Na życzenie moich córeczek :)
Printable View
Na życzenie moich córeczek :)
Mają mamę-zdolniachę :)
wesołe kolorowe bardzo optymistyczne kolczyki sutaszowe, , Agatki , pozdrawiam
Kasandra kolorowe pięknośći,podziwiam za wytrwałość ;) i pomysły
Pysialali - ale te córy maja dobrze z Tobą , ładniutkie :ok:
Kasandra - Ty już wiesz ;] .... kolorki bomba :wow:
Dla Madzi :) czerwień czerń srebro koraliki TOHO oczywiście :) Będą jeszcze kolczyki i bransoleta , tylko dostarczą mi brakujące towary :P
Swietna :)
Na szyji nawet nie wyglada jakby byla zrobiona sznurkami...Ah te zludzenie :P
już nie mogę się doczekać kolczyków :ok:
moja mała duma :) kolorki udało się uchwycić takie jakie są w rzeczywistości, turkus, szmaragd i pomarańcz , pomarańczowe koraliki TOHO i niebieskie perełki:)
I mój mały artystyczny bałagan podczas pracy -ktoś tak stwierdził :P
o rany co za kolekcja :o Ty kobieto nienormalna jestes ! A domyślam się, że to nie wszystko :]
te kolczyczki :slina: :love:
Jak niektore z nas maja takie zapasy bajerow do pazurkow, tak Kasandra ma do robienia kolczykow :P :)
Piekne kolczyki, super kolorki :)
Kasandra jakie one :wow:
oj tak to tylko kropla w morzu :P mam już 4 pudełka pobutach pełne koralików ( nie mam na razie gdzie trzymać tego ) a i tak jak przychodzi co do czego to nie mam z czego zrobić biżuterii, znacie to skądś prawda?????? :) Nyszko jak zwykle wielkie dzięki:*
hahahah znamy znamy... ciężkie mamy życie :D :(
Kasandra normalnie zakochałam się w twoich dziełach, a te niebiesko-pomarańczowe kolczyki są po prostu boskie. Gratuluję talentu:)
Kasandra znowu cudeńka,kolory jak z bajki,no i "bałagan" też mi coś przypomina :)))))))
Witam !!!!
Ja również tworzę coś z koralików i reszty . Mam już sporo . Jak chcecie to mogę coś potem wrzucić .
pewnie, że chcemy zobaczyć Twoją biżu
dawaj fotki dawaj :)
uwielbiam biżuterię nie tylko nosić ale i ogladać :)
Dla Madzi piękny sutaszowy komplet kolia, bransoleta i kolczyki w kolorach czerwieni czerni i srebra , użyłam tu czarnych koralików, koralików TOHO( moje ulubione) i czerwony kamieni marmuru. Ciżęko było pracowałam do późna nie widzę na oczy nie czuję palców ale myślę ze byłowarto :P
No tym kompletem powaliłaś mnie na kolana :) piękny i moje kolory chociaż ten czerwony na zdjęciu wygląda jak różowy.
Kasandra jesteś "nienormalna",normalne dziewczyny jak ja tego nie potrafią ;) cuuudowny komplecik :)
ha ha iraa to dałaś do pieca teraz, szalona jesteś :P
---------- Dodano o godzinie 21:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:54 ----------
ani :)
no to moje kolczyczki nie umywaja sie do kassandry ale i tak wam pokażę myślę, że komuś się spodobają :) jeśli ktoś chce takie pisać na pv;p
souki co ty mówisz za głupoty, mi siępodobają twoje kolczyki. A tu moja bransoleta natchnienie silniejsze niż sen wstałam o 4 rano i tworzyłam i wyszło mi to :P
Souki śliczne te Twoje kolczyki - nie przestawaj eksperymentować :ok::ok:
Kasandra Ty jak prawdziwy artysta, wena przyszła w nocy , to nie ma co dalej spać - trzeba tworzyć !!! bransoleta aż kipi wakacyjnymi kolorami :ok::ok::ok: