Joasiu- makijaż świetny!!
Printable View
Joasiu- makijaż świetny!!
takie male cos :)
A oto kilka moich. Obiecuje, ze bedzie wiecej bo rozkrecam sie ze swoim kanalem na Youtube i mam mnostwo pomyslow.
i znow moje :P
Świetneee masz talencik kochanaa ;*
jakie rzęsy :)
dziekuje :) :**
natajla bardzo ładne kolory.
ostatnio robiłam kreski żeby zobaczyć czy mi wyjdą ;D
strasznie dużo roboty żeby wyszły tak ładnie jak się wprawy nie ma.. Bożenko podziwiam cie za to jakie ci cudne wychodzą !!
dziekuje kobieto :*
kasiunia ale bardzo fajnie wyszly Ci te kreski :)
Kasiu bardzo ładne kreseczki Ci wyszły :)
nie dosc, ze ladnie wyszly to jeszcze jak rowniutenko, mnie tam sie lapa trzesie i wychodza fale :P :)
ja patyczkiem wymazywałam co mi nie wyszło :D mi może się nie trzęsie ale nie potrafię tak na szybko takich ładnych zrobić te robiłam koło 20 minut ale na wielkie wyjście więc warto było się pomęczyć :D
wow ! Kasiunia idealnie ;)
Kasiu,piękne te kreski! Niczym z lat '60 ;)
Rewelacja! :*:*
kasiunia, piękne te kreski Ci wyszły:slina:
tu moje zabawy ostatnie:
http://images45.fotosik.pl/323/76cf6605ed77eb00med.jpg
http://images47.fotosik.pl/322/c6632710f24fed35med.jpg
http://images49.fotosik.pl/322/dc78cbd34986b260med.jpg
Naatalija super makijaże!!!!
Madzia drugi fajniutki :)
śliczne takie delikatne ;)
Madzia najbardziej podoba mi się srodkowy makijaż :)
moja dzisiejsza krecha :)
Naatalja sliczne oczka, kreseczki i cienie idealnie pasuja i sprawiaja, ze masz bardzo duze i wyrazne oczy :)
dziekuje :* cieniem mam zrobione kreski ale nie mam powiek pomalowanych ja mam takie brazowawe powieki :)
zgadzam sie z rudzia:D
natalia idelane oczy do makijażu;) każdy na nich świetnie widać i super wygląda ;)
wygladaja tak jakbys zrobila na powiekach delikatnym brazem :)
ah, zdjecia oszukuja :P
ładny makijażyk :)
naatajla śliczny makijaż, taki do wszystkiego pasuje, sama robie czesto bardzo podobny:))
natalija no rewelacje ja uwielbiam taki e ciemne makijaze bo sama takie noszę :)
hehe zdjecia nie sa ani troseczke przerobione ja naprawde mam takie brazowe powieki :)
ciesze sie ze Wam sie podoba moja krecha :) :*
moja zielen :)
śliczny makijaż !! ;)
znow kreski kreski :P
na powiekach mialam perlowy cien czego zabardzo nie widac a pod brwiami bialy cien czego juz wcale nie widac na zdjeciu :P
Natalja faktycznie widac tylko kreseczki na powiekach i cos tam, ze sie mieni ale nie za bardzo :) ogolnie to sliczny makijazyk i fajniusia foteczka :)
Dawno nie zaglądałam, a tu tyle niespodzianek. Tworzycie dziewczyny coraz piękniejsze makijaże. Ja niestety nie zamieszczam swoich prac ponieważ klientki niechętnie wyrażają zgodę na zdjęcia i ich publikację. Zamieszczam jedną z moich ostatnich zmian. Klientka oczywiście wyraziła zgodę na zamieszczenie zdjęcia.
Wystarczy ubranie i zmiana makijażu i kobieta wygląda zupełnie inaczej :) Nie dziwię się,że ta klientka wyraziła zgodę bo zmiana jest rewelacyjna aż miło się pokazać :)
odrazu inna kobieta :ok:
Iwonka jestem zachwycona zminą.Brawo!!!
Ivona bardzo ładna zmiana :D
wow, nie do poznania teraz ta Pani...
zwrocilam uwage na oczka bo takie jakby sie duzo wieksze wydaja jak je podkreslilas :)
Iwonko piekna metamorfoza, pani odrazu lepiej wygląda....:)