A teraz próba żeby nie trzeba było klikać w linki:)
Printable View
A teraz próba żeby nie trzeba było klikać w linki:)
mi tam się podoba najbardziej w całych jasnych:)
obejrzałam jeszcze raz i chyba blond ładniejszy :D nie wiem sama :P
piorunognisty w blondzie ci ładnie ;)
a ja mam takie włoski :D http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-03/01318046.jpg
też uważam że we włoskach blond najładniej :)
_kasiunia_4 fajna fotka ;)
Piorunie bardzo fajnie Tobie w blondzie :)
ale na kazdej fotce wygladasz inaczej :)
Dzięki za opinie dziewuszki:) Chyba jednak robię ten blond od nowa bo mój chłop mówi to samo co Wy :) ale mam już takie marne włosy, bo co chwilę zmieniam kolor... fortunę wydaję na odżywki, maski i inne pierdołki:P
---------- Dodano o godzinie 09:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:56 ----------
_kasiunia_4 ale rzeczywiście supcio fota to Wenecja?:)
piorunognisty to egipt ;D wokół hotelu była rzeczka zrobiona i można było sobie pływać ;)
Haha a tak wygąda jak Wenecja tylko w prawdziwej Wenecji większy syf i budynki zaczynają gnić :)
Piorun bardzo ladnie Ci w blondzie :]
Ale jak już obetniesz to się pochwal :)
Ja nadal koryguję fryzurę i staram się zapuszczać włosy. Teraz wyglądam tak.
jak dla mnie ... świetnie ...
Fajna i modna fryzurka:):) Tylko pewnie co rano sporo układania...
Twarzowa fryzurka:)
Ja aktualnie mam takie włoski, ale zalezy jak się ulożą, bo one żyją własnym życiem:P
http://i44.tinypic.com/a3yu4n.jpg
Ivonko jesteś strasznie podobna do mojego faceta siostry niemalże identyczna, teraz tak zerknęłam, nawet obydwie włoski krótkie nosicie :)
Dzięki dziewczynki:*.
Podobno każdy ma swojego sobowtóra, ale myślę, że ta dziewczyna jest zdecydowanie młodszą wersją klonu hi hi:D.
no ona młodziutka 20 lat ma :) No ale wypisz wymaluj :)
Mnie też się podoba fryzurka Ivonki,ale to kwestia włosów bo nie wszystkie by się tak fajnie układały;)
haha natalcia z przyjemnością:skacze: Jak ich nie pocieniuję to zawsze są cholernie ciężkie i już się nauczyłam, że u mnie tylko cieniowanko wchodzi w grę. Ale one i tak zawsze żyją po swojemu:skacze:
Hej dziewczyny ,fryzura dużo daje, kolor włosów, uczesanie i długość fryzury ma duże znaczenie , ale najważniejsze aby sie dobrze czućw danej fryzurce. ja np. mam włosy proste jak druty i zawsze marzyłam o loczkach)))))dlatego zazdroszcze dziewczyna które posiadaja długie kręcone włosy...))) pozdrawiam ))na tych fotkach mam więc razkręcone a raz proste a na ostatniej jest kolor teraźniejszy))
o jej tamte sie nie wgrały(((((