do teściowej i zrobiłyśmy jajko sadzone :P
ja dziś kończe wczorajsza zupe na-winie
a na drugie karkówka w sosie własnym , kluski śląskie i jaka surówka ale nie ma pomysłu... moze buraczki :blink:
a u mnie dziś spaghetti; woszczurku z miła chęcią bym się wprosiła na obiadek do ciebie
dla misia ziemniaczki z koperkiem, schabowe i albo surówka z marchewki albo ogórki kiszone...ja pewnie warzywa z patelni z ryżem :) ale jeszcze nie wiem :P
u mnie dzisiaj barszczyk i gulasz
A ja dzisiaj znowu nie musiałam kombinować, bo brat z bratową zrobili nam objadek :) takie paczuszki z ciasta jak na pizze a w srodku mięsko mielone (przesmażone z warzywkami i sosem słodko kwaśnym) do tego do środka ser i na wierzch :)
Pycha :):):):):):)
dzięki, dzięki, takie laby zdarzają się żadko :) ale ostatnio jakaś kumulacja była :P
pozdrawiam :)
dzisiaj pomidorówka ,a na drugie gołąbki z sosem grzybowym :)
dudejla !! narobiłaś mi smaka na ziemniaczki z kefirkirm ,albo maślanką :p
a ja zrobię makaronik z jakims dobrym sosikiem :slina::slina::slina::slina:
dużo makaroniku :D
a ja paelle wymyslilam...
wiecie jak na tym zadupiu gdzie mieszkam ciezko znależc szafran???? a najlepsze jest to ze znalazlam go w sklepiku osiedlowym
0,12 g za 2,20 czyli jakbym chciala kupic 12g to kosztowaloby to mnie 220zl :D
drogi interes :D
ja mam dzisiaj - nie wiem co :P
dla mojego - gulasz z pyrkami i cos tam jeszcze :)
na pierwsze żurek
na drugie ziemniaczki z koperkiem+mielone+surówka