To chyba syntetyczne miałaś albo jakąś mieszankę. No, ale szkoda, bo to jednak kosztuje :(
A wiadomo jak już ktoś raz się zrazi do kogoś to już u niego nie kupi.
Printable View
jak sie domyslam biorac adipex wiesz ze jest to w polsce niedozwolone ? i wiesz jaki ma sklad ? i ze jest uzalezniajacy itp itd ? jesli tak to powodzenia zycze , jesli nie - radze jak najszybciej odstawic na stale . TAKI OFFTOP
---------- Dodano o godzinie 22:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:03 ----------
jak kazda z nas jestes uczulona ale zapewne jak kazda z nas przy klientkach uzywasz podobnego sposobu okreslania pazurow . dam sobie leb uciac ;]
betisska- zamawiałam i płaciłam za naturalne, na opakowaniu też było napisane że naturalne
barbara- wiem, wiem już jestem w desperacji chwytam się dosłownie wszystkiego, znam skład wiem jak to szkodliwe, obserwuje siebię gdy coś mnie niepokoi przerywam na dzeń dwa, i na wszelki wypadek mówiłam partnerowi że gdybym odpukać zasłabła czy coś to niech lekarzom pokaże je, ale juz 3 listki zjadłam i jedynie mnie głowa troche bolała po tygodniu brania.
Basiu, to bylabys juz bez glowy :p
Ja nie mam klientek bo robie tylko na sobie, ewentualnie kolezance jednej, ktora wlasnie mowi "tipsy". Ja sie nie odzywam i nie poprawiam jej bo i tak by nie bylo sensu, ona swoje, ja swoje mimo, ze mowie, ze lepiej jak powie "zrob mi paznokcie" :P Choc ostatnio sie o cos zalozylismy to mowila, ze jak wygra to bede jej robic przez 3 miesiac pazury a nie tipsy :P
Sorki za OT :kwiatek:
świetne zakupy :)
Moje ostatnie :)
Moje dzisiejsze :D
Załącznik 41153Załącznik 41154Załącznik 41155
a to dla mojego :D
Załącznik 41157Załącznik 41156
no kochana tylko uważaj żeby się ochotniczki na te jazdy nie zleciały :D
Milenka boskie są te butki!! Ja też chce takie :D
aga, julcia swietne zakupy ;)
takie same gatki kiedys kupilyśmy z siostra tacie :D i jeszcze drugie z prezerwatywą i napisem nie pękaj :D
A ja sobie wczoraj zakupilam bluzeczke i krotkie spodenki pozniej wstawie fotke :)
Aga, świetna bluza :D też miałam na nią ochotę :slina: ale nie było mojego rozmiaru :(
u mnie były same S i XS a chciałam M żeby była luźniejsza...ale cena i kolor nie pozwoliły mi przejść obok niej obojętnie :D
aga bluza genialna! gdzie kupiłas?
moj dzisiejszy zakup,pudelka do farbek:)
Zapędziłam się dziś na stronkę EF i...
Żel Soak Off GELISH Hand&Nail Harmony 15ml - Ivory Coast Mini pochłaniacz pyłu - fioletowy
Kopytko do skórek RAJ-2173 - różowe
Formy Hand&Nail Harmony Perfetto Clear Nail Forms 100szt. Akryl kolorowy Hand&Nail Harmony Elements 7g - Neon
Czas sie zapisać na leczenie...:placz:
p/s jakby ktoś chciał odkupić pochłaniacz typu http://www.kosmed.nazwa.pl/images/po...acz_ZCN001.jpg w stanie db- za 60 zł plus 17 zł wysyłka (nie ma co ukrywać pół roku mi służył i dziala ok ale widać na nim ślady użytkowania) to zapraszam na PW
Szoko chetnie bym wziela ale przesylka do Niemiec nie bylaby za 17 zl :(
Kupilam przed chwila taki, dla mnie wystarczy :)
Profi Staubabsaugung, Tischabsaugung, Nails, Weiss bei eBay.de: Werkzeug Arbeitshilfen (endet 17.05.11 15:22:59 MESZ)
super zakupy...
Jade a te pudelka nie sa za male na Twoje farbki?:P
Aga bluza sliczna ten kolor uwielbiam taki
a ja sobie sprawilam sandalki :) pomykalam w nich wczoraj pierwszy raz-marzenie ,jak bm bez butow byla normalnie
Załącznik 41194
Nnisiaa narazie wszystkie sie zmiescily ale jak bede uzupelniac kolekcje o nowe kolorki to sie nie zmiescza:)A tak w jednym mam akrylowe a w druim do szkla i porcelany,wysokosc tez idealna do nich:)
widze Aga wierna turkusowi :D
ja kupiłam sobie białe tenisówki i zwykłe bluzki, czyste (bokserki) - czarną i różową
a tak w ogole poszukuje MEGA GRUBYCH sznurówek czarnych.. ale jak na złość nigdzie nie ma takich ktore by mnie satysfakcjonowały :(
ja sobie taką sprawiłam Mizensa - najmodniejsze torebki, niepowtarzalne wzory i fasony!
jeszcze na taką zbieram Mizensa - najmodniejsze torebki, niepowtarzalne wzory i fasony!
Super zakupy dziewczyny, Asiekfr sandałki prześliczne:love:.
losek78 ta druga jest rewelacyjna:slina:.
A ja szukam sukienki dla siebie i córci, i garnitur dla męża ale na samą myśl mi się odechciewa. W czerwcu na dwa śluby idziemy:huh:.
a ja kupilam sobie szmineczki bezbarwne i jeszcze w smaku coca coli ale tu nie bylo:D
mmmmm... Smackersy :slina:
wiesz co dobre :love: