a do mnie te próbki perfum lacoste nie chcą dojść.. ;(
Printable View
do mnie dość długo dochodziły nawet już o nich zapomniałam
Jak macie kartę Mastercard, to musicie mieć 4 potwierdzenia płatności i wtedy dostajecie maskotkę :) ja mam dopiero 3 ale dzisiaj pójdę do sklepu i też zapłacę kartą i wysyłam zgłoszeni po maskotkę :D
Tutaj macie regulamin i szczegóły :)
Maestro Rozdaje Buziaki | Strona Główna
szkoda że nie visa:( praktyczNie nie używam gotówki, tylko na bazarku a obok jest bankomat na szczęście:)
No ja tez niemam mastercard, ale mój ma :cwaniak:
a ja nie lubię płacić kartą, wole gotówką
Ja też tak kiedyś miałam, ale teraz wygodniejsza jest dla mnie karta, tylko nie wszędzie jeszcze można płacić kartą, ale to z czasem się zmieni pewnie.
ja tak mam z tego powodu, ze nie mam wpływów na koncie tylko gotówka, bo jakby było przelew na konto to wiadomo, ze byłoby inaczej
my mamy pół na pół, ale do wpłatomatu lecimy i z głowy:) a przelewy mam bezpłatne więc jest wygoda duża
STYLUS.PL - Próbki Tkanin - Sklep Internetowy kolejna dawka tkanin jeśli ktoś by chciał :)
---------- Dodano o godzinie 13:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:51 ----------
Próbki możliwość zamówienia trzech bezpłatnych próbek materiałów do rolet, markiz i zasłon plisowanych
Właśnie zamówiłam próbki materiałów:)Napewno Mi się przydadzą:)
To fajnie :]
---------- Dodano o godzinie 13:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:27 ----------
Bezpłatne próbki Bezpłatne próbki materiałów(do 5 sztuk)
a jaki link na te próbki od Lacoste?
przyszła mi pocztówka avril, strasznie śmierdzące cholerswo, stare baby takich używają słodkich, jak się stoi w kolejce za taką to aż się w głowie kręci...
ja właśnie z dekoria dostałam próbki materiałów i super są i nawet duże, więc warto ;)
co wy robicie pożniej z tymi materiałami?
ja sobie zamówiłam kilka, jak będą małe to na pazury, jak większe to do szycia (uwielbiam szyć, przyozdabiać itp i mam cały kramik:) )
fartuchy foliowe - próbki fartuchów foliowych :skacze:
Tzn. że wyślą fartuch foliowy tak? :P
Już sama nie wiem czy gdzieś pojawił się ten link ale wklejam: Darmowe próbki kosmetyków i perfum - zamów
Podobno rozsyłają darmowe próbki kosmetyków:)
natalia prawie się popłakałam ze smiechu:):):) folia akurat na wtapianie koronek:):):):)
ladyss ciekawa stronka, wcześniej był chyba tylko mail do nich a stronki nie było, ktoś już korzystał?
hahahahhaha nie wpadałam na to :hahaha: :skacze:
lecz ten fartuch przypomina mi takie cos jednorazowe co na deske klozetowa sie kładzie ;]