a będziecie mieć brąz w dużych paletkach bo bardzo mi zależy
Printable View
a będziecie mieć brąz w dużych paletkach bo bardzo mi zależy
Dołączam się do prośby Mysiaczka. Ja juz od dluzszego czasu tez czekam na ciemny braz w duzych paletkach w grubosci 0,1.
Misiaczqu powiedz proszę czy zależy Ci na dużych paletkach w MIXie czy na konkretnych długościach.
Ja jak cos bym chciala mix 0,1 o ile da sie zalatwic :)
Noble zależy mi na mixach, ale już zamówienie zrobiłam, zadowoliłam się mini paletką, ale podejrzewam, że nie na długo. Proszę, wprowadzcie je znowu.
A ja bym chciala zapytać czy jest możliwość żeby były paletki dwu-długościowe ale w skręcie takim jak paletki 16 rzedowe, bo najszybciej kończą mi się C( to orginalne mocniejsze) w długosciach 10,11,12,13 i zakup czterech palet dużych każda z inną długością to jednak większy wydatek, a mini idą jak woda, przydałyby się paletki smart dwudługościowe ale ze skrętem D ( odpowiadającym orginalnemu c) albo wprowadzenie palet dwudługosciowcyh tych dużych, nie smartów. Nie wiem czy wyraziłam się zrozumiale ale mam nadzieje ze tak :D
Mysiaczeq i malutkapumcia ok w takim razie postaramy się wprowadzić na nowo ciemne brązy w dużych paletach :)
Patrycja_92 niestety Mink dwu-długościowe nie są produkowane ale pomyślimy w takim razie o smartach D w 2długościach :ok:
Niestety nie jesteśmy w stanie wysyłać wszystkim potwierdzenia otrzymania maila jeśli wiadomość została wysłana i nie wraca jako "Nieznany nadawca" tzn, że ją dostaliśmy.
Super Noble trzymam za słowo, jutro chyba przyjdzie moja upragniona paczuszka, potestuję Greena :)
Ja dzisiaj pracowalam o nowiusienkich Vetus´ach i rzeczywiscie Achhhh !
Wspaniale! Kupilam 5A i5B SA. Przeczytalam o nich na blogu Ali i jestem zachwycona.
Sa to najbardziej precyzyjne pesetki, na ktorych kiedykolwiek pracowalam i sa tak przyjemnie krotkie.
Musialam sie jedynie przyzwyczaic troszke do nowego kata zagiecia pesetki zakrzywionej.
Poza tym sa idealnie precyzyjne, lekkie i warte swojej ceny. Sa teraz w promocji i taniej ich nie dostaniecie dziewczyny,
polecam serdecznie.
Kleje tez juz ktorys miesiac z kolei na greenie i tez polecam. To moj najlepszy klej do tej pory. Zamowilam nawet dwa tym razem, zeby miec na zapas.
Kupilam tez duza podkladke silkonowa, jeszcze tylko nie wiem jak sie do niej zabrac. Jak juz sobie rozplanuje jak ja najlepiej uzywac zeby bylo ergonomicznie w miejscu pracy to napisze opinie.
bobas ja te pensety od dawna już wychwalałam i zawsze na nich szkolę ;) koniecznie zamów sobie Nowe vetuski ESD17 o lekkim zakrzywieniu, dziękuję Noble za ich wprowadzenie do sklepu :* Pracuje na nich już ponad 3 lata i na nic nie zamienię ;D, moje kursantki wiedzą dlaczego :)
No i jeszcze raz dziękuję tutaj na forum Noble za wprowadzenie białych dużych podkładek, czekałam na nie kilka miesięcy ale warto było ;) Ja mam materac na swoim łożku więc gabaryty łóżka do masażu są powiększone o prawie 30 cm to jest dużo ;) dzięki temu mam miejsce na to aby porozkładać się ze swoimi zabawkami ;) Klientki smacznie śpią bo leżą na wygodnym sprężynowym materacu a mi się pracuje nadzwyczaj wygodnie ;) Teraz zamówiłam sobie kolejne materace pod mój specjalny wymiar, dzięki takiemu ułatwieniu podkładka się zmieści a Wy będziecie miały duuużo lepszą organizację pracy co wpływa między innymi na czas aplikacji :)
Bobas mozesz też zaopatrzeć się w ortopedyczną poduszkę w IKEI już pisałam o niej nie jeden raz tutaj na forum jesli nie chcesz materaca klasc na stół do masażu, dzięki temu przedłużysz sobie krawędzie łożka z każdej strony o ok 6 cm czyli łącznie uzyskasz 12 cm szerszego stołu przy głowie i już masz miejsce na podkładę :) trochę kombinowania i każdy sobie poradzi.
tutaj moja klientka prowadzi sklep więc można się też zaopatrzeć u niej: http://www.ortopedyczny24.pl/ortoped...am#prettyPhoto
TO również polecam nam stylistkom http://www.ortopedyczny24.pl/ortoped...ve-support-459
a ja pracuję tylko na długich pesetach, na krótkich jest mi bardzo nie wygodnie. a takich długich ciężko mi znaleźć, na dodatek precyzyjnych.
co do podkładek silikonowych. jestem na nie. za lekka. ja za mocno szarpie, muszę mieć coś cięzkiego - mój spód do tortu sprawdza sie najlepiej. poza tym i tak muszę rzęsy dodatkowo przyklejać do tej podkładki bo się nie trzymają (takie już używane paski). więc wzięłam i ją pocięłam na małe kawałki :) i używam do rzęsowych odpadów których nie mam gdzie kłaść.
Patrycja - neutralizator polecam. mimo że nie niweluje mojego zatkane nosa w 100% to jednak różnica jest mega. po 3 dniach testów jest zadowolona. bez kropelek, bez tabletek:skacze:.
