-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
napiszesz mi za tydzień alboo 2 jak się noszą :D Ja boje się zamawiać z allegro bo jak ostatnio pasemka zamówiłam to po tygodniu musiałam zdjąć były tak kiepskie:/
a bym sobie taką dopinkę chętnie sprawiła :D
-
ooo faktycznie super pasują ^_^
ale Ty sama doczepiałas? :huh:
-
Julcia tak właśnie podejrzewałam :D ślicznie ci w nich
Evelyn o mrrrr ja tak lubię :P :D
-
Cytat:
Napisał
natalia268
ooo faktycznie super pasują ^_^
ale Ty sama doczepiałas? :huh:
Te mi akurat przyczepiała kumpela ale sama próbowałam później i banalnie prosto sie je doczepia :D
Cytat:
Napisał
katarynka89
napiszesz mi za tydzień alboo 2 jak się noszą :D Ja boje się zamawiać z allegro bo jak ostatnio pasemka zamówiłam to po tygodniu musiałam zdjąć były tak kiepskie:/
a bym sobie taką dopinkę chętnie sprawiła :D
ok :) dzisiaj przeżyły siłownię, kitka i żyja, nic się nie ślizga i nie spada.
Tylko mi sie przypomnij bo ja mogę zapomnieć :P
-
Julitka, a który to kolorek?
-
-
Cytat:
Napisał
Chocolata
choko a jakie są jego wymiary ?? ile przesylka ?? choko kiedy ją będziesz miała juz żeby napisać jaka jest w realu ale jest boska :love: tylko gdzie ja ja wstawie :D ale może coś sie wymysli i gdzies sie upchnie :]
-
Julcia też od nich zamówiłam tylko falowane:):)
Długo szła ci przesyłka??
-
wzięłam priorytet i doszło po 2 dniach :D
-
no Julcia fajne bo wyglądają naturalnie;)
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
choko a jakie są jego wymiary ?? ile przesylka ?? choko kiedy ją będziesz miała juz żeby napisać jaka jest w realu ale jest boska :love: tylko gdzie ja ja wstawie :D ale może coś sie wymysli i gdzies sie upchnie :]
Ela wszystko masz w opisie przedmiotu
Producent: BD HANDEL
Rozmiar ( wysokość / szerokość / głębokość ): 98 cm / 100 cm / 21 cm
Cenę przesyłki ustala sprzedawca
-
Cytat:
Napisał
Chocolata
Ela wszystko masz w opisie przedmiotu
Producent: BD HANDEL
Rozmiar ( wysokość / szerokość / głębokość ): 98 cm / 100 cm / 21 cm
Cenę przesyłki ustala sprzedawca
kurcze te wymiary widziałam ale powiem szczerze że jak na wyglad tego regalu i układ półek to mnie zmyliły bo to jest maleństwo liczyłam że jest dużo wieksza :blink:
-
Cytat:
Napisał
milenka_olsztyn
Julcia też od nich zamówiłam tylko falowane:):)
Długo szła ci przesyłka??
też zastanawiałam się nad falowanymi, zawsze mozna wyprostować:)
napisze m ktoraś z was jak tam ich jakość i tez się skuszę, zastanawialam sie jakś czas ale bałam od obcego sprzedawcy zakupić,
-
ja Ci powiem, że byłam mile zaskoczona:D Też się bałam kupić na allegro ale posprawdzałam w necie opinie i generalnie oni mają swoją stronę internetową www.cosmoshop.pl Opinie, które o nich czytałam sa same pozytywne :) Włosy do złudzenia przypominają naturalne, nadają sie do farbowania (ale poleca się tylko ściemnianie ich), nie świecą się jak syntetyczne. Mogę je szczerze polecić bo naprawdę jestem zadowolona!
-
Przecież pisze ze to są naturalne włosy...
-
chodziło mi o to, że z moimi się tak zlewają, że nawet nie widać różnicy, że są doczepione :P
-
Cytat:
Napisał
julcia88
ja Ci powiem, że byłam mile zaskoczona:D Też się bałam kupić na allegro ale posprawdzałam w necie opinie i generalnie oni mają swoją stronę internetową
www.cosmoshop.pl Opinie, które o nich czytałam sa same pozytywne :) Włosy do złudzenia przypominają naturalne, nadają sie do farbowania (ale poleca się tylko ściemnianie ich), nie świecą się jak syntetyczne. Mogę je szczerze polecić bo naprawdę jestem zadowolona!
Cytat:
Napisał
katarynka89
też zastanawiałam się nad falowanymi, zawsze mozna wyprostować:)
napisze m ktoraś z was jak tam ich jakość i tez się skuszę, zastanawialam sie jakś czas ale bałam od obcego sprzedawcy zakupić,
Jeśli chodzi o włoski to polecam również firmę longhair. Na allegro mają nick longhair_pl. Mają bardzo ładne i mocne włosy. Ostatnio u nich zamawiałam pasemka pod ringi...rewelacja! Nie plączą się, nie puszą się i mają chyba wszystkie możliwe kolory. Mają też swoją stronkę LongHairŽ - Przedłużanie włosów, zagęszczanie włosów: sklep z włosami.
-
Ja się zastanawiałam nad tą firmą ale w ciągu ostatnich 30 dni mieli 3 negatywy i 3 neutrale jak patrzyłam, więc podziękowałam :P
-
a ja właśnie na tej firmie się tak przejechałam :O serio po niecałych 2 tygodniach zdjęłam, zrobił się jeden wielki kołtun, ja miałam zgrzewy ale nie sądzę żeby końcówka przesądzała o jakości włosów:/
-
Moje dzisiejsze zakupy:) wszystko oprócz butów z lumpka:)
(leginsy malutkie dla chrześniaczki:))
-
-
Cytat:
Napisał
katarynka89
a ja właśnie na tej firmie się tak przejechałam :O serio po niecałych 2 tygodniach zdjęłam, zrobił się jeden wielki kołtun, ja miałam zgrzewy ale nie sądzę żeby końcówka przesądzała o jakości włosów:/
Może keratyna była słaba i Twoje włoski wtapiały się w keratynę. Też tak kiedyś miałam, ale tylko przy zgrzewach, przy ringach tego problemu nie ma. Ja już przedłużam dłuuuugo włoski i naprawdę z tych jestem bardzo zadowolona.
-
kreatyna swoją drogą bo przy zdejmowaniu nie były potrzebne żadne płyny ani szczypce a włosy włosami, po tygodniu nie dało ich się rozczesać, zrobiła się guma :/
-
milenka buty po prostu rewelacjne!
-
dzięki :) i cena rewelacyjna bo 60zl:D