nie, to było baaardzo dawno temu, bo prostu ciągle kiełbasa z ogniska i pizza:D
Printable View
nie, to było baaardzo dawno temu, bo prostu ciągle kiełbasa z ogniska i pizza:D
no proszsz:D ostatnio moja koleżanka przytargała dietę w której postawa jest pieczona karkówka:] i niewiele wiecej produktów:] juz mi rosnie w "gębie":D bo karkówka jakaś mało doprawiona jest. Podobno ktoś z jej znajomych schudł rewelacyjne:]
mozliwe,ale ja tez nie pzrepadam,jeszcze niedoprawiona,bleee:/:
chcialam sprostowac bo moze zle zrozumialyscie :
sok/owoc jak juz macie ochote to PRZYNAJMNIEJ 1h przed/po posilku.
jak tlumaczy zyza :)
ii co do cwiczen
przed ta"dieta" cwiczylam ale jadlam jak jadlam tyle ze o dstawil am slody cze. a cwiczylam trochu wiecej niz teraz. i uwaga - porownanie - przez miech schudlam 2 kg. a przy tym spospobie odzywiania 5 kg. czyli jak widzicie to co jemy ma DUZY WPlyw na spalanie.... i odchudzanie
posluchajcie zyzy
warto sie pomeczyc ciut dluzej ale zrzucic pare kilo w wiekszym stopniU NA stale, niz katowac sie dietami cud, zrzucic duzo a potem.. oooooo kilogramki wracaja :(
sory ale pisze jedna reka
widze ze nie wiesz nic o diecie dunlana ona trwa dlugo napewno ponad pol roku,dla mnie nie ejst wazne jaka to dieta,wazne zebym schudla dlatego caly zcas czekam na lepsze propozycje
kasias nie wiem o tej diecie i o zadnej innej ;) szczerze to mnie to w ogole nie interesuje ;) raz stosowalam diete cud i mi wystarczy ;)
nie dosc ze mozna nabawic sie anemi ( ja sie nabawilam) to naprawde mozna sobie zaszkodzic ;)
mam dwojke malutkich dzieci i nie mam ani ochoty ani czasu na"dietowanie sie " ;)
a Tobie zycze osiagniecia celu
to masz dobrze,ja mam jedno malenstwo 16miesiecy i troje doroslych dzieci i mam ochote byc szczuplejsza
jak znajdę chwilę to opisze wszystko po kolei jak trzeba :D
a ja to bym potrzebowała sposobu, jak przytyć.. jem więcej niż mama i siostra razem wzięte, a przytyć nie mogę. :( a przydałoby się kilka kilo. :( :( :(
na to tez jest sposób i to rodzaj tego zywienia co ja stosuję zaleznie ile chcesz przytyc i to się wylicza...
ja np. żeby schudnąc do 70 kg mogę zjęśc dziennie 70g czytych węglowodanów np. jedna kromka czarnego chleba... i tak na przykład ty byś chciała przytyć do określonej wagi to wylicza się ile powinnaś dziennie spozywać białek-tłuszczy-węglowodanów aby prztyć zdrowo nie uszkadzając sobie nic przy tym :D
ale powiem ci że ja tego wyliczac nie umiem bo to troche skomplikowane musiałabym to obadac na dłużej... mój szef opracował specjalne tabele w excelu dla swojego użytku i tak moja kumpela z pracy stara sie o większa wagę... ale organizm i tak jest w stanie schudnąc tylko do pewnego poziomu normalna dietą albo przytyć do pewnego poziomu dopiero katorga jest w stanie zrzucic bądz przysposobic kilogramy :D
a i dla słodkożerców...jeśli macie napady głodu na słodkie to najprawdopodobniej brakuje jakiegos składnika w waszej diecie. Miałam przykład na klientce że jej brakowało kwasów omega3=6 a żeby takie kwasy dostarczyc nalezy dziennie wypijać łyżkę oleju lnianego bąz wcinac dużo pestek z dyni itd... majonezy z omega 3+6 to nie to samo ;)
mi to chyba ciązy brakowało takiego miała chcica na słodkie :D hehehhee a teraz jak reka odjął :D
ponoc najwiecej kwasow omega jest w rzepakowym
z tego co wiem to powinno sie lniany. makowy i rzepakowy po jednej łyżce dziennie wypijać :D
lniany i rzepakowy ok ale makowy?:D skąd ja go wytrzasne:huh:
dziewczyny odchudzanie na wlasna reke to najwieksza zmora jaka moze byc ja tak robilam i teraz moje serce nie moze wrocic to stanu idealnego takie jest rozstrojone, powiem wam naprawde nie warto...
nie martw sie pazurku ja wszytsko kontroluje a jak nie bedzie spadku wagi to zrezygnuje i bede dalej ciagnac jak zawszev zmniejszone porcje,slodycze tylko w niedziele moze to tez cos da
rozkręciłam temat olejowy :D
co do lnianego on musi być tłoczony na zimno i w odpowiedniej temperaturze trzymany... ma tez krótka datę spozycia...
zaleca się wypicie dziennie jednej łyżki... ale wyobrażacie sobie łykac olej? :D dlatego wiele osób zaleca zrobić cos z olejem do szybkiego spozycia (jesli chodzi o lniany) np. sałatkę jakąs albo można sledziki w oleju? :D w każdym raize sledziki sa o niebo lepsze niz w klasycznych olejach
---------- Dodano o godzinie 10:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:57 ----------
na lnianym nie wolno broń boże niczego smażyć!!!! bo robi się z tego trucizna :D
ja po tygodniu mam kilo mniej,zajebiscie sie ciesze az chce sie dietowac heheh ale chce mi sie faworkow i paczkow na tlusty czwartek
gratulacje kasias!
super kasia!!:D
słuchajcie tak samo nie wolno smażyć na maśle
na maśle prawdziwym mozna tylko trzeba je sklarować :D nie wiem dokładnie na czym to polega ale własnie w ten sposob pozbywa się tych szkodliwych substancji :D
Kasiass nie łam się w czwartek... bąź silna :D
gratulujemy sukcesu :D
a nie wiem, wiem na 100% od kucharzy z wykształcenia że na maśle smażyć nei można, tylko na takiej margarynie do pieczenia typu kasia czy coś
a ja sie skusze 100% na pąkala HAHA