Odp: Polecane / nie polecane produkty do stylizacji rzęs (rzęsy, kleje itd)
Cataleya 1981, moje 0,15 są idealne do kącików wewnętrznych. Są bardzo cieniutkie. A no i mam grubość 0,07 ;)
22-03-2013, 13:02
gonia1203
lalalala nie trzeba cytować postu bezpośrednio wyżej
rzesy 0,15 od nadiuszki są mega delikatne, ladnie skręcone i super odklejaja sie od paska :)
22-03-2013, 15:55
mucha
Kupiłam płyn micelarny ziaja sopot. Puchną mi po nim powieki. Na początku bardzo swędzi, drażni. :(
mało co mnie uczula więc nie polecałabym dla klientek.
22-03-2013, 18:35
bombelkowa
ja mam i nic się nie dzieje..
klientk moje też mają i nie narzekają ^_^
22-03-2013, 19:30
Izi
Ja mam trzy płyny "ziajki": sopot, ulga i jaśminowy 50+ na żaden nikt nie narzekał i ja też je stosuje naprzemiennie i wszystko jest OK.
22-03-2013, 20:33
iosa
Też używam zjajki wersja med i jestem z niej bardzo zadowolona. Sopot też był i u mnie było ok. Może trafiłaś na jakiś wadliwy.
:przytul:
23-03-2013, 19:10
pinoczetkaaa
Mucha mowiłam ze ten z rossmana bierz Riva/el
24-03-2013, 09:13
Cataleya 1981
Ja używam i daję w gratisie do zabiegu Vichy Purete Thermale 30ml. Nawet najbardziej wrażliwe i alergiczne oczka go dobrze znoszą :ok:
24-03-2013, 09:50
aparatka
Sama dla siebie szukalam plynu do demakijazu...ziaja uniwersalna i sopot szczypie mnie i kolezanke w oczy...
Ale rival de loop z rossmana o dziwo nikogo nie poszczypal i mnie tez nie,o ile nie naleje go zbyt duzo na wacik...bardzo go lubie:)
24-03-2013, 21:33
cubaro
Ja uwielbiam AA algi morskie i kwas hialuronowy, delikatnie i pięknie pachnie, teraz są w nowych opakowaniach. Moje klientki też stosują, nie uczulił nikogo. Ziaja mnie kiedyś podszczypywała.
09-04-2013, 13:18
patka_przedluzanie_rzes
ja tam standardowo zostaje przy noble,,bo sprawdza sie na klientkach. ale jestem ciekawa opinii,, bo opis ciekawy ale czy w praktyce sie sprawdza,, bo od oparow przy klientkach juz katar mnei zaczyna brac a przy duzej ilosci klientek dziennie oczy mam czerwone, fakt ze pracuje juz ponad 3 lata,, ale moze ten klej "ktory nie ma oparow" moze nie działał by tak na mnie,
09-04-2013, 22:34
Star Lash Academy
ja nie pracowałam na tym kleju ale to dlatego, ze ufam tylko klejom z Noble Lashes :) niedlugo wprowadza super klej, który wlasnie testuje i bedzie w wersji 3 ml napewno go pokochacie bo jak dla mnie konsystencja kleju Miooodzio :) no i praktycznie zero oparow co dla mnie meega wazne bo zawsze mialam katar od ultra plusa, hs4 i hs5 ;/
oprocz ultra plus B ten, ktory wprowadzi teraz Noble bedzie moim liderem.
Pracuje na nim juz 2 tygodnie i powiem szczerze, że rzeski trzymaja sie na nim pieknie bo klientki zdaja mi systematyczna relacje, oprocz tego szybko schnie bo ok 1-2 sek ;) jest bardzo czarny i klarowny nie rozwarstwia sie tak jak to lubi robic psikusa czasami hs5 :)
25-04-2013, 22:40
marchewkowy_las
wypowiem się na temat silcopadów (mysiaczeq, specjalnie dla ciebie :) ) ja pracowałam na silcopadach dłuższy czas. kiedy dopiero zaczęłam na nich pracować, nie radziłam z przyklejeniem do skóry, potem nauczyłam się nanosić żel, by płatki się przyssały. pisałam o moich spostrzeżeniach: Lashmaker: Płatki do przedłużania rzęs Silcopad.
teraz z perspektywy czasu powiem, że podobały mi się. podobały się, bo już nie mam - wyrzuciłam przypadkiem obie pary :( postanowiłam, że to jest dobry znak i zostanę przy jednorazowych płatkach żelowych.
silcopady sprawdzały się świetnie, przyjemnie się na nich pracowało, nawet nie musiałam ich oklejać taśmą (jak robiłam to na początku). tylko denerwowało mnie to ciągłe mycie, mycie, dezynfekcja, mycie :zly:
25-04-2013, 23:26
Star Lash Academy
Ja lubie na nich pracowac ale tez raz bym je przez przypadek wywalila taki odruch po jednorazowkach. Tak jak pisze Ala trzeba o nie bardzo dbac czyli mycie-dezynfekcja-mycie. Ja tez posiadam 2 pary ale wole jednak zelowe platki jednorazowki od Noble :) szybko i na temat
26-04-2013, 11:02
śmieszna
Chciałam powiedzieć, że polecam rzęsy od nadiuszki 0,07 :) O to tyle :)
26-04-2013, 12:06
Mysiaczeq
więc chyba jednak przejdę na płatki, dzięki kochane :*
27-04-2013, 19:44
gonia1203
Ja ostatnio z płatków przeszłam na taśme, mniej problemowa jest do niektórych typów oczu moim zdaniem
Jak przyjdą wypróbuje na jakimś króliczku :) i podziele się wrażeniami bo cena i wygląd zachęcające, plus za różne rozmiary w jednym opakowaniu :)
27-04-2013, 20:07
karchola
Gonia Kochana jak przyjda to napisz mi proszę czy mają mocny skręt, ja mam i fioletowe i te niebiesie. Fiolet mocno widać i jest fajnie podkręcony a niebieskie płaskie i malo widoczne
27-04-2013, 20:28
gonia1203
Zasmuciłaś mnie masz od tego samego sprzedawcy?
27-04-2013, 21:33
karchola
Brązowe i niebieskie mam od tego, fiolet od innego
30-04-2013, 11:23
ludwiczkaLL
Mnie też niedawno puchły powieki, ale zmieniłam produkt na inny. Teraz mam Evo, bo już naprawdę mam dosyć nieprzyjemnych problemów.
04-05-2013, 00:47
mucha
Ja chyba też przerzucę się na taśmę medyczną. Dwie kolejne pod rząd uczuliły mi się na płatki :/:
a wiem, że płatki, bo na uzupełnieniu podklejam taśmą i nie ma problemów, czyli czerwonej gałki ocznej.
Pinoczetka zapomniałam właśnie nazwy. Tutaj i tak ich nie ma więc tego vichy muszę poszukać. Ten zwykły płyn micelarny ziaja jest ok, tylko ten sopot spa tak szczypał.
04-05-2013, 09:00
Mysiaczeq
ja od siebie moge polecic micela z la roche posay. tylko ten i micel z vichy nie podraznily mi oczu, reszta dziwnie szczypie
15-05-2013, 15:39
chic.chick
Dziewczyny, czy któraś z Was testowała lub miała do czynienia z rzęsami jakie są w sprzedaży i dobrejrady?