-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Cytat:
Napisał
ziziz5555
dziewczyny która ma blisko do szpili. to niech się do niej przejdzie i jej laptopa zabierze :skacze::skacze::skacze:
ta w zyciu nie oddam :D kropelką przykleję se do ręki :D
-
no i nie zobacze ani prac ani kto wygrał :(
-
Cytat:
Napisał
natalia268
a kiedy jedziesz ?? :*:*
-
w nocy.. teraz zrobiłam sobie przerwe bo obiad i zaraz znowu prasowanie i dalej pakowanie
-
wiecie co jak Was czytam to sie smieje do kompa..a dziecko patrzy na mnie jak na niemormalna:skacze::skacze::skacze:
moj widzial jak czytalam ostatnie posty i skomentowal to tak" ja nie rozumiem tych bab(czyli nas) zamiast sie niecierpliwic kiedy beda wyniki czy udalo sie im wygrac to te sie nie moga doczekac prac konkurencji:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze : hahaha no ale my juz takie jestesmy ze nas sie nie da zrozumiec:P
ja na rozladowanie napiecia poszlam poprasowac :D:D:D
Woszczurku super cieniowania:) ja bym sprobowala inna kolorystyke bo tak to sie bardzo zlalo w 1 ciemny kolorek..:)ale i tak super:D
-
Cytat:
Napisał
natalia268
nati spokojnie zobaczysz tak szybko nie zniknie to z forum. jeszcze z poprzedniego konkursu są prace. tak że jak wrócisz to będą:przytul::przytul::przytul::przytul:
-
ja wiem wiem :( ale tak juz wczesniej pisałam je się będę jarać kto wygrał i jakie prace itd. a wszystkim już opadną emocje. ;P
-
Cytat:
Napisał
natalia268
ja wiem wiem :( ale tak juz wczesniej pisałam je się będę jarać kto wygrał i jakie prace itd. a wszystkim już opadną emocje. ;P
bedziesz wsyzstkim ciśnienie podnosići dobrze ;P
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
no wieszprawie robi wielką różnice. ale fajnie ci to wyszło:good::good::good::good:
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
Woszczurku super cieniowania:) ja bym sprobowala inna kolorystyke bo tak to sie bardzo zlalo w 1 ciemny kolorek..:)ale i tak super:D
ale wy nie miałyscie mnie chwalic tylko sie rozbawić i rozładować emocje i atmosfere...
-
ee tam to nie to samo ;P
aalllleeee mam pomysł :skacze: !!
rozwiązanie konkursu będzie 16.08 akurat jak wróce :D to jest najwspanialszy pomysł na świecie hahahha :tuptup:
-
Cytat:
Napisał
woszczur
ale wy nie miałyscie mnie chwalic tylko sie rozbawić i rozładować emocje i atmosfere...
a ja powiem prosto z mostu : wygladaja trochę jak kupka.... :hahaha::hahaha:oczywiście hcodzi mi o kolor i nie obrażając woszczurka :D
piekne, cudooooowne..... :D
-
izus ale przy szpili sie nie da;(;(;(kurcze wiecie kto powinien tu teraz wparować ze swoimi tekstami. pisowia ratuj!!!!!!!!!!!!!!
-
nie, niejak kupka, cofam :D Jakby szczurek przeszedł po tych tipsikach :D takie plameczki podobne
mam nadzieję, woszczurku ze się nie obrazić :D Moje pazury nie są lepsze :skacze:
---------- Dodano o godzinie 15:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:07 ----------
Cytat:
Napisał
ziziz5555
izus ale przy szpili sie nie da;(;(;(kurcze wiecie kto powinien tu teraz wparować ze swoimi tekstami. pisowia ratuj!!!!!!!!!!!!!!
co się nie, co się nie da?? :Ddo łez Cię doprowadziłam?? ;(
-
wiecie ze tamten nie miał tylu stron co ten konkurs:skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
szpila59
mam nadzieję, woszczurku ze się nie obrazić :D
nie obraziłam sie, przecież to specjalnie wstawiłam... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
widzę ze sie nie da z wami pożartowac jak jestescie w takim stanie
tylko was w ramkę oprawić i byłby piękny obraz nędzy i rozpaczy :skacze: :skacze: :skacze:
-
woszczurku ćwiczenia czynią mistrza! A już widzę że fajne rzeczy można w ten sposób zmalować.
-
Cytat:
Napisał
woszczur
tylko was w ramkę oprawić i byłby piękny obraz nędzy i rozpaczy :skacze: :skacze: :skacze:
dobrze to ujęłaś :D:D:D
ziziz to przeze mnieee?? ;(
-
:skacze::skacze::skacze::skacze:nie moge z Wami....
-
ja sie postaram juz tu więcej nic nie napiszać przynajmniej w=do wstawienia fot przez Szefa,
ale apeluje do was kochane o rozsądek:D
jak Kamis to zobaczy co tu powypisywałyśmy i będzie musiał to wszystko usunąc to gozi nam
śmierć forumowa.... czyli BAN DOZYWOTNI na podstwawie IP komputera
-
Cytat:
Napisał
woszczur
ja sie postaram juz tu więcej nic nie napiszać przynajmniej w=do wstawienia fot przez Szefa,
ale apeluje do was kochane o rozsądek:D
jak Kamis to zobaczy co tu powypisywałyśmy i będzie musiał to wszystko usunąc to gozi nam
śmierć forumowa.... czyli BAN DOZYWOTNI na podstwawie IP komputera
Nieeee !! Masz pisać :[ przynajmniej sama nie będę z tym banem :skacze:
-
dziewczynki żeby was troszkę rozruszać i rozbawić dałam dwa dowcipy do tematu humor. pierwszy se taki.ale drugi prawie się posikałam:skacze::skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
megi222
ja też wysłąłąm maila z pracą i jakoś nie widzę się na liście konkursowej możliwe że nie doszedł przecież pisało że list został wysłany
---------- Dodano o godzinie 18:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:44 ----------
[chyba się pociacham mnie to nigdy nic nie wychodzi nawet wysłanie maila;(
---------- Dodano o godzinie 18:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:14 ----------
Niestety twoje prace zostały wysłane 1 sierpnia i nie możemy ich przyjąć,
Pisałaś że miałaś jakieś problemy z pocztą więc jeżeli prześlesz mi jakieś potwierdzenie wysłania pracy 31 lipca (może być screen poczty wysłanej) do g. 20 wtedy przyjmiemy prace w innym wypadku niestety nie możemy
Cytat:
Napisał
Ewelina83
u mnie to samo....
Czekaliśmy na dosłanie krzywej C która to wylądowała omyłkowo w spamie ale już się znalazła.
proszę już nie pisać o tym że nie możecie się doczekać na prace ewentualnie załóżcie temat w offtopicu "Muszę ponarzekać że nie ma jeszcze prac" ;)
-
Cytat:
Napisał
Kamis
proszę już nie pisać o tym że nie możecie się doczekać na prace ewentualnie załóżcie temat w offtopicu "Muszę ponarzekać że nie ma jeszcze prac" ;)
na taki temacik to trzeba by było przenieść z 10 stron z tego tematu :D
-
no Kamis wspólczuje być pod takim obstrzałem :D prace pewnie piękne :) sama jestem ciekawa pewnych prac ale cierpliwie czekam :D:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze::skacze:
-
no i tak............a Ja widzialam juz zdjecia:P:P:P:skacze::skacze::skacze:...ale mam fajnie..:Dpiekne prace dziewczyny:wow::wow::wow:...bedzie problem i to duzy...