ja zbieram kasiorke na stol do masazu nada sie idealnie. w zaleznosci od ilosci segmentow cena to 200-400zł
Printable View
ja zbieram kasiorke na stol do masazu nada sie idealnie. w zaleznosci od ilosci segmentow cena to 200-400zł
Ja pracuje na takim jak pisze Misiaczeq i w zupełności wystarcza jeśli chodzi o same przedłużanie rzęs. Cena też nie jest z kosmosu więc warto kupić nowy. Wygląda dość niepozornie ale wytrzymuje ciężar ok. 200kg, nawet "duże" klientki mi nie narzekają. Łóżko składa się w poręczną walizkę więc dla mobilnych stylistek też jest w sam raz. Chyba że Gonia potrzebujesz go również do innych celów...
Do innych również. zalezy mi zeby okolice nóg podnosiły sie wyżej niż na płasko np do pedicure. Taki stół do masażu fajna sprawa też kiedyś kupie na dojazd do klientek. Ale narazie chce taki stacjonarny fotel.
Planuje zakupy w evo ten kuferek mnie kusi tzlko nie wiem jakie pensety tam sa dodane vetusa moze...
Ja również używam stołu do masażu do rzęsek i jest spoko. Kientka wychodzi to ja go trachh w walizke i pod ściane:D, wszystkie doperelki do rzęs w kuferek i posprzatane. Tylko mam problem z lampka narazie używam zwykłej ale mocno sie nagrzewa:( planuje kupic cos taniego małego nie chce tej dużej kosmetycznej z lupą. hm... może macie jakis pomysł?
Gonia łóżko takie się podnosi z jednej strony na kilku poziomach niemal do pionu, no ale to i tak jeśli chodzi o inne cele to faktycznie musisz szukać czegoś bardziej "wszechstronnego".
Co do pęset... ja długo miałam proste a od niedawna mam jonostiki zakrzywione (na 24 str. tego wątku wklejałam fote). Myślałam że będzie się cieżko przestawić a tak naprawdę nawet nie zauważyłam różnicy i kompletnie zapomniałam że robie innymi niż standardowo. Także polecam jonki:)
Edytkaa no ja mam właśnie tą dużą z lupą:/: Z lupy nie korzystam. Zajmuje sporo miejsca i do wyjazdów się nie nadaje (ciężkawa i nieporęczna). Ale ostatnio nowa klientka zwróciła uwagę że miło jej się przy niej leży bo jak była u kogoś innego to strasznie nagrzewała jej się twarz od lampki i średnio komfortowo się czuła.
Wiem właśnie nagrzewa nieźle hehe bo czasami jak bardziej się przybliże do klientki to czuje to ciepło... hmm a co myślicie o tej takiej biurkowej nie wiem jak ja nazwać o tej podłużnej takiej co na biurku manicure maja dziewczyny różnych kolorów białej, różowej itd. Nagrzewa także mocno?
Taką podłużną lampkę ma dziewczyna u której ja zakładam sobie rzęsy. Przykręca ją do krzesła i stawia obok. Nie kojarzę żeby bardzo grzała albo przeszkadzała w inny sposób ale ja do tych mało wymagających należę:P więc nie zwracam uwagi na takie rzeczy.
Edytka ja mam taka lampkę do pazurków tzn chyba o taką Ci chodzi długa ,srebrna ledowa , nie zauważyłam żeby grzała a mamie też przy niej robiłam rzęski i też nie narzekała :D
Super jest ta lampa z ikei. Nie nagrzewa się, oświetla miejsce punktowo, idealnie nadaje się do przedłużania rzęs. Jak byłam na szkoleniu to też takie mieli i polecali. http://img2.cokupicstatic.pl/c_big14678588.jpg
Dziewczyny ratujce doradzcie, która lampe wybrać
Hurtownia kosmetyczna i fryzjerska - ACTIV - Lampa - Lupa R6 SF
Hurtownia kosmetyczna i fryzjerska - ACTIV -
Ja mam tą pierwszą i jest OK. Jedyne co mnie w niej drażni to słaba stabilność. Jak przeginam ją dość mocno (do twarzy) to zaczyna się chwiać i muszę kłaść coś na podstawę (np. poduszkę) aby nie przechyliła się całkiem i nie stuknęła klientki w nos;)
A co sądzicie o tych okularach z lupą i lampką LED? Lamka chyba dokładnie oświetla miejsce na które sie patrzy a w tym wypadku - oko ;) Tylko jak wygląda sprawa z tą lupą, pracuje któraś na tych okularach?
