Wspaniała praca Sami :slina: i pomysłowe zdjęcia :ok:
Printable View
Wspaniała praca Sami :slina: i pomysłowe zdjęcia :ok:
Ja jestem pod wrazeniem :) O pipkach nie wspomne bo to juz klasyka w Twoim wykonaniu ale ta aranzacja :o To drugie zdjecie jest mistrzowskie :love:
Sami ty i twoje pipki ach :love: piękne i jeszcze raz gratuluję :ok:
Sami super pipe! Gratuluję wyróżnienia :)
Sami są cudowne
---------- Dodano o godzinie 14:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:00 ----------
Ten tunelik, zazdroszczę talentu i oczywiscie gratulacje
Sami gratuluje..oryginalny pomysł i swietne wykonanie,ja bym jedynie jeszcze mocniej je spinczowała..
jesli masz zbytnio szeroka plytke najprosciej jest podciac przy walach bocznych szablon i wtedy pinczowanie nie jest az tak bolesne..no i sa bardziej waziutkie wtedy..moje wszystkie klientki kwicza jak widza zaciskarke ale piekno musi czasami pobolec..;)
Korcia rowniez super wykonanie,widac troszke ze tam kciuk poszedł delikatnie w dół(najczesciej popełniany bład) a co kresek jesli masz problem cwicz na kartce lub zmatowionych tipsach,bo linie u ciebie nie sa grube tylko nierowne..jakby łapka ci sie trzesła..
gratuluję sa świetne:)
sami piekne pipki:love: moje pipkowe guru:D:mml: gratuluje wyróznienia:kwiatek:
Sami pięknie wykonane:ok:
sami-bardzo ladne ,wreszcie mamy cos innego niz kwiatki :)
Sami jeszcze raz gratuluje piekna praca! :wow:
Sami super :) jestem pod wrażeniem perfekcji wykonania :love:
pod jakim kątem najlepiej pilowac? ;) znaczy chodzi mi oczywiscie o koncówke.. Jak mamy szkielecik kwadrat to jak pilowac by ladnie wyszło ? :)
Chyba najlepiej pierw w owal a pozniej pod katem boczki od dolu rownoczesnie ? :huh:
Nie wiem, tak mysle bo tak to wyglada :P
Sami piękne :love:
sami suuuper kształt:) zdradz nam jak go wykonac ?? takie kpk
korcia one są śliczne :love:
Sami bardzo oryginalny pomysł :wow:
Ja co prawda jak robię na formie to od razu sobie "układam" kształt i potem tylko piłuję żeby równo było z każdej strony, a z kwadratu to trzeba by było podłożyć pod kątem mniej więcej 45 st i piłować, zbytnio nie manewrować pilnikiem a już na pewno żadne ovale i migdały.
Najlepiej odwrócić pazura "do góry nogami", i piłować spód naciskająć lekko z góry.
OMG nie wiem, nie umiem tego wytłumaczyć :porazka:
Oraz wszystkim serdecznie dziękuję :*:*, znowu ptaszki pofrunęły.
ja to nie umiem sobie wyobrazić jak Ty od razu na formie robisz ten ksztalt. nawet wyjelam przed sekunda forme, podlozylam pod palucha i tak patrze i patrze i nie wiem... podziwiam ;P
kpk moglabys zrobic ;P jakas taką pokazówkę :skacze:
edit.:
wyobrazilam sobie ale kurcze, musze sprobowac, moze lepiej wyjdzie niz z kwadratu pilowac. Moze ogolnie lepiej wyjdzie niz w moich wizjach
Dziewczyny z tym kpk to ja nic odkrywczego nie wniosę,
sama korzystałam z tego stepu: http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...html#post97053
Wiem, wiem, nudna jestem
z najnowszego wydania "Paznokci"
http://images46.fotosik.pl/928/b2458fc4e83de63emed.jpg
http://images40.fotosik.pl/962/6812fb0927bfb815med.jpg
Oj sami jakaś Ty nudna ciągle idealne pipe klepiesz, skopciła by coś trochę chociaż :D
Jak zawsze rewelacja maleńka!!! :kwiatek:
Juz pisałam w galerii ze cudne:* a to tło..:slina::]
rewelacyje i kolorek super ;)
och sami...Twoje pipki :love::love::love:
o matko samarsen, a jaki tuneeeeel, cholercia jasna!!!!!