farbstift - daj znać jak z jakością tych rzęs , nadają się do wielokrotnego użytku ?
Evelyn. - fajne zakupy
Printable View
z essence już miałam i spokojnie można ich użyć kilka razy, tylko wiadomo, lepiej najpierw wytuszować a potem aplikować sztuczne rzęsy :)
dzięki a kępki też dajesz na wytuszowane ? bo ja dawałam przed tuszem
kępki różnie, jak chcę mieć pewność, że wytzymają np.całą noc to najpierw kępki potem tusz (bo jak wytrzymają tuszowanie to i zabawę), a zazwyczaj najpierw tusz a potem kępki ;) do kępek i do rzęs w pasku lubię klej załączony do tych z essence, nie zostaje biały i długo trzyma
https://www.amazon.co.uk/Organza-Bag...5143144&sr=8-9
wlasnie sobie kupilam:) ale chyba do soboty nie dotrze:(
piękne zakupy kobietki:ok:, Jade Twój bilecik do Pl przebił wszystko:*
Moje ciuszki :)
miałam kupic podobną spódniczkę z poobnym paskiem .. znaczy tylko mi sie podobała taka brazowa spódniczka.. ale jakos nie moj styl.. ale są przepiekne :love::love::love:
Też mi się brązowa podobała ale wybrałam czarną w sumie mój facet namówił a niech się cieszy:D
jak sie w nią ubierzesz to pokaz.. moze jednak kupie... :huh: :love:
Nie mam juz miejsca na Indigo i MM więc zamówilam dziś
http://s.sklep.meble.pl/gfx/optimum/.../249474860.jpgZdjęcie z SKLEP.meble.pl - tu kupisz meble
Pluszka jaka spódniczka o mrrr :D
Jade fajne te woreczki :)
Choco świetny!!taki właśnie chce sobie do domu kupic :D
i moje hybrydki do mnie wreszcie przyszły :love: dziś pójdą w ruch :D troche polycolor i będzie maziu maziu hehe :P
Załącznik 41025Załącznik 41026Załącznik 41027Załącznik 41028
czekamy na relacje :)
Ojaaa choko fajna ta szafka też chce taką :slina: wiele kosztowała ?? :P:D
Emila jaki to numerek tego kolorku indigo ?? rób pazurki i pokazuj :]
R02 :) narazie robie pediksa i jak skończę wszystko to wrzucę fote w stópkach ;)
a to moje male zakupki:) kolor bluzki troche zmiksowany...w rzeczywistosci jest taka malinowa a nie az taka rozowa
oj zapomnialam ze jeszcze torebke sobie kupilam- mega duzą:)
Superasne zakupki:)
Ja mam takie rozowe bardzo je lubie a klientki jeszcze bardziej:)
Paulka super zakupy - mam ta lampę i jestem z niej bardzo zadowolona :ok:
Paulka, skąd bluzeczki ? :)
ja też mam tą lampkę :ok:
i ja taką lampę posiadam jednak wkurza mnie w niej to że żarówki ma tylko na górze... fajnie by było jakby po bokach jeszcze miała...
;(
choco, a za ile on i w jakiej kategorii go szukać(regał??) za tydzień będę we Wrocku, to może się na niego skuszę...
po pierwsze - w tyłek za nieukrycie tak dużego cytatu :aty:
po drugie pod zdjęciem masz link sklepu :D / Emila
już wszystko znalazłam prócz adresu sklepu... czy przez net zamawiałaś ??a jak tak to ile za przesyłkę??
ukryłam cytat.. tylko coś mi się zwiesiło za pierwszym razem, ale edytowałam i ukryłam,musiałaś mnie ukrywać w tym samym czasie bo poprawki w tekście się nie zapisały... a ty od razu w tyłek;(
moje ostatnie zakupy z wypadu do Super Pharm'u
oczywiscie te żelki były przecenione na 7,99 zł :skacze: śmierdzą strasznie, a smakuja mmmmm..:love: tylko mozna jesc tylko jedną dziennie :placz:
a te butki planuje sobie kupic :tuptup:
[quote=Evelyn.;267281];(
choco, a za ile on i w jakiej kategorii go szukać(regał??) za tydzień będę we Wrocku, to może się na niego skuszę...
BD HANDEL ( http://www.meblowiec.pl ) - regał elefant maximus! nowość! polecamy!, BD HANDEL dokladny link do regału:]
ja jestem mega zadowolona z tej lampy, dziekuje chcoco:*
a bluzeczki, te rozowe sa z chinskiego po 18zl/szt te wczesniejsze z diversa...
a do mnie dzisiaj przyszły włoski, które zamawiałam na allegro :skacze::skacze:
WŁOSY DOCZEPIANE NATURALNE REMY CLIP IN ON 40 cm (1540154471) - Aukcje internetowe Allegro
i zdjęcie :D
Załącznik 41074
pasują idealnie do mojego koloru :D