-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Cytat:
Napisał
moniczka690
Bardzo ladne buciki,kolorek letni,super:)
-
dziękuje teraz trzeba tylko czekać na pogodę żeby w nich wyjść
-
Oj ja tez licze na super pogode bo wlasnie zaczynam urlop i chcemy troche pojezdzic po Anglli :)no i w klapeczkach bym potuptala ale deszcz i zimno jak narazie
-
kurcze dziewczyny ja narazie o urlopie moge sobie pomarzyc i na zakupy tez nie mam czasu pojsc buuuu
-
ja sie wybieram do mojej ulubionej herbaciarni bo juz mi sie herbaty kończą.... uuuuuuu i ciężko widze stan mojego portfela... chyba mu z 80zł ubędzie na te herbaty...
jakby ktoś był ciekawy to zaopatruję sie w
Herbata na każdą okazję - Czas na herbatę
pyszne są... polecam
-
Cytat:
Napisał
woszczur
ja sie wybieram do mojej ulubionej herbaciarni bo juz mi sie herbaty kończą.... uuuuuuu i ciężko widze stan mojego portfela... chyba mu z 80zł ubędzie na te herbaty...
pyszne są... polecam
a bleee.. nienawidzę harbaty..... :D chyba że taka gorącą z cytryną, al i tak piję ją baaaardzo żadko :/:
-
Cytat:
Napisał
szpila59
a bleee.. nienawidzę harbaty..... :D chyba że taka gorącą z cytryną, al i tak piję ją baaaardzo żadko :/:
oj szpila szpila, nie wiesz co tracisz.. ja tez nie lubiłam ale ta jest swietna!! nawet zielona nie smakuje jak zielona bo jest z owocami róznej maści i mieszanki czerwonej z czarną i zieloną i same czarne i wiel wiele innych... ja jak wchodze do tej herbaciarni to zawsze biore ten sam zestaw i do tego 2 godziny wybieram 3 nowe herbaty... przez to juz mi sie w szafce nie mieszcza;P
-
Cytat:
Napisał
woszczur
oj szpila szpila, nie wiesz co tracisz.. ja tez nie lubiłam ale ta jest swietna!! nawet zielona nie smakuje jak zielona bo jest z owocami róznej maści i mieszanki czerwonej z czarną i zieloną i same czarne i wiel wiele innych... ja jak wchodze do tej herbaciarni to zawsze biore ten sam zestaw i do tego 2 godziny wybieram 3 nowe herbaty... przez to juz mi sie w szafce nie mieszcza;P
nie przekonasz mnie woszczur, nie przekonasz :D Prubowałam już wiele herbatek moja mama też je kooocha... boże..... tak mi nie smakują.... jan ie mogę patrzeć jak ktoś może pić np. zielone herbatki czy malinowe, albo jeszcze jakieś owocowe, czy czarną albo czerwoną.. bleee :D
-
Dawno nie zaglądałam do tego tematu, a tu proszę jakie zakupy!!
Szpila jakie ładne nogi!! No zakupy oczywiście też:).
Jade super kufer:good:
Ja ostatnio szalałam z córką na wyprzedażach, ale nie chce mi się zdjęć robić:P
-
Cytat:
Napisał
ivonna70
Ja ostatnio szalałam z córką na wyprzedażach, ale nie chce mi się zdjęć robić:P
jak Ci się nie chce fotek cykać to chociarz opowiedz co kupiłaś :P No już, pochwal się ;P
-
Dzieki Ivonna,dzisiaj bylam z rodzinka na zakupach w prawdzie sobie nic nie kupilam ale braciszek moim dziewczyna kupil starszej corci trampy adidasa,mlodszej Rbk,starsza dostala fimo do zrobienia lalki,i brat sie tez obkupil ale juz nie bede wypiywac:)Ja zamowilam sobie torebke ale nie panterke tylko zebre,ale to jak mi przyjdzie to zrobie fotke i wstawie
-
A ja będę niedługo mieć w domciu 3 pary trampek - Convers'ów :skacze: Ale się cieszę i pewnie jeszcze tato mi przyśle jak zwykle gigantyczną chałwę :skacze:
-
No dobra. Kupiłam dwie pary spodni rurek białe i grafitowe, rybaczki, dwie pary klapek: malinowe i fioletowe, baaardzo długą spódnicę, którą można też nosić jako sukienkę, cztery koszulki na ramiączka: fioletowa, malinowa, jasno niebieska i biała, i jeszcze szarą koszulkę z rękawkiem, luźną i dość długą do leginsów. Więcej grzechów nie pamiętam:P
-
Cytat:
Napisał
ivonna70
No dobra. Kupiłam dwie pary spodni rurek białe i grafitowe, rybaczki, dwie pary klapek: malinowe i fioletowe, baaardzo długą spódnicę, którą można też nosić jako sukienkę, cztery koszulki na ramiączka: fioletowa, malinowa, jasno niebieska i biała, i jeszcze szarą koszulkę z rękawkiem, luźną i dość długą do leginsów. Więcej grzechów nie pamiętam:P
pożycz trochę tych grzechów :skacze:
-
Cytat:
Napisał
szpila59
pożycz trochę tych grzechów :skacze:
No to zapraszam do mnie. Myślę, że to co kupiła moja córka będzie na Ciebie pasowało, bo jesteście w tym samym wieku:) A nakupiła chyba więcej ode mnie:P
-
Cytat:
Napisał
woszczur
pyszne są... polecam
och dziekuje Woszczurku lubie wieczorami popijac dobra herbate,bylam kiedys w herbaciarni w Warszawie kupilam troche,byly bardzo drogie ale warto bylo,chetnie zajrze na stronke:skacze::soczek:
-
Cytat:
Napisał
ivonna70
za wszystkie serdecznie żałujesz? ;P
ja kupiłam sobie taką super bluzeczke haha zakochałam sie w niej bo z tyłu ma takie jakby odkryte plecy, znaczy takie kwiaty..(oj dobra noe umiem opisac:(), małą torebke, białe krótkie spodenki i białą spódniczkę...chyba to wszystko bo juz nie pamietam :D
Jutro rano o ile zdarze zrobie zdjecia i szybko wstawie tylko nie wiem czy wszystkich rzeczy bo beda sie prały juz przed wyjazdem.. :(
-
ja dzis dostalam przesylke z duperelkami do paznokci
-
a ja kupilam dzis dla cory sukienke na slub i dla synka gajerek
-
mala fajny hafcik jest na sukienusi...calkiem fajniusia
-
Cytat:
Napisał
mala
Przystojniak :good:
---------- Dodano o godzinie 22:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:43 ----------
Cytat:
Napisał
woszczur
pyszne są... polecam
Ja też uwielbiam takie herbatki... i też mi się skończyły muszę gdzieś na łowy się udać. Teraz w lato pije mniej herbatki ale zimą to jedna za drugą...:P
A ostatnio lubię czerwona herbatkę z jabłuszkiem i cynamonem a wszyscy mówią, że blee :D :]
-
dzieki dziewczyny
no bardzo mi sie spodobala ta sukienusia
-
Mala uważaj na niego na tym weselu, bo się od synowych później nie odgonisz :skacze: od zięciów z resztą też ;P
-
Cytat:
Napisał
mala
Córcia z pewnością zachwycona, że będzie wyglądała jak królewna:) A z synka niezły przystojniak rośnie i świetnie mu w tym garniaku:good:
-
ciekawe jak córeczka bedzie wyglądała bo synek przeslicznie :)