noo, co chwila sie smaruje i oblizuje, zwlaszcza fanta pomaranczową:D smak identyczny jak napoju:D :kwiatek:
Printable View
noo, co chwila sie smaruje i oblizuje, zwlaszcza fanta pomaranczową:D smak identyczny jak napoju:D :kwiatek:
hehe mi mój facet stale je zlizuje:D ja mam o smaku pianek do ogniska ale on mówi że to budyniowy:D
moj od dzis tez bedzie to robil;]
ja mam obecnie fioletową fante .. to czasem jak jestem z kolegami i jeden mowi ze ma suche usta to pyta mnie czy mam fante, jak mam to mu daje, a ten sobie smaruje, oblizuje, prosi jeszcze raz, smaruje, oblizuje i tak w kolko hahahha
a ja własnie przed chwilka wrociłam ze sklepu i kupiłam sobie japonki w Croppie. Jutro wrzuce fotke. Boze a miałam nie wydawac pieniedzy :placz:
NOO TA lesna fioletowa jest pyszna;d a po ile one sa w polsce??
ok. 8 zł chyba.. 12 takie małe z 'pedzelkiem' szpatułką.. no nie wiem jak to nazwac... a ostatnio wypatrzyłam sklep gdzie są smackersy po 3,99 zł :D .. (ale tylko jakies dwa smaki - nie pamietam jakie, ale pamietam niebieskie opakowanie)
a u Ciebie po ile ? przeliczajac na złotówki ? :)
Natalia a w jakich sklepach ich szukać? bo ja do dziś żyłam w przekonaniu, że są tylko na allegro :D
w Super Pharmie ! :) jest ich masa ^_^
najczesniej są gdzies przy kasach
a w Koszalinie nie ma :[
w Lublinie też ;(
u mnie w miescie tez nie ma ale bylam wczoraj wlasnie w innym i wpadlam na nie:D tez przy kasie w szklanej kuli są masowo normalnie:D u mnie kosztują 1,5funta czyli okolo 6,8zł:D
To ja muszę się przejść u mnie zobaczyć za tymi pomadkami :D
A to moja zapomniana paczuszka od Roksik Cover Różowy MM i clear MM i próbeczki jestem bardzo zadowolona z tych produktów
To fajnie kiedy przychodza takie dlugo wyczekiwane paczuszki, ja tez na moja czekam z farbkami
ja tez lubie wreszcie sie dopasc do dlugo wyczekiwanych paczuszek;] swoja dostane dopiero za miesiac;(
a ja czekam na paczuszke z modeny:)
jestes zadowolona z próbek fenomena ? ja nie byłam... i chyba wiekszosc dziewczyn tez nie :huh:
Dziewczyny to przykro mi ze u Was nie ma Smackersów :(
ja wrzucam wczorajszy zakup czyli japonki
Załącznik 41274
a ja kupiłam sobie i mężowi trampki "z biedronki " :skacze:
i parę szmatek w lumpeksie ale nie będę wstawiać fotek bo takie zwykłe - bluzki koszulowe, piżamki , bluzeczki letnie
natalia - ale fajne takie stylowe te japony;)
losek - uwielbiam trampki;] chyba tez sobie sprawie;]
a ja kupiłam sobie kurteczke z House.. z przeceny ze 129,- na 59,- :)
A to mój sobotni nabytek. W rzeczywistości kolor fuksja.
Ale przy waszych zakupach wypadłam bladziutko;)
bladziutko ? mmmmmm :love: cudna marynarka
za mna chodzi rozowa marynarka z Zary :placz:
a dzis jak na złosc na koniec dnia widziałam dziewczyne w tramwaju, w oto tej pieknej marynarce ;(
Załącznik 41285
zdjecie z szafa.pl
ale cena powala - 200 zł ;(
Natalia, mi też się podoba już od dłuższego czasu, ale widziałam za ponad dwie stówy. Spokojnie, ja ją jeszcze kiedyś dorwę po niższej cenie :D
a mi wczoraj przyszedł kolczyk :)zdjecie z aukcji internetowej *BODYART*Kolczyk do małżowiny-ŁEZKI crystal s.925
bardzo ładny, delikatny kolczyk :)
xsunnyolciax jak gdzies dorwiesz to daj znać ^_^