Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
unita no i dobrze, tak trzymaj kochana:kwiatek:
Dziewczyny, te,ktore lepią, pomozcie troche zagospodarowac ten watek, bo zaczyna mi byc glupio, ze ja jestem w 80% postów.. masakra
:/::/::/:
no wiec tak, jak wiadomo nie tylko sprawne naleklejanie rzęs robi z nas specjalistki, albo i nie...:skacze:
chciałabym Was prosić o wskazówki jaki rodzaj, wygiecie dlugosc i sposob aplikacji wybrałybyście do konkretnego typu oka, typu urody, wieku, owalu twarzy- dla rozgrzewki, ja mam takie oko(ponizej fota kury soute, bez mejkapu, starej i ze wzburzonym włosem). Rzęsy dość grube, ale krótkie, szarawe i srednio geste.
i co najwazniejsze opadający kącik zewnetrzny , nooo laski-burza mózgów:skacze:
A dziewczyny, ktore nie lepią, przegladaja ten watek, a bardzo chciałyby miec rzeski, tylko sie troche boją, nie wiedza gdzie pojsc zeby bylo dobrze etc.... tez wklejac swoje foty, moze cos doradzimy, my sie pouczymy, a wy bedziecie wiedziec o co prosic przy aplikacji.
ja sie kompletnie nie znam na rzęsach ale w firanach(znaczy długich i podwinietych) wygladasz bosko:D
AAALE FAJNIEEEEE! Boożeeee ale by bylo super jakbys w poniedziałek była;d normalnie bym sie zachlastala;d kura aj lof ju;d kurde mam nowe fotki rzęs ale mi sie nie chce zgrac:P
ps. Kurka ja bym śmiało waliła 15, 14, 13 C 0,25 i 12, 11, 10 też C 0.20 :D albo same J
oj kochana Kurko jak bedziesz w Warszawie to już o ponad połowę bliżej do mnie :skacze: moze jakos by sie udało? :skacze:
bogata bedziesz bo ja cie wcale nie poznalam hehehehe
Dzieki Kura- jak zwykle pięknie to wszystko ujęłaś i wytłumaczyłaś wyczerpująco.:D Chodzi mi o te profile i długości rzęsek z fotek.
valia w pierdziałek to ja sie tłukę po jakiś wsiach, we wtorek wieczorem najpredzej
matko tuska, ty wklejaj swoje oczyska i pytaj sie lasek, ja tez lubie rzesy, noo, a jak widac jestem kura totalnie wylysiała;]
tylko valia zabawila sie ze mna w gre pt: jakie oko.. no wiecie co laski...:skacze:
no dobrze dziewczeta, to prosze o podanie sugerowanych rzes dla moich bardzo ubogich:) Prosze o 2 wersje,>naturalna i "wyjsciowa":skacze: Mam nadzieje, ze je dostrzezecie:)
Przyrko mi powiedzieć, ale utraciłam sporo zdjęć rzęs i paznokci, które robiłam wcześniej telefonem, bo musialam go oddać do naprawy i wszystko mi usunęli ;( gdzieś już o tym pisałam...
Na razie daję te 3 panie... później następne dam..
kura ja bym Ci trzasła 11 na zewnątrz C 0,20 coby się podniósł kącik a że wyżeracz rzęsiorowy jesteś to przeżyjesz efekt no i wiadomo do srodka stopniowanie 9tkami 0,20 i siódemkami 0,15 :P tak na początek..
unita na naturalny ja bym zaczęła od max 10tek C 0,20 na zewnątrz i 9 0,20 środek do 7 0,15 w kąciku wewnętrznym, na hard core 12stki na zewnątrz :D dłuższe na pierwszy raz mogłyby dziewczyne o zawał przyprawić a z doświadczenia wiem że naturalki mają największe wzięcie, a właśnie 9 i 10tki dają najnaturalniejszy wygląd, 0,20 zagęszczamy i jest zachwyt i mokro w majtkach z wrażenia.. :D
taki moje skromne zdanie :)
MalaMI skad jestes? moze do ciebie mam blizej , chociaz z Poznania:)
Ja mialam dwa razy zalozone
1) raz przez dziewczynę bez cert. za 100 zł i bardzo mi posklejała rzęsy :( (kurka nawet mowila co mam źle)
2) raz robilam mi dziewczyna, ktora normalnie bierze 200 zł i... po 2 tyg nie mialam ani jednej :(
Chyba mam pecha, rzesy przy kazdym zalozeniu bardzo mnie kłuły :( ale efekt bym zaje... sty :)
unita jestem z Pomorza - wioseczka 60 km od Trójmiasta i powoli przenoszę się na ten rok do Gdyni bleeeee jak ja nie cierpię Gdyni :P :)
edytakon może poszukaj takiej co zdjęcia SWOICH (podkreślam swoich) prac pokazuje albo może ktoś z polecenia bo rzęsy posklejane to główny niewybaczalny grzech a feeee (może na odpierdziel robiła ?) a ze wypadły po dwóch tygodniach to szok i porażka powinny miesiąc bity trzymać (bez jakichś porażających przerzedzeń) - może nie odtłuściła ? albo klej ma badziewny hmm naprawdę mam dziewczyny które dbają naprawdę i na dopelnienie co 1,5 miesiąca przychodzą i mam u nich ledwo jakieś 60 - 80 rzęs do doklejenia a to pikuś na "dwa oki" to jest nic :D aaa kłuć nie mogą!!! - jak kłują tzn że są za blisko powieki i że nie są dobrze przyklejone u podstawy - MASAKRA jakaś!!