To calkowicie ją dyskwalifikuje ale podoba mi sie ze ma schowane sprezyny, a nie żólcieje Ci ta biel??
To moze przyczep sobie cos takiego ciezszego: Lampa lupa kosmetyczna na SUPERSTABILNYM statywie! (2671306861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dziękuje dziewczynki za odpowiedź:kwiatek: Jednak zdecyduje się na lampkę tą co często używa się do paznokci. Pracuje w domu i w zupełności mi wystarczy, bo ta ze statywem jest naprawdę duża i ogólnie słyszałam ze się wyrabia luźna się robi i opada...:/: Kurde jak ja znajdę teraz taka lampkę co chce może ktoś ma jakaś podpowiedź jak jej szukać?? Byłabym wdzięczna bo jako lampa kosmetyczna to to nie jest hehe;)
Edytka ja mam taką
[slay] LAMPA NA BIURKO BEZCIENIOWA aluminiowa dług (2677062442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jeżeli takiej szukasz to proszę :)
---------- Dodano o godzinie 15:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:08 ----------
Lampa - Lampka na biurko z alu. 20Watt 6 kolorów (2662511678) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może troszeczkę... nie pamiętam jak wyglądała od początku, teraz jak zerknęłam to tak całkowicie śnieżno biała to nie jest, zawsze można pomalować w kolorki pomieszczenia:) Ale jak ktoś ma mało miejsca to faktycznie nie ma co. Nie da się jej jak łóżka złożyć w kosteczkę i pod ścianę;]
A z tym ciężarkiem fajny pomysł:ok: Muszę tam jakąś hantlę podłożyć:D
violcias
czy jasno świeci ta lampeczka jesteś zadowolona?
jestem bardzo zadowolona :skacze:
,świeci jasno używam jej do pazurków od niedawna do rzęs jedyny minus że ma dłuuugie ramię to z żarówką i ciężko ją gdzieś schować :(
edytkaa moze byc i taka:
Hurtownia Produktów Do Stylizacji Paznokci
dlugie ramię pozwala na dokladne oswietlenie obojga oczu
lampa musi spelniac podstawowy waunek, nie moze sie nagrzewac i musi emitowac biale swiatlo, nie zolte
Dziękuje za pomoc:D bardzo mi pomogłyście, zdecydowałam się na tą z długim ramieniem;)
Myślę że będziesz zadowolona :ok:
ostatnio dziewczyna chciała odkupić ją ale za żadne skarby jej nie oddam mimo że się nigdzie nie mieści :skacze:
---------- Dodano o godzinie 11:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:39 ----------
Kurko to jest ta sama co ja wkleiłam tylko droższa :D
a rzeczywiscie, no:)))) to ta sama
Dziewczyny, a ja na kurs ide juz w ta sobote i zastanawiam sie jak mam pozniej robic te rzeski. Za darmo jak bede sie uczyla, czy wypada wziac chociaz jakies drobne, zeby sie zwrocilo za material? Jak wy robilyscie na poczatku? :)
ja od razu brałam pełną kwotę z tym, że pierwsze dwie aplikacje zrobiłam na mamie i siostrze ;) ale np moja znajoma zrobila pierwsze trzy/cztery aplikacje znajomym za 50zł- tak żeby na materiały było, a uzupełnienia i kolejne klientki liczyla już normalnie :)
Meraszka ale Ty to masz dryg :) od urodzenia trzymałaś pincety w łapkach :)
Ja robilam od razu za pełna kwotę... i klientki nadal do mnie przychodza (te ktore byly moimi królilikami doświadczalnymi od samego począt