Nisia to czerwony czy miedziany ?
bo jak miedziany to zaraz Ci je obetne i sobie na glowe dam :P
uwielbiam ten kolor :)
Printable View
Nisia to czerwony czy miedziany ?
bo jak miedziany to zaraz Ci je obetne i sobie na glowe dam :P
uwielbiam ten kolor :)
Odradzalam rudy a tu prosze.. jakby inna kobieta:o
Nisia-swietnie...dobrz czasem tak isc na calosc i zmienic cos w sobie ! dla mnie bomba!
to rudy ale chycil tak roznie....bo mialam rozjasniane wlosy....i wyszlo jakbym 2 kolorki miala...ale to rudy na maxa:D....i ciesze sie ze nie posluchalam ChocoLD:D:D
inne ujecie:P
Genialna metamorfoza Moniczko!!:love:
wreszcie mam foty w nowym kolorku:
http://img138.imageshack.us/img138/2659/1001799uy.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/9563/1001804.jpg
a ja już nie mam różu i najbardziej podoba mi się taka jak teraz fryzurka (tylko do pasa by mogły być :D hehe) i wyglądam tak:
Załącznik 32769Załącznik 32770
Farbi no super :) fajna fotka ta druga :)
Emila nie zadazam za Toba :D
przed chwila chwalilam Cie w tych rozowych, a teraz znowu inne :P
no tak kobieta zmienna jest i nikt temu nie zaprzeczy :D
zmiana na plus :)
ps. rewelacyjna fotka w avatarku :) pokaz te pazury co masz na nim bo wydaja sie fajnusie :D
pokaże pokaże ale jeszcze nie teraz ;)
dzięki - ten różowy mi się sprał i miałam takie nie wiadomo co...no i mi się tęskniło za brązem :P
pokaze Wam moje kłaki, nic specjalnego...mam ich dość...juz w grudniu wracam do swojego naturalnego koloru - rudego;] mam tyle tych wlosow i tak gęsto, ze masakra:D:D
rudzielec Tys to piekno jest :D hehe śliczne masz włosy :**
a to moje blondynka z przed roku i teraz :D hahaha ale chce wrocic do blondu tzn popielatego blondu ;D :)
dzieki kochana:-o powiem Ci, ze i w blondzie Ci ladnie i w tych ciemnych, ale tak jakby dwie inne osoby na zdjeciach;] a tak poza tym to masz bosssskie oczy:o taaaaa:):)
Rudzielec oddaj mi te swoje włosy :D
Rudzielec ale masz piękne długie włoski :) kolorek też śliczny :) nie szkoda ci włosków na ściąganie koloru?
Asik a mi się bardzo w brązie podobasz (blondzik też ładnie ale jednak brąz za mną przemawia :) ) ;)
emilia;] moje wlosy juz tyle przeszly i sa niezniszczalne:D blond tez juz byly i dobrze to znosiły:D uwzielam sie i zapuszczam:D troche nawet wygladaja jak doczepione::D:D ale jak przychodzi czas prostowania to plakac mi sie chce bo z natury mam kreciołki:D
milenka:Dw porzadku jak obetne to w paczce ci wysle haha:D:D
Asik_sk4 w brązie chyba lepiej :)
Rudzielec przygarne troche Twoich włosów skoro są za gęste ;P
rudzielec hehe moje oczy to przeklenstwo hahaha ;P chcialabym miec takie wlosy jak Ty tzn dlugie ale mnie to zawsze checi opuszczaja ;D hehehe ja tez mam z natury krecone ;D
a ja wlasnie jakos w blondzie sie czulam lepiej ale jak zmienie na blond to od razu sie obcinam na jakas lepsza fryzure hahaha ;P :kwiatek:
Emilia B. brązik uwydatnia piękno Twoich oczu:love:.
rudzielec długość Twoich włosków jest rewelacyjna, kolorek też śliczny, ale myśle, że rude też będą cacy:D-uwielbiam ten kolor.