Tylko że ja psikam za każdą wymianą kropleki. Pod kamieniem kładę chustkę tak by dużo wystawało i to wszystko psikam. stawiam również w nakrętce. i raz przed psikam sobie na maseczkę :D
Jonnah tak, mamy teraz promocje na szwajcarskie pęsetki Vetus, więc zachęcamy do zaopatrywania się po promocyjnych cenach.
Profesjonalne produkty do przedłużania rzęs
Podsyłamy również link do pęsetki o której mówi Agulaa
Profesjonalne produkty do przedłużania rzęs
Duża podstawka silikonowa
A ja mam inne pytanie odnosnie peset. Dla mnie idealne sa rozowe pesety ale maja jedna wade strasznie z nich ta farba schodzi i sie sypie mi w trakcie alikacji na klientke. Czy sa jakies inne pesety ktore sa takie same w ksztalcie dlugosci a nie maja na sobie tej farby? Np. te Komplet Złotych pęset do przedłużania rzęs ? sa takie same? Dla mnie najwazniejsze zeby dlugosc byla taka sama bo trzymam w inny sposob pesete niz wiekszosc osob i nie potrafie pracowac krotkimi :/
dobrze że nie ja jedna :D ja jeszcze lubię żeby były lekkie i pracowały lekko, bez oporu.
z chęcia się dowiem. ale najprościej zmierzę swoje i sie okaże która jest zbliżona.
--------------
juz wiem - moje obie mają 14cm (prosta i zakrzywiona) , zaraz zerknę na stronę jakie są i może coś nabędę
kiwaczek - i koniecznie musza miec ostre czubeczki :) To mamy cos wspolnego, zreszta nie tylko to. Od Ali sie dowiedzialam ze tak samo gadamy do rzes :skacze::skacze::skacze:
Te ESD 17 wygladaja super, tak sie zastanwiam czy Jonostick nie mial takich, bo wydaje mi sie ze na ktoryms kursie przewinely mi sie podobne przez lapki.
Ja juz drugi dzien na nowych vetusach i jestem dalej zdumiona, jak przyjemnie sie pracuje na krotkich pesetkach.
Przeprosilam sie tez z 0.07 i teraz 3D, 4D , 5D to drobnostka idzie jak po maselku. Stwierdzam ze 0.10 do objetosciowek sa kiepskie. co najwyzej do 2D. Ale mimo wszsystko najlepsze volume effect jest z 0.07. Polecam
Joannah tak mieliśmy kiedyś te Jonosticka ale uznaliśmy że Vetusa są lepsze.
NOWOŚĆ
Od teraz znajdziecie u nas również ekstremalnie długie rzęsy 19mm i 20mm
http://static1.tradoro.pl/80/player/ekstr.jpg
Rzęsy, profesjonalne przedłużanie rzęs
Kiwaczek ja nie odkleiłam z 2 stron tych folii zabezpieczających z podkładek i są dzięki temu sztywne, kup sobie Podkładka korkowa, podstawek korkowy, duży 20 x 20 (3870179402) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dotnij do kszatłu podstawki dużej silikonowej z jednej strony sciągnij folię zabezpieczającą podkładkę a z drugiej ( tej co chcesz kleić rzesy) nie sciągaj ( mi nawet te zurzyte kilka razy już paski nic nie skaczą.... A nawet jak skaczą to taśma 2-stronna i już nic Ci nie skacze, ja sobie tak radzę :)
Mi moze podkładka nie podskakuje bo mam wieksze gabaryty łożka i leży na płasko więc to też ma znaczenie...
Agulaa - wiem wiem, że nie odklejać - pisałaś na fb - zastosowałam. Tj mówię ja szarpię :D mam jakiś dziwny sposób i podskakuje i podkładka i rzęsy. dlatego jednak wolę moje wielkie i ciężkie kamienie. Bo ideą takiej podkładki dla mnie było nie stosowanie dodatkowych materiałów pomocniczych typu taśmy i inne bzdety. bo tak mam na kamieniu. Ale u mnie wszystko znajdzie zastosowanie :D i się nie zmarnuje.
Patrycja - po 3 klientkch bez przerwy, nie umyciu twarzy i zapomnieniu o zmianie maski niestety mega kaszel miałam w nocy . Ale nos w miarę spoko :)
Noble dziękuję za przesyłeczkę i szczoteczki :* teraz czekam na Brązy, a może macie w planach wprowadzić odzywkę do rzęs?
Nie ma problemu, damy znać jak już będą. Odżywki mamy w ofercie.
Polecamy Ample Lash Essence która mamy w swojej ofercie http://artofbeauty.com.pl/kosmetyka/...y-jak-marzenie opisana została na samej górze.
W internecie można znaleźć bardzo dużo pozytywnych opinii. http://kolorowy-kraj.blogspot.com/20...-miesiacu.html
ja ostatnio miałam ten sam problem co Patrycja _92 , z dokładnie tymi samymi rozmiarami:)Cytat:
A ja bym chciala zapytać czy jest możliwość żeby były paletki dwu-długościowe ale w skręcie takim jak paletki 16 rzedowe, bo najszybciej kończą mi się C( to orginalne mocniejsze) w długosciach 10,11,12,13 i zakup czterech palet dużych każda z inną długością to jednak większy wydatek, a mini idą jak woda, przydałyby się paletki smart dwudługościowe ale ze skrętem D ( odpowiadającym orginalnemu c) albo wprowadzenie palet dwudługosciowcyh tych dużych, nie smartów. Nie wiem czy wyraziłam się zrozumiale ale mam nadzieje ze tak
racja racja, mi leci 10,11,12 ledwo się spostrzegę już nie mam. ale u mnie z kolei B :d