Wytrzymam i spokojnie poczekam :D
Printable View
Wytrzymam i spokojnie poczekam :D
Doszla paczunia z EF :skacze:
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC04134.jpg
Kochana powiedz jak pochłaniacz, czy jestes zadowolona?
Jeszcze nie mialam okazji go odpalic bo przyszedl jak stopy robilam. Jutro jego dziewiczy dzien;)Opowiem wieczorem
wow dziewczyny szalejecie - świetne zakupy :slina:
choko ilu watowy pochłaniacz :P ??
Sprawdzę w pracy ale w opisie pisze
"Mały pochłaniacz pyłu o wymiarach pasujących do każdego salonu. Nie potrzbujesz już dużego biurka, aby zmieścić swój pochłaniacz. Posiada taką samą moc jak większe pochłaniacze. Możesz go zabrać ze soabą gdziekolwiek zechcesz. Wymiary: 23.5 x 20 x 11cm."
fajny pochlaniacz , może sobie sprawię taki bo mój już ledwo - nie dość że stary i brzydki to 2 śmigła sklejone klejem
Plusia Tobie ta płytka niepotrzebna;) w strołkach jesteś mistrzem (bynajmniej dla mnie:*).
Choko rewelacyjne zakupy.
A to moje skromne, ale są;)
shola82 - o będzie malowanie :ok:
choco fajny pochlaniacz
moje zakupy paczuszka od DR musze wam powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z akryli kolorowych tych 3D kiedys kupiłam te iskrzące a teraz zwykłe kolory na prawde super sie nimi cieniuje :]
Załącznik 41441
wyczekane wizytówki zamowiłam te premium 500 sztuk ale muszę przyznać ze z jakosci wogóle nie jestem zadowolona nie tego oczekiwałam .Aha to zamazane to numer telefonu ofkors :P
Załącznik 41442
Paczuszka z DR niestety kolorki żeli 5d zupełnie inne niż na zdjeciach i chyba będę reklamowała:-/
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC04136.jpg
Przyszla jeszcze paczunia z Indigo ale juz nie zdązylam sie nacieszyc bo klientka gonila klientke. Jutro dojdzie druga paczka to obfoce:]
czekolada ten kolorek z prawej fajny ;)
moje dzisiejsze jeszcze ciepłe ra nails lacquerel
Załącznik 41461
i gazetka
Załącznik 41460
i jeszcze kupilam nawilżacz powietrza z olejkami eterycznymi który świeci i zmienia kolory :D
Załącznik 41478
A ja ostatnio nakupowałam pełno rzeczy jak byłam na wycieczce w Zakopanym :D
Kupiłam:
Ciupagę dla brata, bicz dla siostry :D taką deskę do chleba z góralami wypalonymi dla mamy, dla brata narzeczonej długopis w kształcie ciupagi i dla brata i taty po kieliszku do wódki w takim gorseciku z napisem zakopane i wyrytym góralem :D
znalazłam , kupiłam i jestem mało zadowolona :/ trzeba szybko malować jak porawiłam raz po razie to tam już nie popękał , pęka tylko pionowo:/ w poziomie nic a nic :/ Może dlatego że nie kupiłam bazy:/
a oprócz tego białego pękającego, kupiłam jeszcze miętowy, różowy do zdobień i fioletowy jest na nim napisane że do stóp i że antybakteryjny, kryje idealnie za pierwszym razem kolor booooski jutro dam zdjęcia w katalogu lakierów bo dziś mam pomazane a zmywacz się skończył:D
elu mam ten sam nawilżacz ale ja go kupiłam w belgii gdzie ty go kupiłaś ? ale jest po prostu cudowny pięknie nawilża powietrze i do tego świetnie pachnie :)
no to troszkę moich ostatnich :)
moje dzisiejsze łupy dwie posciele dla dzieci ,prześcieradło i drugi nawilżacz powietrza ten dla córki do pokoju ofkors :] a w tym co wczoraj kupiłam juz światełka przestały swiecic :] ale mi to nie przeszkadza i tak fajny jest :D
Plusia, miałam i byłam bardzo zadowolona, ale już wycofali go :(