Ajjjj i nawet nie drogie te krzesełka :) hehe trzeba bedzie odlożyc troszkę kasiorki i kupić :)
Printable View
Ajjjj i nawet nie drogie te krzesełka :) hehe trzeba bedzie odlożyc troszkę kasiorki i kupić :)
Hassi śliczny ten Twój kącik, taki elegancki, super :ok: :)
Kącik świetny, krzesełka też mi się bardzo podobają!! Jak się dorobię okrągłego stołu to też takie kupie :love:
hassi śliczny kącik tak elegancko w nim
Hassi świetny "kącik":ok: Najbardziej podobają mi się krzesła:buja:
Hassi bardzo wytworne miejsce pracy,gratuluje pomysłu
Hassi super naprawdę zazdroszczę.
Ja mojego małża męczęo kawalek prestrzeni w piwnicy w silowni i doprosić się nie mogę :(:(
farb Aga Hassi swietne kąciki :D krzesla extra :ok:
oj jak ja wam zazdroszczę tych kącików, ja to ciągle na walizkach i do klientki
a tak mi się marzy taki kącik
Świetny kącik i mi również krzesła wpadły w oko ;)
też bym chciała mieć taki kącik :) a póki co wszystko w walizkach pochowane :/
super macie :)
Hassi bardzo elegancki i przytulny kącik:D Masz rękę do dekoracji ;)
A tu mój kącik, w domku
kachana uroczy twój kącik:) ładny kolorek ścian;)
kachna jak uroczo - podoba mi się :ok:
Kachna pieknie i czysciutko,dużo klientek życzę!!
Kachna- śliczny kącik, świetny kolor ścian, ładnie dobrane krzesła. Klientki z pewnością dobrze się tam czują.
Kachna zgadzam się z Farbi oraz ... znowu piękne krzesła:)
Chyba zaczynam mieć jakaś manię, jak na kwiatki akrylowe:love:
kachna831, o tak, bardzo ładny kącik :) uporzadkowany :)
Śliczny ten Twój kącik. Nawet szablony pod kolor ścian;P Zazdroszczę stałego miejsca. Mój kącik jest raczej "mobilny"-składam wszystko do starego niciaka i walizeczki malutkiej,a jak ktoś chce pazurki to się rozkładam przy narożniku w jadalni. Jak ktoś znowu przyjdzie to cyknę fotkę i się też pochwalę.
Dziękuję dziewczynki :*
Ajeśli chodzi o moje krzesełka, to kupiłam je w Black Red White system INDIANA :)
Krzesło JKRS cena 207.83 zł Indiana Black Red White Meble inne kulturowo :: Sklep Meblowy BRW :: MEBLEZNETU.PL ::
kachna bardzo fajny kącik ;) miło popatrzeć :)
kachna rewelacyjny ten kącik, wygląda jak salonowy ale jest taki przytulny, super
oto moj kacik
Aniu, rewelacja!! I widac ze super wygodne krzesełka! :) Mi się bardzo podoba! :)