Witam naamah :)
Printable View
Witam naamah :)
witam, u nas znowu piekna pogoda
Witam!! Nazywam sie Ola, niedawno ukonczylam kurs przedluzania pazurkow metoda zelowa :] mam nadzieje ze sie tu czegos jeszcze od was naucze :D
Pozdrawiam serdecznie
witam Olcia
Witam :)
hej:kwiatek:
Witam Was bardzo serdecznie :kwiatek:
Mam na imię Ania, pochodzę z Zielonej Góry. Jestem z zawodu kosmetyczką i początkującą stylistka paznokci. Bardzo ciesze się że mogę dołączyć do waszego grona :cwaniak:
witam wszystkie nowe osóbki
Witam Aniu
Witamy serdecznie :)
Witam :)
Nazywam się Patrycja:)
Paznokciami interesuje sie od kiedy pamietam:)
Trafilam tutaj przez nk i przez Dzidzię, za co bardzo jej dziękuję:)
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie:)
witamy cię pomijaczu :) vel Patrycjo :)
Witam wszystkich serdecznie.Niedawno ukończyłam kurs. Ponadto w tym roku skończyłam studium kosmetyczne. Pozdrawiam
Witam wszystki forumowiczów,mam na imię Marzena i pochodzę z Międzyrzecza.
Witamy :kwiatek:
miło nam was gościć :)
Jestem zameldowana na forum juz od kwietnia a sie jeszcze nie przywitalam-nie ladnie z mojej strony-sorry.
Mam na imie Karolina, pochodze z Bydgoszczy, aktualnie mieszkam w Berlinie.
Paznokciami zajmuje sie od roku, na kurs namowil mnie moj maz-wczesniej nie wiedzialam wogole co to zel i akryl :)
Pozdrawiam
Witam wszystkich bardzo serdecznie. :)
Mam na imię Bożena, pochodzę z woj. śląskiego. Paznokciami zajmuję się hmm... od ok. roku :D
Pozdrawiam :)
Witamy serdecznie:kwiatek:
witam mam na imię kasia mam 16 lat i bardzo chciała bym nauczyć się robić ładne wzorki na paznokciach mam nadziejęże mi pomożecie bo wasze dzieła są przecudowne
Witaj;)
witam:kwiatek: jestem Agnieszka dzisiaj zaczelam kurs stylizacji paznokci:D
Witaj u nas:)
Dobry wieczór wszystkim na tym forum.
Z zawodu jestem sprzedawca a paznokciami zajmuję sie po pracy.Tak mi sie to podoba że juz trwa to rok i nie mam zamiaru kończyć tej przygody:DCieszę się że zaglądnęłam do tego forum i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego stadka;)
Witamy:kwiatek: