Candynails ale z Ciebie zdolniacha :)
Printable View
Candynails ale z Ciebie zdolniacha :)
Cleo zaskakujesz mnie swoimi rysunkami po prostu boskie :love:
zosia_29 jestem tylko samoukiem rysować lubię bo to mnie uspokaja, a po za tym nie jestem taka jeszcze dobra w rysowaniu, ale bardzo Ci dziękuje za uznanie :kwiatek:
Autor : Ja.
Step by step kredkami akwarelowymi. już dawno je zrobiłam ale dopiero dodaje bo jakoś wypadło mi z głowy.
aga piękne kpk :D na pewno się przyda :D
dziewczyny w sobotę jadę na kurs do Wrocka- kredki akwarelowe. Trzymajcie kciuki :)
Będę trzymać kciuki żeby kurs był fajny i pochwal się od razu jak wrócisz :ok:
aga dzięki super kpk bardzo się przyda :D
pianka76 trzymam i liczę że się szybko pochwalisz :D
Agnieszka szacuneczek:*, rewelacyjne kpk!!
Agnieszka - rewelacyjne kpk, przyda się napewno :ok: dzięki:kwiatek:
a to moje wypocinki, przepraszam ale troszkę podpatrzyłma pomysły kwiatków od WAS :wstydek:
Aga bardzo przydatne kpk :)
Paulka fajna ta twarz z motylkiem :)
Paulka prześlicznie, motylek na rączce mnie urzekł:love:.
moje pierwsze kroczki....
paulka, super;) widze, ze przydaly sie materialy;) mi to kulfony straszne wychodza:D
przydały, przydały-nie po to CIe fatygowałam zeby teraz nic z tym nie zrobic:D...siedze w pracy i tak sobie rysuje z tego co mi wyslalas, kpk:D
no to super, ja nawet nie mam czasu zeby pocwiczyc.
Bynajmniej rączke sobie wyćwiczysz i pozniej to juz trylko w pomniejszeniu takie kwiatki trzaskac na pazurkach i bedzie super;)
a takie cus znalazłam dla mega poczatkujacych,takich jak ja :skacze:
Koh-i-noor
i do sciagniecia książka niestety po angielsku ale co nie co idzie zobaczyc:Pkwiaty sa od strony chyba 96
http://chomikuj.pl/Chrosipek/Sztuka+...,389612501.pdf
Dzieki za filmik na pewno się przyda :)
Ha ha dobre, a ja byłam pewna, że o akrylki chodzi:P. Moja wina, ale czytać całości nie kazałam;) poza tym zmieniło się tu co nie co, ale jak Emilka mówi nie gniewamy się:* Na osłodę wrzucę moje maziaje, ciągle nie umiem opanować moich kredeczek:)
malinowa już spokojnie, masz racje dziewczyny nie zachowały sie w porządku ale ty też miła nie byłaś - wina zawsze leży po obu stronach (rozumiem was wszystkie) i jak mi zawsze tata mówił "nerwy w konserwy" hehe Już nie roztrząsajmy tematu bo robimy mega offtopa ;) :kwiatek:
shola jakie cuuuuudne!! masz talenta ;)
Shola super :)
shola82 piękne te twoje malowanki, masz kredeczki opanowane
kredki -próba ^_^
Załącznik 44826Załącznik 44827