-
Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
lirene- mi się podobają Twoje kwiatuchy, nie wiem o co Ci chodzi. Też czasem tak mam że nie wychodzi mi tak jak planowałam i mi się nie podoba ale osoby, które nie wiedziały jak to miało wyglądać nie widzą tych niedociągnięć co ja. Jak na moje oko torebka wygląda super :)
PS. Jak spojrzałam na miniaturkę to myślałam że to czapka z daszkiem :P
-
hehe czapki jeszcze nie ruszałam :P ciekawe czy mój mąż mocno by się gniewał gdybym mu ozdobiła firmową :leze:
miło czytać takie ciepłe słowa :)
w ramach odskoczni od dzisiejszych wiosennych porządków stworzyłam, a właściwie przetworzyłam dwa słoiki, które posłużą do nam przechowywania herbaty: Załącznik 52754
-
jakie wspaniałe :wow: pewnie świetnie się prezentują na żywo... taki maluneczek, a jak wiele zmienia... ze zwykłej rzeczy takie cudeńka! a zabezpieczasz jakoś te malunki?
-
tak, zabezpieczam lustriną :) ale nie wiem czy dobrze robię ;)
-
świetnie wyglądają te słoiki :D
-
Boze jakie cuda :wow:
ja mam pedzelek, mam czarna i biala farbke.
raz probowalam cos stworzyc i walnełam w podloge pędzelkiem...
chyba najpierw musze pojsc na kurs z strołków a potem się brać za ćwiczenia :(:(
-
Słoiczki prezentują się świetnie :) kwiatki piękne :)
-
a to mój jedyny rodzaj kwiatków jakie umiem... :/:
mam nadzieję, że jakość fotek będzie jako taka, bo to z telefonu...
-
bardzo ładne i subtelne:) Dokładam i moje:) do oceny
-
syrena ale wspaniałe! miliony lat świetnych ćwiczeń przede mną... zanim będę robić takie...
-
... Ewelinko przyrzekam Ci że na tym forum znajdziesz mistrzów w tej dziedzinie a ja jestem te miliony lat za nimi... Też się uczę, a żeby było śmiesznie to już powinnam śmigać akwarelowymi farbkami co by być na czasie:)
:):haha:
-
Syrena ślicznie :)
Ewelinka Twoje też są bardzo ładne :)
-
Syrena mi się bardzo podobają! a te czerwone kwiaty wymiatają :)skąd mają takie drobinki ?
-
lirene- piękne te słoiczki!
ewelinka- bardzo ładne kwiatuszki, mi się strasznie ciężko maluje na pazurkach niestety
syrena- bardzo ładne ćwiczonka, świetnie Ci idzie
w temacie o instrukcjach one stroke/folk art wstawiłam linka do fajnych filmików z ćwiczeniami dla bardzo początkujących, żałuję że ich nie znalazłam jak sama się uczyłam, bardzo by mi pomogły, także dziewczyny pędzle w dłoń i malować :) Jak się wyćwiczy podstawowe ruchy to później można kombinować z trudniejszymi wzorami.
-
Syrenko pieknie Ci wyszly...a zwlaszcza te czerwone mi sie podobaja ^_^
a Tutaj pierwsza fotka z warsztatow z Gdynie Ania Sikora...
a druga to juz moje domowe cwiczenia powarsztatowe :D
Załącznik 53077
Załącznik 53078
-
... bardzo ładne Sylwuniu, w tulipankach jedynie musisz wypracować przestrzenność ... reszta to tylko kwestia treningu:) super
-
Sylwia- przepiękne te kwiaty!
-
-
oooo jakie przeurocze!czyżby to było jabłuszko?? na pewno smaczne w takiem przyozdobieniu:DD :love:
-
komplecior :) i kolczyki nie wiem czy wrzucałam :)
-
Przepiękne sa te wasze stroke dziewczyny :love:
A to moje ostatnie :)
p.s. ostatnie jajko rozowe to decoupage...
-
Zyza kopmplecik superowy, a ty zabezpieczasz to jakimś lakierem?? bo jak to myć?? no chyba ze się tylko a to patrzy, a kolczyczki rewelacja tylko współczuje malowania takich maleństw.
Jade świeczka jest rewelacja super dobrane kolorki, jajeczka też superowe.
Opexugea szkatułka jest przepiękna kwiatuszki takie dopracowane i równiutkie, bosko
-
Orchidea, zyza, Jade- cudowne prace, pięknie malujecie :)
-
Cytat:
Napisał
paznokietek1000
Zyza kopmplecik superowy, a ty zabezpieczasz to jakimś lakierem?? bo jak to myć?? no chyba ze się tylko a to patrzy, a kolczyczki rewelacja tylko współczuje malowania takich maleństw.
Nie ma czego wspólczuc jak sie to lubi :)
zabezpieczam zwykłym lakierem w spraju ale tylko malunek dlatego zazwyczaj f\góra sztućców ta do uzywania jest goła... niemaluje łyzki ani zebów widelca bo jak potem ten lakier do jedzenia pchaC? nie wiem jaka chemia z tego wyjdzie :) przed uzyciem nalezy całosc oczywiscie zapuscic olejem jak to normalnie z łyzkami... moja mama uzywa od swiąt bozego narodzenia i nic sie nie dzieje :)
-
zyza, Jade, ciekawe pomysły, piękny obraz, ale brakuje jasności, nie ma płynnego przejścia kolorów