no chyba ze ktoś skubie to ode mnie ma "kopa w dupe" :/: a to dlatego że widzę kiedy są poskubane bo naturalki wtedy wyglądają na połamane i powyginane i ja takim osobom rzęs już nie dopełniam - odsyłam je na rekonwalescencje bo potem chodzi taka i gada że przez sztuczne naturalki się wyniszczyły a to ściema - jak ktoś dba ma piękne naturalne rzęsy proste i mocne a ja nie mam wywijania przy dopełnieniu :P
generalnie odradzam rzesy osobom które mają ciągotki do drapania, wyciskania i skubania :D szkoda Waszych rzęs i pieniędzy :)
... no to się nagadałam :P
ech ja to mam pecha , wszystkie dalko mieszkacie:( Halooo czy jest ktos z okolic Poznania???
ja wiem ze to nie temat zakupow ale sie pochwale:P./.... moj nowy nabytek..... mam nadzieje ze jakos mi to bedzie szlo:D
no no no Nisia gratuluje i powodzenia! :)
Nnisia super gratuluję i dawaj tam czadu :skacze: pewnie że będzie szło :ok:
i chwal się tu zaraz swoimi dokonaniami :D
MalaMi jak ktoś skubie to w ogole nie mozna zakladac;] to jest choroba. nazywa sie trichotillomania, strasznie ciezko jest sie z tego wyleczyc. oczywiscie nie kazda klientka ktora rzeski sobie wyrywa ja ma:) często coś sie wywinie i poprostu "korci":) ah! w koncu powiedzialam cos madrego;d haha!:)))))))))))))))))))
Valia żeby one się tylko chciały przyznać że mogą mieć to tricho.. coś tam :D
Dzięki, więc ośmielę się przyznać sobie rację w tym odsyłaniu takich w cholerę :P
no wlasnie, trzeba sie dobrze przygladac;] mnie sie jeszcze taka nie trafla:)
Dzoana bardzo ładne rzęski-chcemy więcej zdjęć ::skacze:
Nnisiaa powodzenia i oczywiście czekamy na fotki
a co do klientek które skubią to tez mi sie ostatnio taka trafiła- Rzesy połamane,kurcze wygladały jakby powycinane nożyczkami-mówiła,że lubi sobie paznokciami ściągać tusz do rzęs;]
o watek sie ruszyl, jak cudnie
Unita- naturalnie to 0,15 grubosc i na dluzej ci starczy, rzeczywiscie profil C-jak Celyna:skacze:, wygiete beda jak trza, a nie za wiele dlugosc 12, 11, 10 w kacik osmeczki
efekt- jestem Panią z miasta i mam geste rzesiory to wygiecie C rowniez i rozdwojona rzeska profil Y dlugosc 11 mm mieszane ze zwyklymi C 0,15 i 11 cm w kacikach i dalej do polowy oka tak bym walnęła a dalej to: 10, 9 , 8, a co:skacze:
Dzoana bardzo pikne rzesiory szczegolnie te pirsze;]
Niśka, powiekszylas grono s-lashesomaniaczek, gratulejszyn;)
Valia.. ja wywalilam znow twoj nr fonu, wez go na priv teges...
Mała Mi.. mnie nieczym nie przestraszysz mialam juz 15 tki 0,25 w kacikach, hyyyyy
karna- zakladam ze zaczynasz, a jak zaczynasz to nie startujesz z kopyta tylko zakladam rowniez, ze masz dwie klientki w tygodniu i to przy dobrych wiatrach, w kleju 10 ml mozesz sie wtedy kąpać, bo uzywasz go naprawde mało, a i tak po 3 miesiącach klej po otwarciu powinien wylądowac w koszu, po tym czasie, po otwarciu robisz na wlasne ryzyko.
Mnie sie tylko raz udało dobrnąc do konca kleju i nie wywalic przed czasem... w wakacje , zuzylam caly przez 2 miesiące, nie wiem ile klientek- z trzydziesci parę? ponadto dopelnienia i jakies poprawki po roznych innych dziewczynach
ach kura.. :master: kiedy ja sobie wklepie do dekla że Ty naprawdę jesteś "dzika" :aty::P
też miałam 15stki bo sama mam niby 11sto milimetrowe naturalne rzęsy :huh: ale więcej nie chce - za długie były jak na mój gust (bo ja jestem "panią ze wsi" :P) a 0,25 w tych to ja w ogóle nie gustuje - ciężkie jak diabli grube i nienaturalne (jak dla mnie) bleee
nooo ale jak kto lubi :D