Asik_sk4 mnie też w brązie bardziej się podobasz, ale to Ty decydujesz w czym czujesz się lepiej:).
shola dziekuje ;)
ja w brazie sie czuje jakbym byla stara a mam niestety 20 lat ;/ ;P i jak mam zdjecia to widze moja bladosc ;P hehehe
shola, a dzieki dzieki, rudy bedzie cacy bo to moj naturalny wiec musi pasowac do mnie:D:D
Asik Ty masz 20 lat? a nawet nie wiedzialam:D a czemuz yo twoje oczy to przeklenstwo?? czyzby przyciagaly za duzo panów?:D
Pati a myslalas ze ile mam?? ha coo? przyznaj sie :D
Tak przeklenstwo przez Panow... i tez dlatego ze jak robi mi ktos zdjecia z fleshem to nie dosc ze sa tak jasne ze masakra jak wampir to na dodatek wygladaja jakbym byla nacpana ;P haahaha:leze:
ja już się przyzwyczaiłam że wszyscy się mnie pytają czy coś piłam lub paliłam bo mam takie oczy dziwne:D
milenka a ja wlasnie nie potrafie do tego przywyknac ;D hehe " a Ty cos bralas" "co masz takie dziwne oczy" no kurde :P
albo najlepsze jest to jak jakis facet "podrywa" na takie cos:
Jade z corka w busie, koles na nia popatrzy i nagle walnie tekst "widac po kim corka ma takie sliczne niebieskie oczy" :leze::haha: porazka dla mnie to najtanszy tekst jaki mozna palnac :D
hahaha:D:d nie no mowiac szczerze to myslalam ze masz gdzies z 23, a ty w moim wieku:D:D a ja te gały to tez mam aż za duze:D ale zeby nie bylo ze robimy sobie offtop. to mowie wam, nie moge sie doczekac az bede ruuudaaa:D:D:D
aaa to ja Tobie dawalam 24 hahaha ;D ale my pokrecone :D
to juz teraz wiem skad masz nick rudzielec :D ale ladnie by bylo Ci w rudych, ja osobiscie nie lubie tego koloru tzn moze nie nie lubie ale u mnie wsrod znajomych to juz co druga dziewczyna ma rude ;/ masakra... ja tam wole naturalny kolor :) tzn u mnie ciemny blond ;( ktorego ja glupia sie pozbylam ...
haha:D:d dobre jestesmy:D ja tez wole naturalne dlatego wracam do nich...glupia bylam, ze je pofarbowałam, o!
Mi tam zazwyczaj wszyscy dają z 18 lat :D
Ja ostatnio miałam zajawkę na rude włosy ale narazie przystopować trochę muszę:)
dziewczyny rudy nigdy nie wyjdzie z mody ;) tak ze czy za rok czy za dwa sie zafarbujecie to bedzie super ;) :kwiatek:
Dziewczyny- wiele tych zdjęć, które powklejałyście z długimi włosami są to fotki osób z przedłużonymi włosami... Wiem coś o tym, bo siedziałam w tym długo i "intensywnie"...
A ja Wam pokażę moje fryurki:) a teraz mam naturalny kolor ciemny blond, jestem 20 kg grubsza;p no i mam wlosy troszke za ramiona;) ale właśnie wzięłam sie w garść;p
Załącznik 32908
Załącznik 32909
Załącznik 32910
a to mua:) na pierwszym rudzielec z przed trzech lat,na drugim naturalny kolor,a na trzecim obecny.:)
katherinne - super wloski, ale wedlug mnie w ciemnych Ci bylo suuuper;)
joystynka:o jak dla mnie rudy zwycuężył;)piekne wlosy;]
dziękuję rudzielcu...juz długo nic nie zmieniałam...kto wie...kto wie...:)
zgodze sie z rudzielcem co do waszych kolorkow ;)
katherinne brazowe ;)
joystynka rude ;)
ej...bo jeszzce mnie namówicie...mam w planach wrocic do naturalnego ciemnego brązu...ale po drodze mogę zahaczyc o rudy ;)
to zahacz bo naprawde Ci ladnie ;) :love::przytul:
basiu a jaki masz kolor wyjsciowy pod tą egzotyczna czerwien bo ja tez takie chce i mi nie wychodzia;(
No to dziewczyny przedstawiam wam DAWNA ASIE juz kiedys mialam blond i wkoncu do niego wrocilam tzn mam jeszcze odcienie zoltego ale to juz pikus wiecej mam popielu :)
nie poznałam cię!! zupełnie inna dziewczyna :)
to chyba dobrze co? ;) moze wkoncu ktos mnie bedzie chcial :haha: hahahahaha ale od razu sie lepiej czuje w blondzie ohhhhhh :)