Wiem przepraszam ale tylko takie mam zdjecia... Robilam je jakis czas temu i innych wlasnie nie mam eh
Printable View
Wiem przepraszam ale tylko takie mam zdjecia... Robilam je jakis czas temu i innych wlasnie nie mam eh
zdiecie pierwsze to jedne z moich pierwszych prac , te nastepne to jedne z ostatnich ;)
ale te 2 ostatnie prace są piękne:)
Moim zdaniem pierwsza praca nie jest zła ;) a reszta super, bardzo ciekawe zdobienia :)
Mi tam też sie pierwsze podoba :)
ja znalazłam swoje awangardy z przed kilku lat :)
Załącznik 49108
Załącznik 49109
Załącznik 49110
a tu w miarę świeże
Załącznik 49111
Załącznik 49112
marshall nie sa złe te pierwsze wcale nie najgorsze :D a powiedz co to te czarne bazgroły? to zelem?
katarynka89 widac poprawe ;)
katarynka89- prace "po" bardziej mi się podobają, widać dużą różnicę między tymi poprzednimi a teraźniejszymi :)
Katarynka no niezła zmiana ;) Te "po" dużo ładniejsze :)
:haha: Świetny temat!!! z miłą chęcią pokaże swoje cuda z których ja jak i moje klientki były zachwycone :haha::haha::haha:
Oto jedno z moich pierwszych paznokci zrobione w LIPCU 2009 roku
Kolejne w MAJU 2010
Ostatnie LUTY 2011
teraźniejszych nie mam bo aparat mi padł ;/
Muszę dodać to czego się nauczyłam patrząc na te zdjęcia.... DOBRY KURS TO PODSTAWA.... ja jak widać trafiłam źle ;p
Teraz nie twierdze że robię idealnie ale to już jakieś postępy ;p :haha:
idlao piekne postępy!!!
mam pytanko, masz jakiegos bloga aby moc ogladnac reszte zdjec pazurkow?? bo mnie baaardzo ciekawią inne Twoje prace :)
niestety nie .... jedynie na nk lub facebooku wklejam zdjęcia.... ;) jak będę mogła to stworzę album na foorum
co do blooga to jakoś nie mogę się przekonać.... nie mam czasu...nie chce mi się...
A szkoda bo naprawdę zrobiłaś wielkie postępy i z przyjemnością pooglądałabym twój blog ;) :kwiatek:
Wszystko za zasługą kursów :) i tak dużo mi do was brakuje (robicie PRZEEEEEPIĘKNE PAZNOKCIE) ...........ja nie mam tyle czasu żeby ćwiczyć ... czasu , chęci.... ;/
idlao postęp bardzo widoczny :) prace prześliczne
karolinka0410 duży postęp ciekawa jestem jak Ci french wychodzi ;)
Bardzo dawno temu ;)
I teraz :D
nie piszemy post pod postem, tylko edytujemy :)
ładne są te teraz :)
ja właśnie wczoraj przeglądałam wszystkie moje pazury to jak zobaczyłam te pierwsze to masakra takie łopaty że szok. w sumie robie pazury od dwóch lat ale sobie i rodzince a od czasu do czasu innym ale różnica jest kolosalna kiedyś a teraz chociaż wiem ze do was dużo mi brakuje. a ja mam tak że nawet jak są ładne ton zawsze mi coś nie pasuje. napiszcie co o nich myślicie te ostatnie to mój pierwszy kamuflaż
jest różnica i to kolosalna! mimo że ostatnie zdjęcie nie jest zbyt wyraźne, to widać że jest o wiele lepiej :)
moje pierwsze pazurki akrylowe:D królikiem doświadczalnym była moja siostra :Djak dobrze ze ją mam:love: a było to jakies 3 lata temu. oraz moje ostatnie dziełka :skacze:
Malinka, te środkowe są boskie o.O ooo matko !! następne takie sobie robię :) pozwolisz, że odgapię?
bierz kochana ja nie mam nic przeciwko:D i przyznaje sie bez bicia ze tez je "ukradłam";) z pewnego bloga choc moje wykonanie nie jest identyczne:skacze: mozesz sie pozniej pochwalic jak wyszly :)
kaj będę miała chwilę czasu to wkleje wyrażniejsze fotki i prosiłabym o ocenę moje aktualne zdjęcia mam w galeri